Ukazuje tehu test pravdivý výsledok?
baby, je mi to blbe otvarat diskusiu ako pubertacka, ale som nervozna jak slak a potrebujem sa poradit, alebo lepsie povedane, potrebujem pocut to co chcem pocut 😒 s muzom sme mali CHRANENY sex pred 9 dnami (chraneny ak sa nerata nechraneny uuuuplny zaciatok, ale to som okamzite zarazila...), zaroven to bolo 2 dni pred ocakavanou MS. som 9 mesiacov po porode a od porodu maju moje cykly mierne predlzujucu sa tendenciu( 20dni, 25, 26, 26, 27, 28.) a teraz mam 35DC a MS neni. mam jemnucke krce ako pred MS, ale ona svina nikde. inak ziadna unava, pnutie prs, nevolnosti-nic. po druhom dietati, ktore nebolo planovane a splodene pri nechranenom sexe, si davame pozor, bez kondomu ne! kedze mam deti hned po sebe, v ziadnom pripade si nezelam byt tehotna 3 roky po sebe. momentalne na dalsie babo nie su ani financie, ani byt. robila som si dva testy, nemohla som vydrzat, myslite, ze ak mi 2x ukazalo negativne, mozem tomu verit? mam ruky od stresu tak ladove, ze sa mi pisat ani neda 😖
moj nazor je ze...tiez si myslim ze tehula nie si 🙂 a stresy predlzuju cyklus..uvidis.....vsetko je ok..skoc pre vyvolavacku a zvol lepsiu ochranu ako gumu.....ked si taka plodnaaa 🙂 😉
a hlavne kluud 🙂 😉 😉 😉 😉
dakujem! dufam ze este niekto odpise a podpori vas nazor, a dufam ze ma nezamknu, ja viem ze je tu tych tem vela, ale klikam uz par dni a nenasla som sa nikde, resp. odpoved na moj konkretny pripad... akoze, bezne pre tehu1 som mavala dlhsie cykly (cca 33-35dnove), ale neviem ako to mam teraz, este som sa nespamatala z jedneho porodu a uz som si zarobila na dalsi... a teraz ako mam vediet co je normalne? 😠 ked dorazi MS, a to mega dufam ze dorazi, nech si ma nezela a hned mastim ku gyndoske pre HAK, aj ked som nechcela... to co je? dneska sa na nic neda spolahnut! 🙄
@chikitka ak si pôjdeš dať predpísať HAK, tak si hlavne predtým vyžiadaj všetky možné aj nemožné vyšetrenia (ono sa ich bez predchádzajúcich indikácií moc nerobí a tak som ja, ako nevedomá trombofilička, brala HAK 3 roky!), ale aj tak máš lepšie kombinovať kondóm + prerušovaný sex 😉 kvôli tvojmu zdraviu..
@majka_3 neviem preco mi to nehodilo do prispevkov, uz som odpisala, ale neviem ci boli plodne, toto neviem, neni som tip top mamicka, takze neovladam svoje ovulacne obdobia 😒 ale bol to 26. alebo 27. DC... inak mimo temu, vidim ze cakas malu Nikolku, ja som tiez bola kedysi mala Nikolka, strasne som to meno nenavidela, ale v poslednej dobe sa nejak mnozia a to meno sa mi zacina strasne pacit... 😉
@adeala do frasa, to je pravda, pomaly kazdy lekar to dnes flaka, ja mam nervy niekedz aj nasu detsku... co si nenastudujem, to nepovie ona a ani ako novej mamine mi dokopy nic nepovedala. mame ju nastastie kusok od domu, to je jej vyhoda... jak mozu byt tak nezodpovedni??? maju na zodpovednost doslova ludsky zivot, ale sup sup mam na teba len 5 minut tak si pohni...otras!
baby dik za podporu!!!!! dufam ze je to fakt len stresom... 😒
vyzera to tak, ze MS sa umudruje a velmi neochotne, ale iste prichadza! 😀 vsetkym vam dakujem, velmi ste ma vcera ukludnili a vdaka vam dnes asi dosla 😉 uz len nech sa rozbehne...

Podla mna tehotna nie si, len zbytocne stresujes a ten stres ti oddaluje menstruaciu 😀