icon

Upozornenie na nespoľahlivosť testov Mamatest a Slůníčko

13. máj 2025

Snažilky, pridávam ako upozornenie. Mamatest a test Slůnčko si nekupujte ak nechcete byť sklamané. Neustále čiarka a ine testy negatívne. Tento test je z dnešného rána a mám 1. deň menštruácie. Skusila som aj inu značku, ktorá je negatívna.

Upozornenie na nespoľahlivosť testov Mamatest a Slůníčko
anjelicek26
13. máj 2025

Vela zien ma pred MS zvysene hcg az na hranicu 5-7 niektore dokonca 9... ked mas cysty pred MS, aj male, vedia toto porobit... neviem, ci ti lekar robi pravidelne sono, nech to popozera pocas cyklu, co sa deje... tie testy su fajn, len ich treba robit proste po vynechani MS, chapem ale nedockavost, tiez som taka bola.

autor
13. máj 2025
@anjelicek26

Vela zien ma pred MS zvysene hcg az na hranicu 5-7 niektore dokonca 9... ked mas cysty pred MS, aj male, vedia toto porobit... neviem, ci ti lekar robi pravidelne sono, nech to popozera pocas cyklu, co sa deje... tie testy su fajn, len ich treba robit proste po vynechani MS, chapem ale nedockavost, tiez som taka bola.

@anjelicek26 deje sa to od 10dpo kazdy den. ostatne znacky su snehobiele.

autor
13. máj 2025
@anjelicek26

@anjelicek26 dnes 1dc a spravila som si tento test a este jeden dr max ktory je biely ako sneh a mamatest svieti na 100 honov a toto nie je prvy cyklus ani prvy test. rovnako aj pepino, ja len kvoli snazilkam, ktore to
mozno tazsie zvladaju, ja uz jedno dieťa mám .

martyzpp
13. máj 2025

Taktiez testy TOTO robia falosne ciarky. Kupila som si jednu krabicku kde boli 4ks testov a 3ks mi ukazali ciarku a nebola som ani raz tehotna.