icon

Uhniezdenie vajíčka

nedarisa
28. apr 2013

neviem sa vysomarit...
vravi sa, ze zena moze krvacat, alebo mat spinenie aj ked je tehotna vraj sa uhniezduje vajicko...ak sa teda uhniezduje vajicko, ukaze tehu test pozitivne alebo negativne?

Strana
z7
nela6
1. okt 2018

@zuzu_kyblik áno je, podla toho kedy bola ovu, mne pri jednom tehu uz prvy meskajuci den ukazalo pozitivne, pri druhom o par dni neskor lebo som nemala tak isto ovu /ja mam v den ovu bolesti, takze som vedela presne;) /

zuzu_kyblik
1. okt 2018

@nela6 dakujem 🙂 skusim o dva dni co to spravi 🙂 dúfam ze tu mrchu nedostanem 😕

nitoma
3. máj 2020

@marianna333 ahoj ako si dopadla? Otehotnela si? Mam 48 túžim po 4 dieťati mrzí ma ze tak zareagovali baby na Teba som porodna asistentka a viem ze bežné ženy rodia v takomto veku dokonca aj prvé dieťa a bez problémov

julka22111993
7. júl 2021

Chcem sa spitat 3.7 zme mali sex a 5.7 som dvakrát slabo zakrvacala a potom včera znova úplne slabo také ružové a prestala som a niečo má zapichlo a som čistá a neviem či sa to uhniezdovalo

ragaca
29. aug 2025

Ahojte žienky ja sa len chcem spitat že 5.8 bolo jednodňové len spinenie čo som si myslela že sa mi spustí moja MS ktorá je všelijaké nepravidelná Je to uhniezdenie a ak áno po koľkých dňoch robiť test .a to ma už druhý deň bolí brucho a tak divne mi je.dakijem

Strana
z7