Včera so mala dostať menštruáciu. Som tehotná?
Prvá foto včera ráno ,druha foto dnes obed ... menštruáciu som mala dostať včera . Dakujem za úprimne odpovede a blbeeee komenty si nechajte doma 🙂🙏🏼😘

Ja si myslím, že ju veľmi pekne vidieť, Držím palce 🙂
Ja som si robila v den ked som mala dostat a tiez som mala takuto ciarku 🙂
@anna_maria1 dakujem moc ❤️
@lenkaver2018
@andy57 fakt ?🙂 ja som mala včera dostať ....
Asi si si príliš skoro robila test, skus o par dni ale vidim tam nejakeho ducha veru
@ivver dakujem ❤️❤️❤️
@lenkaver2018 možno bola ovulka neskôr, ale dačo sa tam črtá, tak ešte skús za 2-3 dni
@dzejsik podľa Dr áno ,bola posunutá .... ja ešte aj kojim 3rocnu dcéru 🙈🙂a Dr povedala že mozem to mat doprehadzovane ,ovu ....
@lenkaver2018 ak je to TOP test tak toto robí každý jeden, aj ja som tak mala pred 2 dňami a ms prišla. Už tu dievčatá písali, že veľmi "duchudú" tieto testy. Skúsila by som iný. Nech sa netešíš predčasne ako ja :(
@lenkaver2018 inú značku som mala snehobielu, som zabudla napísať
@zuzkalujza už som zahodila obal ale bol to taký fialový obal tuším ...
no uvidím .... včera bola slabá ,dnes silnejšia ... som zvedavá 🙂 .... a robila som aj pepino a tiež bola slabá
@lenkaver2018 áno fialový obal má. No v každom prípade držím palce, nech to dopadne lepšia ako u mňa.
@zuzkalujza tak som dopadla minuly mesiac ako vy 🙈🙈 uvidíme teraz ako bude . Tak nádej umiera posledná pevne verím 🙈🙏🏼
Čiarka je tam isto, ja ju tiež vidím ale tak neviem teda keď baby píšu, že tento test nie je moc spoľahlivý či tomu veriť. Skús teda kúpiť iný a spraviť zase ráno a uvidíš či ti aj tam niečo ukáže. Držím palce
@bubalea písala som že som robila aj inú značku a tiež mi ukázal to iste
@lenkaver2018 ja tam nieco vidim 🙂 hcgbstupa kazde 2-3 dni takze skus urobit o 2-3 dni z prveho ranneho mocu a uvidis, drzim palce 🙂
PS: k tym testom, mna este nikdy nesklamal. Women secret (ruzovy obal) odporucam 😊👍
@lenkaver2018 robeni v den, ked mala prist MS. Pozitivne boli aj ine znacky predtym. Gratulujem 🙂
@lenkaver2018 ak ti vyslo aj na pepino tak super, ja som vtedy robila pepino test....
@andy57 áno ešte počkám .
A dnes som mala slabé spinenie take nie krvavé ale skôr do ruzova ..... trosku ..... no som zvedavá že čo . A nedalo mi to 🙏🏼😅urobila som test a stále ciarka je ..... no otestujem v piatok ráno 🙂
@lenkaver2018 podľa mňa to nebude žiadny duch ale pekná druhá čiarka 😛
@zanetakovacsova no dúfam 🙂
@lenkaver2018 držím palčeky veľmi 🙏
Ahojte 😊 Mozem Vas poprosit o nazor co si o tom myslite? Testy som si robila na 4 den meskajucej menstruacie. Len tento ClearBlue s najvecsiou citlivost mi ukazal jemne ciarky, ine testy mi vysli negativne. Mam jemne bolesti v podbrusku aj krize ma pobolievaju, mam nevolnosti a jemny vodnaty vytok. K doktorovi mi povedala obvodna ze az cca o 2-3 tyzdne ma objednaju. Myslim ze som tehotna, kedze nikdy pred tym som sa takto este necitila, moze byt ze hcg mi stupa pomaly a je este slabe?
@nikoladomonkos niečo sa tam črtá, vyskúšaj o 2 dni ak bude silnejšia je to na dobrej ceste. Mohla si mať aj posunutú OVU a ešte je teda skoro na "silnú" čiarku. V každom prípade držím palce.
@zuzkalujza dakujem pekne. Ovulaciu vobec neviem kedy som mohla mat. Cyklus mam vecsinou 31 dnovy.
@lenkaver2018 ahoj, no ako? aj si testovala?
@zuzkalujza ahoj Zuzka . No .... včera som mala take spinenie plus ani nie že krv ale skôr ružovo neviem aká ruzovocervena.....aj dnes trosku ..... a už nemám 🙂 a akurát som si urobila test 🙈... pridám foto .... a druha vec keď som mávala menštruáciu tak tu vždy som mala minimálne 5dni max 6 .... a teraz som mala iba dva dni take spinenie ..... už nemám tak mi to nedalo reku skúsim test🙈😍🙏🏼🙏🏼🙏🏼Dúfam že bude silnieť ....uvidím 🙂
@lenkaver2018 juuuj toto vyzera dobre 🤗 drzim palce nech uz len silnie 💪💪❤️❤️🍀🍀

Vyzera, ze tam nejaky ten duch je ale dost skoro si si robila test. Pockaj este par dni a ak ti ms nepride, tak si sprav dalsi testik. Drzim palce 🙂