V piatok som si robila test a objavila sa mi veľmi slabá druhá čiarka
@vanculik nechcem ta navadzat na dalsi (iny) test, ale pepino na skore testovanie je najhorsi mozny test, ten robi strasne slabe ciarky, kamoske tiez ukazal az niekolko dni po ocakavanej MS. Mne asi najsilnejsie ciarky robil woman secret baby test (take to biele "pero" s ruzovym koncom), cize tento odporucam (inak som robila aj dr max, tiez mal slabsie ciarky, testy z aliexpresu mali silnejsie ako dr max a pepino, ale to pepino vseobecne najneskor zachyti)
@babovka2321 aha tak ale ešte počkám ten týždeň a uvidím dám vedieť ❤️
@vanculik tak drzim palce, hlavne netreba byt sklamana, ked to tento mesiac opat nevyjde 🙂
@babovka2321 ďakujem
@vanculik ahoj, pozerala som tie tvoje údaje a ovulácia ti vychádzala na 19DC, ako nič neobvyklé, ale taká neskorá ovu ti mohla posunúť cyklus, takže ešte ti menštruácia možno nemešká..15DPO by už testy asi vedeli zachytiť, asi bude lepšie ak ešte počkáš, ako zbytočne kupovať ďalšie testy
@zuzana111984 no to áno počkám ešte
@vanculik hlavne sa netráp, ak by to nevyšlo, raz sa podarí, neboj sa 😊
@veronima2509 robila si dalsi test? ☺️
@jahodka2020 áno urobila ten bol negatívny a dnes ráno som si urobila a tieš tam bola slabá čiarka
Dobrý večer baby , len jednu otázku neviete s čoho môže byt sposobena kyslá chuť v ústach neviem to inak nazvať ďakujem za odpovede 🙂
@veronima2509 tak to je dobre napinave 😊 aky den cyklu si teraz?
@jahodka2020 37 deň cyklu v pondelok idem ku gynekologovy

@babovka2321 skúsila som test pepino s tesca menštruáciu som mala 8.10. A ovuláciu 26.10.