icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

aurora1992
26. feb 2022

@barborkakr no len sa normalne bojim..uz vcera sme za tak nastavili s proatelom ze bude babo a dajako sme uz rozpravali o tom ako hotova vec a dnes toto tak zostal uplne sklamany

barborkakr
26. feb 2022

@aurora1992 na vsetkych mam duchov a to som len 8dpo tak cakat len

snazilka_bio_mamka
autor
26. feb 2022

@aurora1992 ja som.mala parkrat biochemicke a pri prvom pozitivnom teste som hned oznamila priatelovi a o 2 dni mi dosla ms a bolo sklamanie. teraz som sa uz rozhodla, ze mu poviem jedine ked budem mat potvrdene od lekara. ja by som mala dostat dnes - zajtra, robila som si baby top test kt. je negativny a ranne testy tiez negativne takze som rada ze som mu nic nepovedala. cakam MS. keby som tehu tak mi ciarka silnie a nie uplne zmizne.

barborkakr
26. feb 2022

@snazilka_bio_mamka uvidis, ak nic, das si aspon vino, tak by soim si dala, ale nemozem :D

snazilka_bio_mamka
autor
26. feb 2022

@barborkakr ano, aspon nejaka prijemna cast tohto celeho 😀

barborkakr
26. feb 2022
aurora1992
26. feb 2022

@barborkakr no baby dr max biely takze ja sindam vino a ideme dalej.. tie prsia netusim preco ma.boleli. drzim vam palce velmiii

snazilka225
26. feb 2022

@snazilka_bio_mamka ja som prestne na Tom istom ako ty dneska mi mala prísť mrcha ešte dávam tomu že zajtra , mama test bol pozitívny že tam bolo vidno dosť ducha potom ostatné už len slabucko duchovali až nakoniec dnes tak že skoro nič , niečo tam bolo ale úplne málo takže opäť čakám MS 😭

snazilka225
26. feb 2022

@snazilka225 toto bol ten môj mamatest isto by som nečakala že taká čiarka vyskoci a ostatné dva robené ráno a tam skoro nič voľným okom je tam niečo slabé ale nedá sa to porovnať s mamatestom

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2022

@snazilka225 ja som to uz vzdala..dnes den ms, mamatest biely, cakam ms..

snazilka225
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka ja som si dneska pre istotu ani test nerobila nechám sa prekvapiť 🤣🤣

snazilka225
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka ale držim palce možno na ďalší cyklus to vijde 🙂 koľko sa snažíte vy ?

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2022

@snazilka225 2 a pol roka...

snazilka225
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka my zatiaľ len rok aj niečo a ste v poriadku ? Robili vám už vyšetrenia ?

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2022

@snazilka225 sme v poriadku ano.. len nas zrejme zivot skusa 🙂

patusikk
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka ak tak skús si zajtra kúp clearblue a s tým indikátorom týždňa tam je to fakt jasne by som povedala nebudeš hladať žiadnu čiarku :D

ali999
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka držím silno prsty aby to vyšlo. Ja dom žiaľ takéto testy mala pri biochemickom :( jeden deň kolajnice večer. Na druhý deň ráno slabšie...ďalší deň skoro nič a potom som začala krvacat

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2022

@patusikk clearblue je 25 kovy, ja mam 10kove testy negatovne, zbytocne vyhodene peniaze 😔 odp9ved mi dali aj tie obyc 10kove

snazilka_bio_mamka
autor
27. feb 2022

@ali999 ja to uz mam za sebou tiez park krat bohuziao

barborkakr
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka
@ali999
@patusikk baby dnes poobede robeny 9.den po ov, uz neviem

oli2782
27. feb 2022

@barborkakr a nebola som

barborkakr
Autor odpoveď zmazal
barborkakr
27. feb 2022

@oli2782 mozno si bola, len odislo🤷🏻‍♀️🥲

oli2782
27. feb 2022

@barborkakr Nebola som keďže mi brali i krv a ten vyšiel negatívne 😊

barborkakr
27. feb 2022

@oli2782 to ma velmi mrzi🥲

camelie12
27. feb 2022

@snazilka_bio_mamka, ak by ste toto obdobie snazenia sa o babo zvladali tazsie (co je uplne prirodzene, viem to pochopit), mam dobru osobnu skusenost s fertility kouckou pani Marcelkou Korcekovou. Mne velmi pomohla 😍 Pracuje aj cez skype alebo cez osobne stretnutia.

snazilka225
28. feb 2022

@snazilka_bio_mamka
@barborkakr
Baby tak ja dneska takto neviem čo si mám o Tom myslieť pepino a intimed /pepino sa mi zdá divný nebolo to z ranného moču ale teraz pretoze som nemohla kúpiť test

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225 a ten digi si robila?

snazilka225
28. feb 2022

@barborkakr nie nemali ho vôbec v lekárni

barborkakr
28. feb 2022

@snazilka225 mnevysiel dnes negativne, ale som neodhadla potrebu cikania a bolo tak 4 s slaby prud, dalsi uz nekupim :(