Ukáže test slabú čiarku po transfere embrya?
Ahojte 11.11 vklad 5dnoveho embria kázali mi testovať krv až 25.11 dnes 19.11 je teda 13 dňové embrio a 8 den po transfere. Som nedockava test bol negatívny. Myslite ze uz by ukázal aspon slabú čiarku? Keďže do ich odporúčaného dátumu je este 6dni ?
@33tehulka33 je ešte skoro pretože embryo sa v deň vkladu nemusí uhniezdiť. Oni vedia prečo a kedy treba testovať
@stellarstar ja viem ale ta túžba a nedočkavosť :/
@stellarstar ja viem ale ta túžba a nedočkavosť :/
@33tehulka33 ja viem ale nechápem prečo si toto ženy robia a ptm sú smutné a sklamané
@33tehulka33 ja viem ale nechápem prečo si toto ženy robia a ptm sú smutné a sklamané
@stellarstar prave preto ze to čakanie je neskutočne !!!!
@stellarstar prave preto ze to čakanie je neskutočne !!!!
@33tehulka33 najradšej by som cele dni prespala a zobudila sa 25teho lebo na nič ine nedokážem myslieť
@33tehulka33 najradšej by som cele dni prespala a zobudila sa 25teho lebo na nič ine nedokážem myslieť
@33tehulka33 ja viem, tiež som si tým prešla pred pár rokmi, viem ake to je
@33tehulka33 si 8 dni po vklade, ak som to spravne precitala.. na akykolvek test je priskoro.. kedy beru krv ? kedysi brali na 10 a 14 den... cize ani k 10 temu sa este neblizis... a krv je najspolahlivejsia v tomto pripade...
Sama si to robis. Este v zivote budes musiet velakrat cakat.
@33tehulka33 ja som testovala od 2 dňa s vôbec to neľutujem,. Ja som chcela vedieť na čom som ..a čiarku som mala od 4 dňa už viditeľnú
Testuj kedy sa ma, mozno budes odmenena za trpezlivost. Takto sa len zbytocne stresujes, naco je to dobre. Tento proces potrebuje v prvom rade pokoj. Najdi si nieco na odreagovanie. Viem o com hovorim.
@33tehulka33 neukazal, hcg este nebude. Musis pockat.
toto boli moje testy 9DPT poobede.. prvy som robila ten dolny a najskor mi neukazal ziadnu ciarku..kedy som sa rozplakala ze to nevyslo.. horny som si spravila po nom, lebo sa mi zacala rysovat druha ciarka asi po 5min.. tak ze skusim este raz... skoro som odpadla, ze sa tam nieco crta 🙂 ale hnevala som sa na seba, ze som nevydrzala do 10 dna ako som si slubila, lebo 10dpt rano bola ciarka uz pekna
toto boli moje testy 9DPT poobede.. prvy som robila ten dolny a najskor mi neukazal ziadnu ciarku..kedy som sa rozplakala ze to nevyslo.. horny som si spravila po nom, lebo sa mi zacala rysovat druha ciarka asi po 5min.. tak ze skusim este raz... skoro som odpadla, ze sa tam nieco crta 🙂 ale hnevala som sa na seba, ze som nevydrzala do 10 dna ako som si slubila, lebo 10dpt rano bola ciarka uz pekna
@vaynika a davali vám 3alebo 5 dňové embrio?
@vaynika a davali vám 3alebo 5 dňové embrio?
@33tehulka33 ja mam dnes 8 den po transfere cize stale asi skoro naozaj mudim vydržať
nam bezne beru krv na hcg 8my den po vklade 5dnoveho embrya, ja som si robila aj test pri poslednom a ano, na 8my den vkladu uz bola jemna ciarka, na 10ty den uz bola odost silnejsia. Testovala som prizkovym dr max
@33tehulka33 podľa toho, consom čítala a riešila to aj s AI je prvý deň, kedy je extrémne malá šanca na nesprávny výsledok 12. Deň po KET pri 5D embryu. Jasné, aj skôr môžeš mať pozitívny test, ale je šanca na falošne negatívny. A to vie človeka rozhodiť, potom žena plače, je smutná, depresívna a pritom môže byť tehotná a ten stres nie je prospešný. Ja som vydržala 12 dní a vtedy bola druhá čiarka dosť viditeľná.

@33tehulka33 je ešte skoro pretože embryo sa v deň vkladu nemusí uhniezdiť. Oni vedia prečo a kedy treba testovať