icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
8. mar 2022

@snazilka225 myslím ze tento mesiac by mohlo ísť o biochemické..na základe testov co som si pozerala po poradí ako som ich robila.....slabunky duch/pekne viditeľná čiarka/ slabunky duch/nič.test biely .....uvidíme

ali999
8. mar 2022

@levandulova111 my sme nejaké divne celee.
.inak mne vlasy padaju...ale ja to považujem za výsledok pôrodu ešte lebo aj pri 1. Dcére mi vyše roka po pôrode padali a hrozne . Bože ta tvoja Dr s tou kartou .ja som cholerik ja by som tam taky bordel narobila ze by sa čudovala

levandulova111
8. mar 2022

@ali999 ja som chvalabohu po pôrodoch nemala žiadne následky, aspoň som nespozorovala 😁
Ale máš pravdu, celé sme divné, ono je to aj tou dobou, samé stresy, uponáhľaná doba, samá chémia v potravinách....
No ja som tiež taká, že keď už chytím nervy, hotovo... Zatiaľ však, pokiaľ mám ms, to ešte ako tak neriešim, zatiaľ len telefonatmi... Ak však ani zajtra tam nebude moja karta, tak idem tam osobne a to veru už aj ja spravím bordel 😅

levandulova111
8. mar 2022

@ali999 inak hento som mala aj ja s tými testami v januári, aj vo februári... Že najskôr ledva viditeľný duch, potom to vyzeralo, že z toho niečo bude a potom pred ms čistý test...
A teraz v piatok, ako som si naposledy robila test pred ms, tak sa tam stále niečo črtalo, nebolo to biele ako pred tým pred ms, už som myslela, že je to tam a vidíš, zas prišla ms... Aj keď bez bolestí, ale včera pri námahe to bolo dosť silné... V noci tiež a teraz ráno je to zatiaľ kľudné, uvidím v priebehu dňa čo a ako...

ali999
9. mar 2022

@levandulova111 vážne tomu nerozumiem....prečo tie testy tak reaguju....ja mam dnes dostať ms brucho ma boli zle mi je takže už cakaam

levandulova111
9. mar 2022

@ali999 celé zle ozaj 🙄 pred tým boli testy podľa mňa kvalitnejšie, lebo keď som si robila, tak mi ukázalo buď že som, alebo nie... Žiadny duch, kanálik alebo čo.. a to som mohla použiť hocijakú značku 🙄
Tak ja mám dnes tretí deň, ale sú divné, žiadne bolesti, žiadne kúsky nejdú, a v podstate ani necítim, že by som mala ms... Včera takisto... V pondelok len kvôli námahe ma bolelo brucho... Tak tiež nechápem akože čo sa to deje... Dnes o 12:30 zas volám svojej gyn, či už tam konečne má tú moju kartu 🤦 už to bude mesiac a ide má šľak trafiť....

banderaska29
9. mar 2022

Ahojte dievčatá vidím že s Pepino testami tu máme viaceré pekné peripetie. toto su moje pepino testy 3 dni mi meškala ms a nakoniec prišla, všetky ostatné tehu testy negatívne. iba tento pepino bol takto pozitívny a dokonca aj druhý tak vyšiel.

nakoľko mi to spôsobilo dosť psychickú ujmu budem kontaktovat výrobcu a bude super ak sa spojíme, lebo vidím nie len v tejto diskusií, že nové Pepino testy robia falošnú graviditu. :( ak budete chcieť, možeme sa spojiť. jednak nam možno vrátia peniaze a prehodnotia tieto šarže. ved to je tak hrozné - pozitívny test, jasanie šťastím, už sme riešili väčšie auto, dom 😀 a zrazu nič. proste o*eb jak svet. :(

aurora1992
9. mar 2022

@banderaska29 no krasa takze tieto nove co predavaju tie 2 v baleni a take tensie su chybove
ja som si robila asi 5 a vsetky takto presne ako mas ty a mozno este aj vaic
potom som dala ocikat muzovi a on tiez takyto ako mas ty 🙂

banderaska29
9. mar 2022

@aurora1992 ja som z toho bola uplne obarená, v šoku, nešťastná. toto vidieť keby mám mať prvé dieťa a v zápätí zistiť, že vlastne tehotná niesom tak by som išla osobne do Pepino ústredne a vyťahala konateľa za uši 😀

viem že mamatesty majú tiež talent robiť duchov, ale tieto pepino ich obehli. veď to su regulerne ružové čiarky, nie že tien ktorý musím svietiť svetlom :(

aurora1992
9. mar 2022

@banderaska29 no mne neco hovor
ja beriem antikoncepciu, brala som antibiotika dva tyzdne pocas uzivania antikoncepcie a v tom ma zacali boliet prsia.. muz hovori ze ci nejsom tehotna
urobila som pepino a ciarka, dalsie ciarka o par dni negativ dr max, potom pepino este silnejsia ciarka, a to uz som mala taku ciarku ze ked som bola druhy krat tehotna tak som mala slabsiu od tohoto takze ja uz som bola naklonena, ze som fakt tehotna a zacali sme vsetko riesit, ze auto praca male byvanie atd.. v tom mi gynda bere krv a hovori, ze no ale nevyzera to podla nizkej sliznice na tehotenstvo, tak doma mi to nedalo a hovorim staremu ze ocikaj to! a uz ked som videla, ze jemu vysiel taky ako mne tak som vedela ze ake budu tie hcg vysledky 🙂 celkom sme boli z toho smutny

zara1357
9. mar 2022

@banderaska29 vždy vždy digi s ukazovateľom týždňa najlepšie čo môže byť. Mne mešká 2 deň, a digi príde v piatok. Ja som mala " duchov" na dr.max, aj na rapide aj na tomto pepine, tak som zvedavá, či nič, alebo...

banderaska29
9. mar 2022

@zara1357 no ja mam taku smolu asi 😀 že digi mi počas druhého tehu ukazal minus a bola som tehotná 😀 ale to som ja no... vidíš vyššie. 😀 pozitívne je negatívne a negatívne bolo pozitívne... ale ano čo pozeram tak štatisticky je naozaj digi naj 🙂 držím ti palce ♥ nech je bábatko v brušku

levandulova111
9. mar 2022

@banderaska29 kľudne sa pripojím aj ja, ale bohvie koľko som ich už kúpila a bločky nemám 😅 každopádne budem rada, ak sa ten výrobca kontaktuje, nech to nerobí traumu ďalším dievčatám... Je to katastrofa... Mne síce v januári také čiarky robili rapiclear kazetové a ešte jeden ale to neviem aká značka, už si nepamätám... Ja aj keby mi mešká mesiac, už nekúpim a zájdem radšej rovno ku gyn...

@all ja už mám asi po ms znovu 🙄 dnes už len špinenie a to mám ešte len tretí deň... Už včera to bolo slabšie... Lezie mi to na nervy, keď neviem čo mi je 🙈

ali999
9. mar 2022

@levandulova111 ja som išla vonku s dcérami doobeda bolesť brucha taka ze som si rovno dala tampón ze už dostanem.aj som šla okolo drogérie aj ma ťahalo dnu po test ale bolesti som mala reku ze už qj ms isto mam...prídem domov tampón celý biely, krcok mi zas vyšiel vyššie a je zavretý
...no a teraz ľutujem ze ešte jeden test som mohla naň obetovať €🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

levandulova111
9. mar 2022

@ali999 ja tiež rozmýšľam nad ešte naozaj posledným testom 😅😅😅 ale obávam sa, že to budú zbytočne vyhodené peniaze... Len neviem, mám taký sprostý pocit... Zas dvojdňová ms... Nechápem to... No tentokrát mám ten kŕčok hore, aj včera som ho mala hore... Cítim tlaky v podbrušku a neviem, také divné pocity mám 😅 ja teda zajtra kúpim asi a dám vedieť 🙈

ali999
9. mar 2022

@levandulova111 no pekne ....ja nechápem fskt co sw to deje . To by bolo teda veľké prekvapko 😀

levandulova111
9. mar 2022

@ali999 tak to by naozaj bolo obrovské prekvapenie a hlavne zázrak, lebo vo februári sme spolu bolo dvakrát aj to si prvýkrát dal pozor a druhýkrát sme nemali sex ale také hrátky 😅😅😅 takže to by bolo proti prírode 😅😅😅 ale chcem si byť naozaj na istom... Ešte aj v podbrušku na ľavej strane cítim, akoby mi tam bolestivo pulzovalo... Taká divná bolesť, ale naozaj divná, takú som ešte nezažila...

ali999
9. mar 2022

@levandulova111 i ja mam toto iste .a hlavne už vyše týždňa a nikdy pred ms som toto nemala 😅takže aj ja som nejaká celá divná

levandulova111
9. mar 2022

@ali999 mňa zas už vyše týždňa pobolieva hlava, čo nechápem... A sem tam sa mi akokeby zatočí... Teplomer mi došiel, tak neviem teplotu, ale cítim sa, ako by som ju mala... Ja si myslím, že sa moc pozorujem a môjmu telu už šibe 🤣🤣🤣

ali999
9. mar 2022

@levandulova111 tiež si toto hovorím. Ze asi úplne zbytočné sa takto sledujeme 😆

levandulova111
10. mar 2022

@ali999 mne sú hlavne divné tie ms... Dvojdňové som nikdy nemala... Ale keby som v tom, test by mi to už dávno ukázal... Ja si cez ms kŕčok nesledujem, ale tentokrát som sledovala v rovnaký čas a mám ho hore a zavretý, ms od včera nie je.. len tie dva dni, žiadne kúsky zase zo mňa nešli... Keby to je endometrióza, že mi sliznica neodchádza a ukladá sa vnútri brucha, mala by som vraj nezvyčajné dlhú ms, hlavne veľmi bolestivú a krvácanie aj mimo ms, bolesti aj mimo ms... Lenže to ja nemám... Ja mám nezvyčajné krátku a nebolestivu ms, čo som síce rada, ale zároveň ma to celkom desí... Dnes volám svojej novej dr, či teda už tú moju kartu tam má a šla by som k nej hneď zajtra....

levandulova111
10. mar 2022

@ali999 a prsia nebolestive, no zostali mi akokeby zväčšené.... No nič, dnes kúpim test, mne to proste nedá... Nezdá sa mi to 🙄

aurora1992
10. mar 2022

@levandulova111
@ali999 dievcata u mna ms zatial nikde 😅

ali999
10. mar 2022

@levandulova111 mne by z toho išlo do hlavy jedine anovulacny cyklus? Ale keď si ovu mala ze si sledovala tak to potom nechápem ...pokazené sme celé 😆

ali999
10. mar 2022

@aurora1992
@levandulova111
Ani ja zatiaľ nemam ms 😀

ali999
10. mar 2022

@levandulova111 ja som včera kúpila značka nejaká plus lekáreň 😀 ráno som robila a nič

aurora1992
10. mar 2022

@ali999 tak ja neviem co to je, mam antikoncepciu a vzdy mi chodila tak ze proste dojedla som blister a rano som uz mala
teraz nic
ale mozno to mam z tych atb co som brala minuly cyklus

ali999
10. mar 2022

@aurora1992 všetko je možné vraj aj ATB vedia rozhadzat cyklus ...no ja som zvedavá jak toto s nami dopadne

levandulova111
10. mar 2022

@ali999
@aurora1992
Ja to tiež nechápem, ten lekáreň plus som mala aj ja a mne duchoval 😅
Tak ovu podľa hlienu a krčku som vraj doteraz mala no... Ale pred touto ms sa mi zdá, že som buď nemala, alebo neviem... Lebo hlien som nespozorovala a krcok tiež tomu nenasvedčoval... Ten mám stále hore a uzavretý... Nechápem to..... Celé zle... 😅 Ja už sa začínam cítiť ako vo filme, že má možno uniesli mimozemšťania a robili na mne pokusy a preto mi to teraz tak hapruje všetko 😂😂😂 lebo takéto veci som nemala nikdy pred tým a to som mávala ešte väčšie stresy, než teraz naposledy... Dnes zavolám tej gyn o 12:30 a som zvedavá, čo z toho bude...

aurora1992
10. mar 2022

@ali999 tak ja tehotna nejsom
pochybujem ze krv by bola negativna v takom pripade