icon

Tyčinkový test pozitívny, digitálny negatívny

elevora
3. sep 2025

Mali ste niektorá tyčinkove testy pozitívne a digitalny negativny dnes som si urobila clearblu digitalny a ten bol negativny tyčinkove mam slabé čiarky.

elevora
autor
3. sep 2025
klarissa25
3. sep 2025

Testy su negativne

tinka_1807
3. sep 2025

@elevora Toto sa veru za pozitívne testy nedá považovať. Možno tam máš ducha, ale nie je to úplne íste. Čo sa týka digitálneho, ten má menšiu citlivosť, takže neukáže tak skoro. Ak testujete príliš skoro, tak digitálny to nezobrazí, ale skôr iba tycinkove. Podľa tvojich tycinkovych testov je to buď veľmi skoro, alebo biochemické, alebo chyba.

martinka13
3. sep 2025

A ktoré su pozitívne? Lebo tie na fotke urcite nie.

anonym_432211
3. sep 2025

Slabučké čiarky tam vidím ale nedá sa na 100% povedať že testy sú pozitívne, na to musia byť čiarky silnejšie. Ale určite je možné, že si tehotná a je úplne v poriadku že to digi neukázal, ten je totiž zvyčajne menej citlivý ako paličkové testy, takže ukáže pozitívny výsledok neskôr.

elevora
autor
3. sep 2025

Poslala som lepšiu fotku

elevora
autor
3. sep 2025
@elevora

Poslala som lepšiu fotku

@elevora ani tu nix̌ nevidno?

anonym_778e38
3. sep 2025
@elevora

@elevora ja vidím. Ostatbw sú asi dobre slepé, alebo sa nudia.

marhulka13
3. sep 2025

@elevora a už ti meškajú? Mne tiež prídu negatívne, hlavne, keď aj digi bol, tak to nevyzerá dobre.

elevora
autor
3. sep 2025
@marhulka13

@elevora a už ti meškajú? Mne tiež prídu negatívne, hlavne, keď aj digi bol, tak to nevyzerá dobre.

@marhulka13 zajtra by som mala dostať ale užívala som gonasi užívam aj progesteron takze mam to posunuté

januska12323
3. sep 2025

A tie čiarky vidíš kde? Na tom poslednom vidím len kanálik.

elevora
autor
3. sep 2025
@januska12323

A tie čiarky vidíš kde? Na tom poslednom vidím len kanálik.

@januska12323 kanalik sa zobrazí hned do 2 min a je ruzovy?? Zeny ako sorry 7 rokov sa snažím o tehotenstvo raz som potratila viem asi jak vyzerá náznak pozitívneho testu a čo nie a ak kebg som sa mylila clovek si ide pre radu a nie pre arogatne reči sa uvedomte

anonym_778e38
3. sep 2025
@elevora

@januska12323 kanalik sa zobrazí hned do 2 min a je ruzovy?? Zeny ako sorry 7 rokov sa snažím o tehotenstvo raz som potratila viem asi jak vyzerá náznak pozitívneho testu a čo nie a ak kebg som sa mylila clovek si ide pre radu a nie pre arogatne reči sa uvedomte

@elevora ani by som si nevšimala tie rypalky. Ja som mala clearblue pozitívny 3 dní pred MS a ukazovalo 2-3

sszuzu8
3. sep 2025

Ja to vidím 🤷‍♀️

anonym_eb27fb
3. sep 2025

Takto som mala paličky v 8tt keď som sa dozvedela ze som tehotná 🤷‍♀️ takže tie testy nie sú úplne tip top a môže sa stať že ukazujú slabo aj v pokročilom týždni

januska12323
3. sep 2025

Ja nerypem ale toto za pozitívny test nepovažujem, v čase ms by už mala byť viditeľná pokiaľ si nemala posunutu ovuláciu.

lienka9
3. sep 2025
@elevora

@marhulka13 zajtra by som mala dostať ale užívala som gonasi užívam aj progesteron takze mam to posunuté

@elevora pockaj 3-4 dni a budes si istejsia.na tom jednom sa trocha nieco crta,ostatne biele..

anonym_0ec6d3
3. sep 2025

Sú to negatívny testy

anonym_dab34c
3. sep 2025

Akoze ja fakt netusim, co Vy povazujete za negativny test...🤔. Negativny - jasna jedna ciarka a ziadne slabe ruzove, ta druha. Keby to bol ten neslavny Pepino test, tak mavnem rukou, ale toto fakt je viditelne, to nevidite? Netvrdim, ze na 100% je to tehotenstvo, ale kludne moze byt.
Predpokladam, ze nazivo je este viditelnejsia.

elevora
autor
3. sep 2025
@anonym_dab34c

Akoze ja fakt netusim, co Vy povazujete za negativny test...🤔. Negativny - jasna jedna ciarka a ziadne slabe ruzove, ta druha. Keby to bol ten neslavny Pepino test, tak mavnem rukou, ale toto fakt je viditelne, to nevidite? Netvrdim, ze na 100% je to tehotenstvo, ale kludne moze byt.
Predpokladam, ze nazivo je este viditelnejsia.

@anonym_dab34c
Presne na živo su viac viditlne neviem čo si mam o tom myslieť keďže clearblue negativny

terry658
3. sep 2025
@elevora

@anonym_dab34c
Presne na živo su viac viditlne neviem čo si mam o tom myslieť keďže clearblue negativny

@elevora ja som mala paličkové menej viditeľné ale digi mi ukázal pozitivitu. Takže by som skúsila za dva tri dni opäť spraviť a uvidíš.

anonym_6eeb87
3. sep 2025
@elevora

@anonym_dab34c

@elevora gonasi bol kedy podaný? Lebo aj ten môže ukazovať pozitivitu 10 dni.. ale skúsila by som zajtra, ak test zosilnie tak je to tam.

elevora
autor
3. sep 2025
@anonym_6eeb87

@elevora gonasi bol kedy podaný? Lebo aj ten môže ukazovať pozitivitu 10 dni.. ale skúsila by som zajtra, ak test zosilnie tak je to tam.

@anonym_6eeb87 14 dni od injekcieako ciarky su slabé ale dnes bol silnejši o ako pred večerom aj ked o trochu pred včerom som čiarku hľadala a dnes ju vidieť voľným okom sama neviem čo si mam myslieť.

anonym_6eeb87
3. sep 2025
@elevora

@anonym_6eeb87 14 dni od injekcieako ciarky su slabé ale dnes bol silnejši o ako pred večerom aj ked o trochu pred včerom som čiarku hľadala a dnes ju vidieť voľným okom sama neviem čo si mam myslieť.

@elevora tak ešte zajtra test

katulienka160
3. sep 2025
@elevora

Poslala som lepšiu fotku

@elevora ja to tu vidim. Takuto ciarku som mala pri prvom tehotenstve den pred MS (ale robeny vecer), digitalny som si potom spravila o dva dni rano a ukazal mi pozitivne. Neviem ci ti tato moja skúsenosť nieco pomoze 😁

dianka3
3. sep 2025
@elevora

Poslala som lepšiu fotku

@elevora skus zopakovať test o 3-4 dní a rovnaká značka testu najlepšie. Držím palce 😘

tramtada31
3. sep 2025

Ja vidim tiež ciarky, ale podľa mna testujes skoro. Mne tu tiez vtedy hovorili, že mám test negativny a v pondelok mi ten negativny vysledok nastupil ako predskolak. Ale nikdy som nemala testy pozitívne pred prichodom MS, až keď meskala 5 dni, takze počkaj dva dni a potom skus digitálny. Držím palce🙂

elevora
autor
4. sep 2025

Dnes ráno čiarka uz slabšia takze asi nič