icon

Urobiť test alebo počkať na meškanie menštruácie?

kristal20
Dnes o 15:50

Dobrý deň, viete mi prosím poradiť. 25.05. som mala ovulaciu po cca 7 dňoch mi začali zvláštne bolesti: pocit ako po opici, teraz bolesť žalúdka, nevoľnosť trvá celý deň, keď sa najem trošku ustúpi. Dnes poobede som si robila test s bol negatívny. Mám 2 dni do MS. Myslite že mám počkať na meškanie alebo si mám spraviť test zajtra ráno ?

anonym_62b132
Dnes o 15:51

Pockaj a uvidis mozno to je len PMS. Urob si test v den ocakavanej MS alebo den po.

kristal20
autor
Dnes o 16:01
@anonym_62b132

Pockaj a uvidis mozno to je len PMS. Urob si test v den ocakavanej MS alebo den po.

@anonym_62b132 myslite za tam je nejaká šanca, že ak som si test nerobila ráno ale poobede že HCG bolo veľmi nízke ?

anonym_a22850
Dnes o 16:18
@kristal20

@anonym_62b132 myslite za tam je nejaká šanca, že ak som si test nerobila ráno ale poobede že HCG bolo veľmi nízke ?

@kristal20 počkaj do dna ms a urob test

domkakvet
Dnes o 16:36

@kristal20 pockaj ci bude meskat.

anonym_62b132
Dnes o 17:36
@kristal20

@kristal20 aky to bol test? Ak bol 10tkovy sanca sa znizuje ak styk bol presne toho 25, ak bol 25tkovy tak sanca je vyssia. Najcitlivejsi je 10tkovy, ten dokaze ukazat uz od 7dni od oplodnenia. Ale na druhej strane spermie dokazu prezit aj 5dni cim k oplodneniu by doslo neskor takze sanca stale je.

kristal20
autor
Dnes o 17:54
@anonym_62b132

@kristal20 aky to bol test? Ak bol 10tkovy sanca sa znizuje ak styk bol presne toho 25, ak bol 25tkovy tak sanca je vyssia. Najcitlivejsi je 10tkovy, ten dokaze ukazat uz od 7dni od oplodnenia. Ale na druhej strane spermie dokazu prezit aj 5dni cim k oplodneniu by doslo neskor takze sanca stale je.

@anonym_62b132 test bol 10tkový dr.max značka. No mám 2 dni do MS, chodí mi ako hodinky. Len je zvláštne to ako sa cítim. Žalúdok na vode, bolia ma prsia, mám taký mliečny výtok stále a to mám 2 dni do očakávanej MS. A test mi ukazuje že nie som. Je pravda že som si ho robila poobede okolo 16 čím sa znižuje HCG hormón ak by som bola na začiatku. Neviem čo si mám o tom myslieť

anonym_a22850
Dnes o 18:43
@kristal20

@anonym_62b132 test bol 10tkový dr.max značka. No mám 2 dni do MS, chodí mi ako hodinky. Len je zvláštne to ako sa cítim. Žalúdok na vode, bolia ma prsia, mám taký mliečny výtok stále a to mám 2 dni do očakávanej MS. A test mi ukazuje že nie som. Je pravda že som si ho robila poobede okolo 16 čím sa znižuje HCG hormón ak by som bola na začiatku. Neviem čo si mám o tom myslieť

@kristal20 hcg sa neznižuje ale rastie každým druhým dňom. Máš v tom dosť nejasnosti. Naštuduj si to na internete ako to funguje, nemáš ani šajnu