Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@aurora1992 na vsetkych mam duchov a to som len 8dpo tak cakat len
@aurora1992 ja som.mala parkrat biochemicke a pri prvom pozitivnom teste som hned oznamila priatelovi a o 2 dni mi dosla ms a bolo sklamanie. teraz som sa uz rozhodla, ze mu poviem jedine ked budem mat potvrdene od lekara. ja by som mala dostat dnes - zajtra, robila som si baby top test kt. je negativny a ranne testy tiez negativne takze som rada ze som mu nic nepovedala. cakam MS. keby som tehu tak mi ciarka silnie a nie uplne zmizne.
@snazilka_bio_mamka uvidis, ak nic, das si aspon vino, tak by soim si dala, ale nemozem :D
@barborkakr ano, aspon nejaka prijemna cast tohto celeho 😀
@snazilka_bio_mamka presne!
@barborkakr no baby dr max biely takze ja sindam vino a ideme dalej.. tie prsia netusim preco ma.boleli. drzim vam palce velmiii
@snazilka_bio_mamka ja som prestne na Tom istom ako ty dneska mi mala prísť mrcha ešte dávam tomu že zajtra , mama test bol pozitívny že tam bolo vidno dosť ducha potom ostatné už len slabucko duchovali až nakoniec dnes tak že skoro nič , niečo tam bolo ale úplne málo takže opäť čakám MS 😭
@snazilka225 toto bol ten môj mamatest isto by som nečakala že taká čiarka vyskoci a ostatné dva robené ráno a tam skoro nič voľným okom je tam niečo slabé ale nedá sa to porovnať s mamatestom
@snazilka225 ja som to uz vzdala..dnes den ms, mamatest biely, cakam ms..
@snazilka_bio_mamka ja som si dneska pre istotu ani test nerobila nechám sa prekvapiť 🤣🤣
@snazilka_bio_mamka ale držim palce možno na ďalší cyklus to vijde 🙂 koľko sa snažíte vy ?
@snazilka225 2 a pol roka...
@snazilka_bio_mamka my zatiaľ len rok aj niečo a ste v poriadku ? Robili vám už vyšetrenia ?
@snazilka225 sme v poriadku ano.. len nas zrejme zivot skusa 🙂
@snazilka_bio_mamka ak tak skús si zajtra kúp clearblue a s tým indikátorom týždňa tam je to fakt jasne by som povedala nebudeš hladať žiadnu čiarku :D
@snazilka_bio_mamka držím silno prsty aby to vyšlo. Ja dom žiaľ takéto testy mala pri biochemickom :( jeden deň kolajnice večer. Na druhý deň ráno slabšie...ďalší deň skoro nič a potom som začala krvacat
@patusikk clearblue je 25 kovy, ja mam 10kove testy negatovne, zbytocne vyhodene peniaze 😔 odp9ved mi dali aj tie obyc 10kove
@ali999 ja to uz mam za sebou tiez park krat bohuziao
@snazilka_bio_mamka
@ali999
@patusikk baby dnes poobede robeny 9.den po ov, uz neviem
@barborkakr a nebola som
@oli2782 mozno si bola, len odislo🤷🏻♀️🥲
@barborkakr Nebola som keďže mi brali i krv a ten vyšiel negatívne 😊
@oli2782 to ma velmi mrzi🥲
@snazilka_bio_mamka, ak by ste toto obdobie snazenia sa o babo zvladali tazsie (co je uplne prirodzene, viem to pochopit), mam dobru osobnu skusenost s fertility kouckou pani Marcelkou Korcekovou. Mne velmi pomohla 😍 Pracuje aj cez skype alebo cez osobne stretnutia.
@snazilka_bio_mamka
@barborkakr
Baby tak ja dneska takto neviem čo si mám o Tom myslieť pepino a intimed /pepino sa mi zdá divný nebolo to z ranného moču ale teraz pretoze som nemohla kúpiť test
@snazilka225 a ten digi si robila?
@barborkakr nie nemali ho vôbec v lekárni
@snazilka225 mnevysiel dnes negativne, ale som neodhadla potrebu cikania a bolo tak 4 s slaby prud, dalsi uz nekupim :(

@barborkakr no len sa normalne bojim..uz vcera sme za tak nastavili s proatelom ze bude babo a dajako sme uz rozpravali o tom ako hotova vec a dnes toto tak zostal uplne sklamany