Ukáže test Clearblue skoré tehotenstvo?
Styk bol 30. a 31.1. cez plodne dni. Menstruaciu mam dostat 19.2. Viem, ze je este asi skoro, nechcem zbytocne vyhodit do vzduchu 10€ test, ale zvedavost co vam poviem 😄 preto sa vas pytam ci uz teoreticky tento test dokaze zachytit tehotenstvo povedzme zo zajtrajsieho ranneho mocu(?) dakujem 😊
Mne testy ukazali ciarku uz 2dni pred ms. Tak podla mna ak by si tehu bola tak aspon slaba ciarka sa ukaze.
Veď už vydrž. Takéto skoré testovanie chápem len v prípade ivf a nie pri normálnom cykle keď ani nevieš či sa niečo mohlo podariť.
Urob si najprv obycajny palickovy. Ak ti ukaze ciarku, potom ti ukaze aj Clearblue.
@januska12323 Ani sama neviem, voľáko nechcem tomu veriť pred 4 mesiacmi som si prešla biochem.
Zienky dakujem vam za rady.. no co vam poviem ja som bola aj tak blba a test si spravila, samozrejme ze bol negat. 🥹🤦♀️ ALE… to bolo doobeda.. potom poobede som sla na wc a na toaletnom som po utreti mala jasnocervenu krv riedkej konzistencie - nie taka ta klasicka menstruacna.. napadlo ma ci nahodou nemoze ist o uhniezdovanie 🥹🙏 MS ma prist 19.2. Toto cakanie je na porazenie 😂 tak sa zase otestujem o cca 4/5 dni, drzte palce 🙂
ano moze byt, ak toho nebolo vela , môze ist o uhniezdenie, to je tak par dni pred MS

Ahoj mne ukazal obycajny lacny test slabu ciarku tyzden pred terminom MS😀
ale clerblue som si robila tusim az den,dva pred MS