icon

Ukáže mi test už výsledok?

25. jún 2023

Mám 23DC, v sobotu čakám ms. Snažíme sa , cítim akoby príznaky no neviem či si nenamyslam. Mávam druhý den zahu( predtým nikdy ) , občas mi je akoby zle od žalúdka, bolesti v podbrušku.. môže byť aj pms samozrejme.. myslíte že test by ukázal zajtra z ranného moču aspoň náznak?
Veľmi som zvedavá.. ďakujem

autor
•
25. jún 2023

Ovuláciu neviem kedy som mala,ale podľa aplikácie 17 samozrejme mohla byť inokedy.. príznaky ovulácie som nemala a nemerala som si

zuza265
•
25. jún 2023

Zajtra budes este len 7 dpo🤗 na test aj na priznaky je skoro ak ovulacia prebehla toho 17 dc a nie skor.

autor
•
25. jún 2023

@zuza265 ďakujem ale čo potom tie bolesti v podbrušku? Že by také skoré pms?

zuza265
•
25. jún 2023

Ono to moze byt cokolvek. Aj iba tym, ze sa sledujes viac … este nemas hcg, nema ti byt napr preco zle z dovodu tehotenstva, babatko nie je uhniezdene atd. Iba ak by si mala velmi posunutu ovulaciu.

autor
•
25. jún 2023

@zuza265 ďakujem. Ale všimla som si že mnohým ženám čo tu zdieľajú svoje príbehy tak im ukázal skôr . Tak preto sa pytam

miskamicha
•
25. jún 2023

ano mne ukazal na 8 dpo a boli to dvojicky🤣

majamat
•
26. jún 2023

nema vyznam sa skoro testovat. az ked meska ms.

ide o to, ze 7 DPO je fakt skoro na to,a by si mala priznaky a pozitovne HCG natolko, aby ti to test ukazal.
baby, ktore mali takto skoro pozitivny test, bud cakali naozaj dvojicky, alebo mali skor ovulaciu. o dost skor.

ja som mala napr 2 dni pred ms ducha, no testy vseobecne duchuju aj ked nei si tehu. cize to som absolutne nebrala vazne. otestovala som sa az ked mi ms meskal asi 2-3dni a uz tam boli kolajnice.

su aj naopak zeny, ktore maju ovulku neskor a test maju aj tyzden po termine ms negativny, pritom su tehu.

cize to je fakt len mala skupinka zien, co maju takto skoro pozitivny test.

majamat
•
26. jún 2023

nepamatam si rpesne cisla,a le skontrolovala som si prispevky, kde boli vyfotene testy a hladany duchovia. bolo ich neikolko desiatok za maj a zaciatok juna. a teda z toho bolo tehu asi len jedno, asi 1/4-1/3 neviem a zvysok sa o tehu nejednalo,a j ked na teste boli duchovia. jednoducho to tak testy ukazuju. treba riesit jasne 2 ciarky a nie duchov,
ak otestujes takto skoro a aj keby si tehu, maximalne tam najdes ducha.

guudy
•
26. jún 2023

Je uplny nezmysel testovat takto skoro. V normalne prebiehajucom cykle v tomto case nemas ziadne hcg, na ktore reaguje tehotensky test. To znamena automaticky negativny test. Priznaky ktore popisujes su bud z prebiehajucej ovulacie, pms alebo su to jednoducho vsugerovane priznaky z toho, ze sa privelmi pozorujes. Ano, vies si svojim psychickym rozpolozenim privodit taketo priznaky. Najlepsie spravis, ked sa prestanes pozorovat a nechas tomu volny priebeh. Chapem, ze si nedockava, ale toto nikam nevedie…max k negativnemu teh. testu.
Testovat idealne v den ocakavanej menstr.

guudy
•
26. jún 2023

Ano, niekedy moze test ukazat pozitivny vysledok este pred ocakavanou menstr.
Ale to je 1-2 dni povedzme pred a nie 7🙄🙄🙄🙄🙄🙄