icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
levandulova111
14. mar 2022

@ali999 ja dnes budem znovu volať tej mojej novej gyn a strašne budem dúfať, že už tá karta tam je, tak by som v stredu šla k nej konečne 🙏

ali999
14. mar 2022

@levandulova111 robila som teraz

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 ja tam vidím // aj bez negatívu ❤️ no najlepšie by bolo ísť k tej dr, ale keďže si chorá 🙄 uf, to je ťažké teraz... Ja som chcela si ísť kúpiť tiež, že spravím v piatok ale nemusím už, v stredu pôjdem ku gyn, tak podľa toho... Ak povie, že mám sliznicu vysoko, alebo sa jej tam hocičo nebude zdať, kúpim test, ak bude sliznica zodpovedať zodpovedať fáze cyklu, alebo tam nič nebude podozrivé, už nekúpim test 😅 ale tvoj vyzerá nádejne ❤️
Pri tom mojom som ale prekvapená, lebo crtavalo sa mi niečo začiatkom plodných dní, také dva týždne po ms... Teraz nie je ani týždeň po tej dvojdňovej a náznak tam bol... 🙄 Mne už z tých testov šibe 🙈😅

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 ale zas mňa testovať baví, aj keď viem, že mi to nikdy nevyjde ale našla som si v tom celkom zábavku😅 aj keď to znie blbo a nepochopiteľne🙈

levandulova111
14. mar 2022

@levandulova111 ale pomohlo mi to vyrovnať sa s inými vecami 🤷

ali999
14. mar 2022

@levandulova111 no len otázka je co vidíme. Ci ne kanalik . Keď ni 6dni meska nemyslíš ze už by som mala riadne čiary? ....neviem divne to je ..aj mak chuť ísť na krv ale nemám s kým baby nechať 🙄 a stále testujes s tými istými testami ? Možno by nebolo na škodu skúsiť nejaký iný len tak .....ja tento dnešný je rapiclear a ten mam prvý krát....čítala som fóra ze ale dosť duchoval niektorým babam a tehu neboli ..takže neviem co to ma znamenať teraz ten môj. Mne sa to nezdá až také blbé a nepochopiteľné 🙂 ved tie testy sú na to aby sa používali no nie 😀

levandulova111
14. mar 2022

@ali999 aaaaale, koľkým ukázalo až niekedy 7-10tt... Dovtedy nič... Možno pomaly stúpa HCG a jedného dňa ti tak vystrelí, že až 🥰 no to je škoda, že nemáš s kým baby nechať 🙄 toto je najhoršie, keď ti nemá kto pomôcť, keď to potrebuješ 😒
Ja? Nie, aký majú, taký kúpim 😅 toto bol nejaký livsane... Ale podľa stredy uvidím, či vôbec ešte nejaký kúpim 😂 ale asi už nie, zbytočne, keď sa ani nesnažíme.. keby áno, tak je to iné, ale takto sú to pre moju blbosť zbytočne vyhodené peniaze... 😅 Lebo snažím sa uveriť "kvapke lásky", ktorú veľa žien vyvrátilo 😁🤷

ali999
15. mar 2022

@levandulova111 ahoj moja tak ja som ráno dostala Ms....tie testy sú na hovno totálne. Už nabudúce mam ponaučenie ze si radšej zaplatím odber krvi a mam v tom hneď jasno 🙂

mima1991
15. mar 2022

ahojte, prosim vas vie mi niekto povedat ci tam nieco vidite? ked schol skocila tam druha ruzova ciarka na chvilocku, teraz je to takto uschnute, dakujem

ali999
15. mar 2022

@mima1991 ahoj teraz tam už nič nevidno máš ešte pred ms ci meska ? Pokiaľ je to intime test oni píšu xe je 10tkovy ale myslím ze je stále 25tkovy tak možno skúsiť iný test 🙂

mima1991
15. mar 2022

@ali999 ahoj, dakujem za odpoved, mam 8 dni pred ms, skusim teda iny test, troska ma vylakala ta druha ciarka ale bolo ju vidiet len chvilu.

ali999
15. mar 2022

@mima1991 fuuu tak to máš ešte casuuuu 🙂 pozri, mne sa včera po namoceni tiež urobila druha dokonca tam je jemná aj dnes ráno a je dávno suchy a predsa som ms dostala. Ja už tým testom prestávam veriť. Niekoľko rôznych znaciek mi porobilo čiarky a tehotná niesom ..

mima1991
15. mar 2022

@ali999 chapem, tak nejdem stresovat teda :D

ali999
15. mar 2022

@mima1991 asi skôr nie ako ano ale 8dni pred ms je ešte veľmi skoro robiť test 🙂

levandulova111
15. mar 2022

@ali999 och tak to ma mrzí 😔 a najhoršie je, keď žene mešká tak dlho a nič z toho, to musia byť riadne nervy 😒 ale budem silno držať palce, aby vojna sa ukludnila a aby si sa čoskoro tešila z // 😊♥️

levandulova111
15. mar 2022

@ali999 jj tie testy sú čistá hrôza... Falošne pozitívne, duchovia, kanáliky, kraviny a ženská sa pomaly začne tešiť a nič z toho... Teda nie, že nič, výrobcovia sa tešia zo zárobku 😅😅😅

ali999
15. mar 2022

@levandulova111 nevadi ja som paradoxne už spokojná keďže viem na com som ;) ale áno otras čistý ja už ozaj testy kupovať ani nebudem . Načo je to dobre však vidíme ze evidentne reaguju aj na niečo iné ako hcg... fakt keď budem mať podozrenie skočím si zaplatiť krv a to je 1000% a nie vyhadzovať peniaze na tieto bludy🙄😁

levandulova111
15. mar 2022

@ali999 tak tak, múdro hovoríš 🥰 ja sa tiež na to vyprdnem, aj keď zajtra idem do mesta od dr a láka ma kúpiť si nejaký 🙈😅😅😅 bože ja som nepoučiteľná 🙈😁😁

levandulova111
15. mar 2022

@all a ja mám nový "problém" 🙈🙈🙈 dnes ma pichalo v podbrušku... Ozaj taká ostrá bolesť... Pulzujuca akokeby... A šla som na wc a špiním 🙄🙄🙄 tehu to nebude, pretože s priateľom sme spolu spali v piatok pred vyše týždňom, čiže to by bolo "neskoro" na uhniezďovanie a teraz v sobotu sme mali sex, kedy tiekol síce už pri dávaní boxeriek dole, ale zas to je príliš krátko na to, aby sa mi dneska začalo uhniezďovať, čiže ja mám nejaký problém a moc sa bojím, aký 🙈 zajtra idem ku gyn, toto sa mi ešte nikdy nestalo, iba keď som čakala syna, ale to som začala v 8-9tt špiniť jednorazovo, lenže teraz tehu testy negatívne (len náznak ducha) a moc sa bojím, čo to bude 🙄🙄🙄 špinila niektorá z vás mimo ms a nebolo to nič vážne??

ali999
15. mar 2022

@levandulova111 no moja uhniezdovanie trvá cca 3-10dni nikto ti nepovie koľko presne takže teoreticky je.mozne všetko. Ja som síce nikdy nespinila mimo ms ale počula som, že niektoré baby spinili aj pri ovu 🙂 ved keď zajtra ideš k dr nech ti rovno vezme hcg a budeš mat pokoj ;)

ali999
15. mar 2022

@levandulova111 ja mam zas tu ms od rána takú slabucku len také hnedé spinenie 🤣🤣plánujem po skončení tiež ísť k dr ci nemám cystu alebo co

levandulova111
15. mar 2022

@ali999 no ono by to teraz bol tretí deň... Ale ovu príznaky nepociťujem práveže... To mávam bolesti pŕs, bolesti podbruška, také typické pms 🙄🙄 a od skončenia tej dvojdňovej ms zajtra prejde ešte len týždeň... Bože ja som na nervy 🙈lebo ani pri ovu som nikdy nespinila...
Ak by to bolo uhniezdenie, hcg by ešte neodmerala, lebo zajtra to bude len jeden deň od dnešného spinenia, čiže to ešte by nebolo nič 🙈 ja som strašne na nervy... Nafúknutá som, hlava sa mi sem tam moce a už ma bolí vyše týždňa, nie silná bolesť ale cítim ako má pobolieva tá hlava... Kŕčok som mala poobede v strede, ale zavretý 🙈🙈 ja to už nechápem... Som na nervy fakt zo všetkého už...
Iba špinenie máš? Keď sa to nerozbehne, tak za pár dní vyskúšaj test 😍

ali999
15. mar 2022

@levandulova111 ja som pri prvej dcére v noci z utorka na stredu nadránom mala také brutálne silné pichanie v podbrušku a som hneď vedela ze som tehu ze je to uhniezdovanie vo štvrtok ráno som robila test a bol jasne pozitívny. Takže v krvi by si to už mala 🙂 ale je zas pravda,že mne pri nej stupalo hcg takou rýchlosťou ze ma strasili z dvojickami🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣no Boh vie co sa s nami deje. Ale zajtra isto všetko povedz Dr a nech ta poriadne vyšetrí. Na tvojom mieste aj na to hcg s krvi hy som sa opýtala ci nevezme 🙂 ja už testy neskúšam :D síce je pravda ze mam ešte 2 testy z dvojbaleni mamatest a intime ale keďže mam ms je to celkom zbytočne nie ? :D takéto spinenie wom mala aj minulý mesiac počas Ms nebola to klasická Ms....a tehu som nebola 🙂

levandulova111
16. mar 2022

@ali999 no veď uvidíme, ja si vôbec nepamätám, že by som mala nejaké pichanie, alebo špinenie keď som zostala pri deťoch tehu 😅 ale je pravda, že som sa vtedy vôbec nesledovala😅😅 ani som nepremýšľala nad tým, či príde alebo nepríde ms 😅 neviem, nejak mi to vtedy nenapadlo... Teraz sledujem všetko 🙈 prečo, nechápem 🙄😅
Neviem aká je moja nová gyn, že či ju budem môcť poprosiť o krv, alebo ma vysmeje, mamina mi ju odporučila, ale ide o to, že u nej roky nebola, ale zlé veci na ňu nepočúvam, iba že je už stará, takže možno stará škola a nebude brať do úvahy ani pozitívne testy, keďže kedysi sa nerobili a žene buď vynechala ms alebo aj ju mala, ale tehu prezradili pohyby 🙈😅
Tak to ti závidím, že máš ešte dva kusy, ja som tak nadávala, že som si v pondelok spravila posledný, mohla som počkať aspoň do dnes a dnes ráno si spraviť, strašné nutkanie mám... 🙈 Veď rozmýšľam, ze sa zastavím v lekárni, keď pôjdem od gyn, nech mi povie čokoľvek 😁
Ale čítala som aj také komentáre, že aj keď máš ms môžeš testovať, vraj to nemá žiadny vplyv na test, ale zas aj také komenty boli, že až po ms sa testuje tak ja neviem 🙈🤷😅

snazilka225
16. mar 2022

@levandulova111 ja mam tiež starú gyn veľmi starú 🤣 a hneď ako som prišla zobrala mi krv na hcg tam mi vyšlo 91 a keď som išla druhý krát o týždeň videla nejakú malú bodku tam a tiež mi zobrala krv nech si je istá ci vlastne to co vidi je tehu a hcg bolo už 1500 teraz musím čakať 2 týždne aby som išla na kontrolu je to nekonečné čakanie 🤣🤣

levandulova111
16. mar 2022

@snazilka225 tak ale ja tomu nedávam význam, teda že by to bolo tehu... Lebo si dáva pozor... Naplno sme šli už daaaaavno, to by mi test už ukázal... A teraz je to cca 12 dní od jedného sexu (dával pozor) a 4 dní od ďalšieho.. my spávame spolu len cez víkend... Čiže to by bol aký zázrak, keby sa niečo podarí... 😁 A špinenie dnes už nemám, to bolo včera také jednorazové, na intimke potom už takmer nič a dneska zatiaľ stále nič, ale mám pocit, akoby mi mala prísť ms 🙈 možno ozaj posunutá ovulka, aj keď mám sucho.. 7.3. som mala poslednú ms dvojdňovú a ovulka pri mojom pravidelnom cykle by mala byť cca 19.3.... 🙄 ale už som nachystaná, už len do sprchy behnem a vyrážam, len potrebujem nabiť telefón, mne baterka rýchlo skape, tak potrebujem ju mať na 100%, nech sa tam nenudím v čakárni 😅

levandulova111
16. mar 2022

@all takže tehu to nie je... Sono tam síce nemá, ale že mám to zakrvavené, že dostanem menzes.. hovorím reku ale mne pred týždňom skončil, tak sa vzali odbery, ale najhoršie je, že tam mám nález 😔 a musí sa zistiť, či to je rakovinové.... 😪 Ja som ozaj na dne baby... S chlapom to neklape, škola mi nejde, a ešte aj toto.... 😔

ali999
16. mar 2022

@levandulova111 jeminky kde máš nález? Na krčku?

levandulova111
16. mar 2022

@ali999 áno, nález je na krčku.... Intímku mám čistú, ale dr povedala, že to mám tak nasiaknuté, akoby som mala dostať ms... 🙈

levandulova111
16. mar 2022

@ali999 teda neviem či na krčku, možno je to tá hrčka na krčku, čo som si našla, ale možno našla aj niečo iné, neviem 🙈😪