Ukazuje tento test falošné výsledky?
Ahojte babule, čítam akurát že ukazuje falošné výsledky tento test, ale že väčšinou keď je dlho v moči alebo sa dlho čaká na výsledok. Namočila som ho asi na 3 sekundy a hneď sa objavilo toto, aj tak ho mám brat s rezervou že? Cici ma bolia pár dní aj podbrusko sa kszdyyden ohlási niečím.

@anjelicek26 dobre super dakujem ostal mi este jeden tak vyskusam pozajtra
Mne ukazoval dobre, ked som testovala tak 10-12 dni po ovulacii. A boli na nom vyraznejsie ciarky ako na inych testoch v rovnaky cas. Podla mna, je dost citlivy, preto ked sa dlhsie namoci, tak babam ukazuje akoze druhu ciarku, preto je nespolahlivy, to si myslim. Ale ak si tehotna naozaj, tak ta ciarka bude o par dni vyraznejsia.
A kolko ti meska?
nemeska mi este, neviem ani ovulacia kedy bola, ale skusili sme s chlapom ist naplno dva dni, bolo by to prijemne prekvapko keby sa hned takto zadari. Asi ma vysmejete, viem ze sa ma testovat az ked meska, my sme mali styk naposledy 8 dni dozadu tak neviem, predtym sme isli prerusovane

Ano brat ho s rezervou... moze/nemusi byt pozitivny, ak bude pozitivny, tak posilnie o dva dni...