icon

Ultrazvuk v 7. týždni

natalii1
9. jún 2025

Ahojte
Dnes som bola u svojho gynekológa
Videl tam zltkovy vak ,vaječník pracuje ,plod však vidno nebolo ,kázal mi prísť o 4 dni
Mám sa obávať ? Podľa výpočtu by som mala byt 7+1
Ale keďže som mávala nepravidelný menzes ,neviem presne kedy bola ovulácia (prikladám foto )

Ultrazvuk v 7. týždni
fok
9. jún 2025

@natalii1 no ak je to naozaj už ôsmy týždeň to už by malo byt aj srdiečko. Ale keďže píšeš že máš nepravidelnú ms môžeš byt menej tehotná.
Hcg ti brali?

natalii1
autor
9. jún 2025
@fok

@natalii1 no ak je to naozaj už ôsmy týždeň to už by malo byt aj srdiečko. Ale keďže píšeš že máš nepravidelnú ms môžeš byt menej tehotná.
Hcg ti brali?

@fok zatiaľ nie,v piatok mi kázal dr prísť znova

maminkadeticiek
9. jún 2025

Odpoviem na tvoju otazku aby si mala nastavene ocakavania.Ano mas dovod sa obavat,ze sa skratka tentokrat ziaden plodik nevyvinul.Ak sa tak stalo neplac ze si potratila,dost mozne,ze sa tam ani ziaden zarodok nevyvijal,takze nie je za cim plakat.Vzdy je treba pozitivne mysliet ale dost mozne ze to bude aj takto.

ajko2011
9. jún 2025

@natalii1 ja som mala viditeľný takýto gestačný vak v 4tt+5
Ale keďže píšeš, že máš nepravidelnú ms môžeš byť aj menej tehotná
Držím palce 🫶

dixitka
9. jún 2025

@natalii1 nepravidelná menštruácia - aké dlhé cykly mávaš? Kedy si mala pozitívny tehotenský test a ako vyzeral (slabučká čiarka / silná)? Ak by si bola naozaj 7+1, tak by toho mal byť vidno viac, no ak si mala ovuláciu o týždeň-dva posunutú, môže to byť ok.

kiki68
9. jún 2025

7+1 som mala uz dutinku vacsiu a srdiecko bilo

karlamon
12. jún 2025

@natalii1 ja som mala takto schovaného malého do 9tt 🙄 neprajem nikomu tu neistotu.. Prázdny vačok bude mať pomaličky 3 roky 😊 ale teda nevedeli sme zistiť ani pohlavie, ani žiadnu normálnu fotku až do skoro 7 mesiaca.. Stále sa schovával 🙄🤣