icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
aurora1992
3. mar 2022

@ali999 zatial takto

snazilka225
3. mar 2022

@aurora1992 veď to je už jasné tam je čiarka a na hornom duch

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 uz je relativne suchy

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 blahozelaam😍😍😍😍😍😍😍😍

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 no len vobec nesilnie
Dolny utorok a horny teraz

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 tak horný sa mi vidí o kuuusocek silnejší. Ale uvidis jak úplne uschne....ja pri 2 dcére wom mala vyše týždňa také testy ze vôbec nesilneli....až potom jeden deň také čiary ze mi oči vybilo....zas pri prvej mi to krásne stupalo konstantne

snazilka225
3. mar 2022

@ali999 uvidíš ale držím palce ✊❤️ vizera to fakt nádejne 😊 veď toto je už relatívne dosť viditeľná čiarka 😊

aurora1992
3. mar 2022

@snazilka225 posledny spam
Uplne suchy
Baby som na nervy

ali999
3. mar 2022

@snazilka225 vďaka si zlata 🙂 tak už mi ostáva len čakať Q čakať 😀

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 to sme teda dve.....co sú na nervy . Inak, ak by náhodou asi aj spoločný termín mat budeme 😀 lebo ja som ovu mala už 8den cyklu :D 😀 a ty máš dostat v pondelok ja v stredu 😀 čiarka tam je. 1000%

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 no podla gyndy mam dostat v sobotu 😅😅😅 podla blistra v pondelok😅ja neviem uz
Strasne toto

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 no však i tak to vychádza cca rovnako mne vypocitalo ak som ozaj tehu podľa poslednej ms na 15.11 😀 akurát deň kedy 2.dcera bude mať rok a pol. Lebo je narodená 15.5🤣🤣🤣🤣🤣🤣

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 jej talu malinku mas? Ja mam 6 rocnu😇

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 no staršia ma 3 a pol roka a mladšia teraz bude mať 10mesiacov 😅u si nikdy neoddychnem mam ten pocit 🤣🤣🤣🤣 tak už máš staršiu to je super 🙂

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 to je krasne nech len je
No muz ide ocikat test ze ci neni vadny ten pepino 😅😅😅😅😅😅

levandulova111
3. mar 2022

@ali999
@aurora1992
Baby, ja to tam vidím ❤️ a úprimne vám to želám ❤️ taký malý pokrčený uzlíček voňavý je dar 🥰
Ja skúsim zajtra ráno, čo to povie... Ak bude biely úplne, tak budem vedieť, že mesiac čo mesiac mi to reaguje na ovulku v strede cyklu 🙄 aj keď teraz som dosť na pochybách, s mojím máme tichú domácnosť od včera... Aj keď som písala, že si rozumieme, pravda je taká, že 2 a pol roka sme boli ok, raz hore, raz dole... Posledného pol roka, čo spolu bývame, to ide dole vodou medzi nami 😒 teraz som u mojej maminy a zvladám to dosť ťažko, vrátiť sa k sebe do bytu, kde uvidím človeka, ktorý má už deň obchádza 😔 lebo som si proste dupla... Asi je aj dobré, že nebudem tehu, aj keď by som bola slobodná mamička, ale na to zvyknutá a moje deti sú mi prvoradé pred všetkým... ❤️ A vychovala som dve sama, tretie by som zvládla tiež... Ale všetko je tak ako má byť...

K tomu testu, chlap by raz za čas mal ocikať tehotenský test, lebo môže to zachytiť problém ešte skôr, než to začne mať príznaky, ktoré už napovedajú o veľkom probléme.. nič neprivolávam, to Boh chráň, ale čítala som o tom, že chlap zo srandy ocikal test a vyšiel pozitívny, nedalo mu to, tak šiel za doktorom a našli mu onko ochorenie, ktoré bolo v tak včasnom štádiu, že by to obyčajné vyšetrenie nepreukázalo, ani zdravotné problémy nemal a vďaka tomu testu včas to podchytili a všetko skončilo ok.... ❤️

levandulova111
3. mar 2022

Určite si kladiete otazku, prečo s takým človekom chcem bábo... Ale my sme proste takí Tom a Jerry... Provokujeme sa na vzajom ale nevieme byť bez seba... Preto som napísala, že si rozumieme, proste si čítame aj myšlienky a raz za čas proste prepínak, kedy sa nebavíme... Aj keď to nebýva nič hrozné, skôr ja robím scény a hlavne dramatizujem dosť, ale ja som taká precitlivená osoba, všetko moc prežívam 😒

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 to vaaazne ? Na toto som zvedavá daj foto potom🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ali999
3. mar 2022

@levandulova111 moja ja presne viem ako sa musíš cítiť. Lebo ja s mojim mužom mame presne toto iste. Už koľkokrát ja som šla k mame tiež, už sme si aj vykricali ze sa rozvádzame Q predsa sme stále spolu .lebo sa lubime no 🙂 ta tak nejako to mame možno podobne . Ja ti tiež držím palce aby to dopadlo tak, ako si zelas 😍

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 spodny test mojho chlapa 😅

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 nic tam nevidím. Nemáš foto jak je suchý? :D 😀

aurora1992
3. mar 2022

@ali999 no talze tehotna nie som
Mojmu muzovi vysiel poz test
Tak aspon mame vysvetlenie preco nesilneli tyden tie ciarky

ali999
3. mar 2022

@aurora1992 preboha 😶😶😶to nemyslíš vážne. Toto by mi ani vo sne nenapadlo. To potom ani ja niesom 🤔🤔🤔🤔🤔toto som nečakala....to by som ma tvojom mieste poslala vyrobcovi.....TT kks

snazilka225
4. mar 2022

@aurora1992 to je strašné človek aby ani testom už neveril veď ale to už už dobre čiarky 🤷🏽‍♀️keby len nejaký náznak ale to je viditeľné ešte aj na foto 😱😱

levandulova111
4. mar 2022

@all takže ja som si spravila z ranného, začínala sa tam rysovať druhá čiarka, taká minúta dve, pekne hrubá, už som sa šla tešiť, tak som zbehla na balkón vypiť kávu, že nech sa to ešte krajšie zvýrazní a keď som prišla, čiarka tam už nebola... 😒😒😒 A mám pocit, akoby mi už dnes mala prísť ms a nie až v pondelok... 😔

levandulova111
4. mar 2022

@ali999 to vážne? Fuuuu, tak mám nádej ešte, že to bude ok... Ja som vždy spravila chybu, že som ustúpila, nedokázala som sa dlho hnevať a on si na to zvykol, a zakaždým ako sa chytíme, myslí si, že som len chvíľkovo ofucana a prejde to... Ale teraz proste už neustupim, nechcem tu rozoberať problém, ale nie je to zanedbateľné, nad čím by sa dalo mávnuť rukou 😒 včera som prišla domov, dal mi pusu a objal ma, opýtala som sa ho, že dokedy či zas na chvíľu alebo pár dní... Odtiahol sa a išiel do kuchyne.. tak on niečo posere, a ja mám byť vďačná, že má privíta po príchode domov, keď sa celý deň neozve ani neukáže? Myslela som, že mi povie aspoň prepáč a že sa bude snažiť to napraviť... Ale on sa odul a hotovo 🙄🙄🙄🥴🥴🥴

ali999
4. mar 2022

@levandulova111 och to ma mrzí
Ja som si ani nerobila lebo mam doma len pepino a po tom co som videla ze ešte aj chlapovi spraví čiarky....si myslím ze tehotna teda nebudem takže kašlem na to 🙂 😀

ali999
4. mar 2022

@levandulova111 to akoby som úplne čítala o svojom chlapovi jezisi. Ako oni si zvykli ze ustupime tak sa niet čo čudovať. Ale treba s tým prestať určite. Véd by nás mali rešpektovať....ale oni si zvykli, že všetko pre nich urobíme, že nemusia napr doma pohnúť ani palcom , že sa neurazime tak naozaj. Ale ja už som svojmu ukázala ze nie nie. Skončili mu zlaté časy. Presne to nedajbože na neho niečo vysloviť lebo koniec sveta.

levandulova111
4. mar 2022

@ali999 pozitívny test u chlapa môže znamenať zdravotný problém, mal by ísť obvodnému pre istotu.. aj keď môžu byť tie testy chybné, ale aj nemusia... Ja som mala tiež pepino a mne veru tak nevyšiel ako tu na foto 🙄 teda najskôr áno, a ako to dlhšie postalo, zmizlo to, úplná bielota... 🙈
Ešte nie je stratené, keď sú tam jasné viditeľné čiarky... ❤️
Čo sa týka chlapov, tak zas ja nemôžem povedať, on mne doma uprace, povysáva, operie, čo len treba... Ale posledné dni je to na prd... Viem, že má krízu stredného veku, ale aj to sa dá zvládnuť, len keby komunikoval normálne a nie že radšej z roboty uteká za chlapmi na pivo a príde až večer sa iba najesť, osprchovať a spať... A ja som kde? Tento víkend bude krutý... 😵

ali999
4. mar 2022

@levandulova111 nejako tomu už prestávam veriť. Neviem možno si o pár dní skúsim ešte urobiť. Ale ja prejdem zas na tie svoje staré dobré intime 🙂 tie ma nikdy nesklamali možno ukazu až neskôr ale aspoň nedávajú falošné nádeje 🙂🙂🙂 no tak to máš dobre. Zasa ono neje od veci keď chlap kdesi ide s kamošmi.moj zas opak.on nikam nechodí a šibe mu s toho vidno to. Niekedy by som aj bola rada keby šiel s kamarátmi hoc aj na to pivo .takto je len stále doma a potom je tu dusno. Ale chápem ta ze ak chodí často tiež to nieje dobre . Mal by sa ti venovať predsa 🙂