Ahojte, nepoznám to tu tak neviem ako to tu funguje ale potrebujem radu. Mame doma jedno dieťatko a snažíme sa o druhé. Snažíme sa už od septembra a stále nič. Niekde na fórach som tu našla že aj ovulacny test môže ukázať tehotenstvo skôr ako tehu. Proste som to chcela vyskúšať ale k veci. Cyklus mám 30 dni. Posledná ms bola 30.10 a ovulácia bola 15.11. Viem to lebo som mala výtok a tak. Som nedočkava tak som si spravila tehu test ale bol negatívny. A ako som spominala našla som tu niekde že aj ovulacny dokáže ukázať tehotenstvo. Tak som skúsila a prvý deň mi ukázal slabú čiarku, druhý deň silnejšiu a tretí vyzerá byt úplne pozitívny a to mám týždeň pred ms. Dnes tehu test negatívny. Čo si mám otom myslieť? Mozem mat 2x ovu počas cyklu? Máte nejaké skúsenosti?
@misiatko14 och, to je hrozné 😩
@bibg je ja uz prestavam dufat..a to sme obaja v pohode a rok a pol nic..vy sa kolko snazite?
@misiatko14 zatiaľ iba od septembra ale prve sme sa snažili pól roka a až od Jonáša som otehotnela 🙂
@bibg ahoj. Tiez som bola natom podobne . A dnes som v 12 tyzdni. Velmi noc ti drzim palce :*
@mucinka5512 juhu gratulujem ti a želám všetko dobre 🙂 dúfam že aj mne to dobre dopadne 🙂
@bibg prosim ťa ako si dopadla, ja mam presne tak isto, ovu dve čiarky, tehu test biely, na 8.deň dp 21 mm folikul prasknutý potvrdený lekárom, som zhruba 10 dpo
Mne sa to stalo 2 krat ovu uplne pozitivne a tehu nic.Ani ms nemeskala.A tehotna som nebola.
@stanka1311 No ja ms stale nemám. Na 15 DPO som mala slabulinko pozitivny tehu test ale na druhy den bol biely. Dnes mi teda mešká MS 1 deň a tehotenský je negativny a ovulačný nemám. Bolia ma hrozne kríže a trošku podbruško ako pred MS ale to už mám odkedy som pisala sem, takže už vyše týždňa. Musím počkať ešte týžden a keď bude negatívne všetko tak pojdem k dr.
@bibg mne sa to stalo už tiež stalo, že som mala jeden deň slabo pozitivny test a na druhý deň biely, teraz v piatok a sobotu som slabo spinila, piatok ružové, v sobotu troška bleducko hnedé, to som mala aj marci, bola som tehu ale skoncilo sa to MA. Uvidime,ja cakam MS až za 5 dni
@stanka1311 Tak držím palce aby si našla svoje vysnívane čiarky, ešte nie je nič stratené 🙂
@bibg ďakujem aj tebe to prajem, my sa snažíme znova od mája, aj s liekmi utrogestanom, clostylom, estrogenmi, chodím každý cyklus na folikulometriu, foliky sa tvoria aj rastú a doteraz sklamanie po príchode menzesu
@stanka1311 My sa snažíme od septembra a ja nič neberiem. Najlepšie je asi nechať to tak a uvolniť sa. Vtedy to príde ani nevieme ako 🙂 Ja si nemyslím, že som. Už by som mala dávno aspoň ducha. A nechápem že na 15 DPO mi ukazalo ducha a odvtedy už žiadneho a ani ms mi neprišla ale tak testy nie sú 100%tné. 🙂 Nevadí, budeme skúšať len teraz celý cyklus rozhádzaný.
@bibg presne tak, psychika je riadna sviňa (prepáč, že som to tak nazvala),
@stanka1311 Ten horný je zo včera a spodný teraz🤦🏽♀️ Nechápem
@bibg test teraz poobede 🙏🙏🙏🥰 ,budem dúfať a veriť.
@bibg no niečo vidím aj ja,to je pepino? Lebo tie majú čiarku ďalej...ale,ak áno,tak vidím 😊🙏
@stanka1311 nie prvý je, mamatest a druhý je dr max. No na 10 Dpo to vyzerá nádejne .) už len aby silnela 😉 držím palce 😊😊
@bibg ďakujem, a dúfam, že sa to podarí nám obom, potom daj vedieť
@stanka1311 pozerám, že ty si z TN, ja sice nie priamo, ale bývam v okrese TN
@stanka1311 Dám 🙂 áno ja som priamo z TN 🙂
@stanka1311 tak, mne stále meškajú a dnes som našla ovulacny test a je tam toto. Tehotenský je 25-kovy a tam neni nič
@bibg a nebola si s tým u lekára, hovoria sice, že LH hormón je prítomný stále, ale aj tak by som išla.
@stanka1311 asi ešte počkám pár dní.
@stanka1311 A ty si ako natom? čiarka silnie? 🙂
@bibg ja včera takto spodný, dnes som sa vybrala k dr.a nebola tam, až zajtra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@bibg neostava ti nic ine len cakat..ak ale ostanu pozitivne mas tam velku sancu 🙂......ja tiez tyzden do ms ale zatial aj ovu testy negativne :/