icon

Únava, bolesť v podbrušku a nevoľnosť

pepka123
22. apr 2014

Ženušky zdravím Vás. Mám pocit, že som tehotná 🙂 Príznaky ako bolesti v podbrušku, únava, tlak v brušku, nevoľnosť a mám až moc nízky tlak 😒 a bolesti v prsiach a v ústach hrozne umelú chuť blee... Myslím, že by to mohla byť predzvesť tehotenstva...s priateľom sme si to plánovali, zvlášne mi len príde to, že ak som tehotná, tak som otehotnela 2 dni pred mrchou 😨 Máte niektorá také skúsenosti? 🙂 Zajtra si idem urobiť test, takže sa ešte neradujem...dúfam, že ma poteší pozitívnym výsledkom 🙂 😉 Budem rada za každú reakciu 😎

lulu369
•
22. apr 2014

@pepka123 mohla si kludne otehotnieť aj tesne pred mrchou 😉 Ja som napríklad teraz otehotnela tesne po ukončení dojčenia (syna som dojčila 17 mesiacov a prvá mrcha od pôrou mi prišla až 3 týždne po ukončení dojčenia a v čase keď som už bola tehotná)...Tak držím palce aby si si zajtra našla na teste// čiaročky 😉 potom daj vedieť ako test dopadol 🙂

pepka123
autor
•
22. apr 2014

@lulu369 no teeeda to naše telo si s nami robí čo chce 😉 áno budem zajtra informovať za každej situácie 🙂 som ako na strunkách a ďakujem ti za reakciu 😉

somjankad
•
22. apr 2014

@pepka123 tak drzim prsteky nech najdes taky vysledok ako si prajes 🙂

pepka123
autor
•
22. apr 2014

@somjankad jeeej ďakujem, dúfam 😉

siska53
•
22. apr 2014

@pepka123 mohla si..mne to tak,sedi na maleho,ze to asi bolo,tesne pred poslednou..bola aj taka ina,prijemna..
len ja,som,dlho nemala,ziadne priznaky..hadam,az ku,koncu 6.tyzdna..ma 2dni natahovalo a prestala,mi chutit kava.. Cize mi dlho ani nedoslo,ze,by daco mohlo byt,lebo sme,si davali este pozor.
takze pokojne,a,tie priznaky,co pises,som mala pri malej.

milota164
•
22. apr 2014

drzim palce nech to dopadne ako si zelas🙂

pepka123
autor
•
23. apr 2014

Ženy, takže dnes mi test vyšiel pozitívne. 🙂

ellie222
•
23. apr 2014

@pepka123 gratulujem 🙂 ja dnes badam na sebe ze ma zacinaju boliet prsia-len neviem ci chcem ci nechcem aby som bola tehotna..pockam si este nieco vyse tyzdna a spravim test, sama som zvedava 😀

pepka123
autor
•
23. apr 2014

@ellie222 ďakujem ti 🙂 nooo veru ešte s testíkom počkaj lebo mne ten tesne po oplodnení vyšiel negatívny...odvtedy prešli už 3 týždne a je to tu 😉 a teš sa ak máš byť tehotná je to dar 😉 daj potom vedieť ako vyšlo 🙂 😉

ellie222
•
23. apr 2014

@pepka123 och ja som si tiez uz samozrejme robila test a negat.. menzes mam dostat az okolo 5teho takze mam casu a casu.. ale som zvedava lebo prsia ma bolia a to ma aj pri prvej hned boleli..

zuzicek88
•
23. apr 2014

@pepka123 ach v dobrom,ale trosku zavidim ,no prajem ti to s celeho srdiecka

somjankad
•
23. apr 2014

@pepka123 gratulujem a tesim sa s tebou 🙂

pepka123
autor
•
24. apr 2014

Kočeny, ďakujem 😉

liptakova123
•
5. nov 2015

Dobry den chcela by som sa opitat mala som pohlavny styk pred menstruaciou snazime sa o dieta😊 ale dostala som mrchu 28.10.2015 a je mi niejako tizden trochu nevolno som stale unavena a boly ma pod bruskom dakujem za kazdu radu.....

ninika29
•
18. nov 2015

Ahojte 🙂 ja som mala naposledy menzes 19.10 trval mi päť dní 27-28.10 som mala ruzovkasty vytok . Už som nie čo začala tušiť ale neskôr som na to už nemyslela . Teraz mi menzes mešká už 4 dni. Cítim sa ako by som uZ mala dostať A stále nič. Boli ma chrbát mám bolesti prsia naliate. Neviem test sa ešte asi nechystám robiť lebo v júni som to mala tak isto A test mi vyšiel pozitívny až po 14 dní meškania A na fľaši dnes som mala spontánny potrat ☹

matricia
•
20. nov 2015

Mne končil menzes začiatkom mesiaca, boli ma brucho tri dni, do menzesu ešte týždeň a testy s odstúpom troch dní negatívne, chránime sa, tak neviem, prečo má bolia prsia, vytlačila som si kvapku mlieka, že by sa mi vracalo po vyše polroku? A párkrát pred menzesom som už mala pocit na vracanie, odpor k pachom, môže to byť aj mrchou? Mavate to aj vy?

luciferik452
•
22. nov 2015

Ahojte.. Viem ze tato otazka sa opakovala uz niekolkokrat, ale nieco ma zaujima, 28 by som mala dostat menstruaciu, po ovulacii som sa citila dost zvlastne, bolenie v podbrusku, tlaky a pod.. smrdia mi kuracie nohy a vacsinou skoncim na wc..ale nezvraciam, len ma napina.. Bolia ma prsia, Ale co je zvlastne, ze mam 6 dni pred menst. a mam hrozne krce, presne sa citim ako by som ju mala dostat.. poznam svoje telo, a viem ze tie krce mavam den pred tym.. Bud ju dostanem skor, alebo mam ocakavat nieco pekne? :P test by urcite ukazal negativny vysledok.. stretol sa niekto s niecim podobnym? dakujem.,.

luciferik452
•
22. nov 2015

A chcela by som podotknut, nie je to na take priznaky skoro?

butterfly333
•
22. nov 2015

@pepka123 a kedy si mala ovu?

luciferik452
•
22. nov 2015

13, 14, 15 🙂 😎