V piatok som si robila test a objavila sa mi veľmi slabá druhá čiarka
Skús si urobiť test znova, mozno si mala ešte veľmi nízku hladinu HcG
@petamich test som si robila ráno. A čo mešká je taška otázka nakoľko nemám pravidelnú menštruáciu
@lenuska9999 skúsim znovu v pondelok
@veronima2509 skus v pondelok 🙂 to je asi najlepsie riesenie, drzim paste!
@petamich ďakujem ☺️
Ja som mala presne takuto ciarku v den, ked mala prist menstruacia. Vsetko dobre dopadlo, takze ano, tehotna mozes byt. Ale urcite testuj znova ci ciarka silnie😊
@veronima2509 A vieš koľko dní si od ovulácie alebo od styku počas, kt. by sa to mohlo podariť?
Vyzerá že si tehotná,zopakuj za pár dní
Dobrý večer len som sa chcela spýtať či môžem byt v tom keď som si robila test minuly týždeň ale vyšiel negatív. Ale bolia ma prsia mám ich take návrete a pobolieva má brucho ako pred ms a guľatý sa mi brucho tak neviem . Ďakujem za každé
odpovede .
@vanculik máš príznaky na ms, brucho môžeš mať zaguľatené z nafúknutia, mňa pred ms vždy nafukuje. Už ti mešká, keď si si robila test?
@vanculik Len prosim ta nepovedz, ze tym "gulati sa mi brucho" mas na mysli, ze ti rastie tehotenske brusko ked mas aj test negativny. Brucho rastie ovela ovela neskor.
Dnes som mala dostať ms ale neprišla keď mi nepríde ešte ďalšie dni tak znovu testujem baby držte palce ❤️
@zuzu651 gratulujem ;)
@babovka2321 Ďakujem 💕v utorok mám dostať Ms tak sa nechcem predčasne tešiť 🙈
@vanculik tak to si minulý týždeň skoro testovala, keď ti len dnes mešká, počkaj aspoň 2 dni, ak nepríde, otestuj. Držím palce 😉
@zuzu651 gratulujem, to je riadna čiarka, na to, že ti ešte nemešká 👍
Len tak so zvedavosti, aký dlhý máš cyklus alebo koľko dní máš po ovu, keď máš takú silnú čiarku?
@zuzana111984 veď to že je to riadna čiarka 🙈 cyklus mám 28 dni, ovu začína 12-14 DC.
@zuzu651 úplne, že mega na na dĺžku cyklu 😊 to budú dvojičky 😉
@zuzana111984 fu ha uvidíme , som prvorodička 😇
@zuzu651 robím si srandu 😅 vlastne, ak si mala ovu už 12-ty deň a nie 14, tak máš 2 dni k dobru a test ti ukázal akoby ti už meškala, teraz si spomínam, že dcérku som počala na 16DC z 29 a deň po meškaní, tiež taká silná čiarka, takže počtom dní identická 🤔
@zuzana111984 potešila si má 🙏 tak len dúfať že to dopadne len dobre 😇
@zuzu651 jeeej, to je super, prvé tehotenstvo si najviac užiješ, partner ťa bude hýčkať 😊 ako povedala moja známa, pri druhom by ťa aj rýľovať poslal a tretie si ani nevšimne 😁 Držím palčeky, nech všetko dobre dopadne 😉
@zuzana111984 Ďakujem pekne💕 potom sa ozvem ako som dopadla 😇
@zuzana111984 ďakujem hádam to tam bude lebo už by sme s priateľom chceli babo snažíme sa o to už rok a stále nič 😞 skúsim si spraviť test zajtra ráno dám Vám vedieť ako som dopadla ❤️
@vanculik držím palce, nech to vyjde 😊 daj vedieť..verím, že sa ti zdá rok dlhá doba, ale pokiaľ si dôkladne nesleduješ ovuláciu, je to v norme, len ste sa bohužiaľ netrafili
@zuzana111984 už som si robila test ale negatívny 🙁 a inak včera som niečo zjedla a zachvíľku som to vyvracala ráno sa zobudím a stále mi je zle no ja už neviem a menstruacia stále nikde 😔
@vanculik Ktory test si skusala? Inak my ked sme sa snazili, tiez som pocitovala vsetky priznaky (ktore nebolo realne este v takom "tyzdni" pocitovat), ked som uz otehotnela, priznaky prisli az okolo 7 tyzdna.

no asi mozes 🙂 ak si praktizovala aktivity, ktore k tomu treba tak asi ano, meska ti menstruacia? kedy si si robila test atd. lebo na otazku mozem byt asi ina odpoved ako mozes nie je, ked si neuviedla ziadne info 🙂