icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
ali999
5. apr 2022

@levandulova111 ahoj moja 🙂 tak mi napadlo nemohla si prekonať covid a ani o tom napr nevieš? Ze bezpriznwkovy priebeh ? Lebo ja som mala covid vo februári a total mi to rozhádzalo cyklus a aj samotnú dĺžku Ms a jej intenzitu a plus mi to spustilo strašný pms ktorý som nikdy v živote nemala . 2t dozadu som bola na sono prsnikov a oytala som sa gyn a presne to mi vravela ze chodia jej tam ženy ktoré prekonali a majú od vtedy bud strasne slabu Ms,alebo ziadnu aj pol roka ...alebo sú aj také ktoré v kuse 2-3mesiwce krvacaju....momentálne mám covid zasa ...od nedele ....je to strssne ....až dnes som schopná sama vôbec na wc prejsť...Q dokonca spinim....Q to mam do Ms ešte 8dni a som volala svoje gym a ta mi povedala ze je možné že spinim mimo cyklus keď mám covid ...tak ja len ci náhodou...aj to nemôže byť pricina...aj som jej dokonca vravela o tých slabých testoch a aj na to mi povedala citujem "je to vírus o ktorom doteraz nevieme co všetko spôsobuje takže nieje vylúčené ze nejak ovplyvnuje hladiny hormónov " .....

mima1991
5. apr 2022

@ali999 vau 🙂 citala som ze je to mozne aj takto a my sme tiez mali posledny den ms styk ,,naplno" a 5 dni po styku ma zacali boliet vajecniky a podbrusko, obcas pichnutie, trvalo to 6 dni, od nedele ma momentalne nic neboli, som velmi zvedava ako to dopadne, jedine co sa bojim, ze nejaka choroba. Skusim mamatest ked mi dorucia 🙂 dakujem

mima1991
5. apr 2022

@ali999 len ja si ovulaciu nejak nesledujem, podla kalendara akurat tak viem ze ked ma na 5 sekund pichne v podbrusku jeden den tak aha to je ovulacia :D

ali999
5. apr 2022

@mima1991 no a pritom sme sa o prvú dcérku snažili čiže som si sledovala ovu testami takže viem 1000% kedy som ju mala .aj termín pôrodu a veľkosť bábätka bol takýto ze mi stále vychádzala ze je o cca 2tyzdne väčšie babo 🙂 ono tie bolesti mohli byť aj ovu dátumovo by to vychádzalo
Ktovie . Ale som zvedavá ako ti to dopadne. Držím palce ❤

ali999
5. apr 2022

@mima1991 tak mne napr bol ten kalendár na 2 veci :D polovicu života mi vychádzala ovu tesne po ms ....a druhá dcérka vznikla ako prekvapko....muž sa trosku viac smykol :D 😀 v strede cyklu ...ja ze nepanikarim sak už mám dávno po ovu ...vtedy skm už ovu neriešila nesledovala keďže 2 som nechcela ....a ahaaaaa dcéra už má 11 mesiacov :D a keď som si spätne kukla ms kalendár to bol vtedy jediný styk v ten mesiac a kalendár mi ukazoval ovu na druhý deň od styku a bolo to tam :D takže počas života sa to vie hoc jak popresuvat ta ovu ...ale moja druha dcéra je dôkaz Togo ze ak ma byt, bude 🙂 a teraz ...3 babo by som strašne moc chcela ..aj keď paradox ze 2. Som už nechcela 😀

mima1991
5. apr 2022

@ali999 :D super ako to vie zivot zariadit no. A teraz sa aj snazite o 3?

ali999
5. apr 2022

@mima1991 tak snažíme...nechávali sme tomu voľný priebeh ze ak sa podarí bude super 🙂 len manžel minulý mesiac už povedal ze do Toho nejde lebo sa bojí vojny takže nechce to ďalej riešiť...jedine ze by sa situácia ukludnila. Tak som s Toho trosku smutná ale čo už...musíme chcieť obaja no . A vy sa koľko snažíte?

mima1991
5. apr 2022

@ali999 chapem, teraz je vselijaka doba posledne roky :/ bud to prejde a budu lepsie casy, alebo sa s tym takto naucime zit, cas ukaze. Vies co my sa nesnazime vobec, sme spolu len nieco vyse roka, ale stale mame tak styk ze pokial mam ms a sme spolu tak ideme naplno a doteraz to celkom fungovalo, len tento cyklus mam uz od zaciatku cely divny, tak snad to nebude nejaka choroba, preto sa testujem a viac vsimam, urcite by ma tehotenstvo potesilo 🙂

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 ahoj, vieš čo áno, prekonala, ale z októbra na november minulého roka.. dovtedy a aj odvtedy ms normálna, ako vždy... Mne sa to po novom roku rozhadzalo, síce príde presne na deň ako má, ale trvá len dva dni. Tiež mi dr povedala, že to z covidu, lenže ja som ms po covide mala dobrú... 🤷 Teraz mi momentálne druhý deň mešká, ale na teste iba slabulinký duch... A aj to po zaschnutí, čiže to beriem, že to je kanálik... Ak si videla foto zo včera, tak taká istá "čiarka" dnes ráno, včera som testovala nejak okolo 7:30 a dnes hneď po zobudení... Síce sa mi zdá, že z dnešného rána je silnejšia, než tá včerajšia, ale stále ledva viditeľná 🙄

ali999
5. apr 2022

@mima1991 jaj tak 🙂 no tak držím palce naozaj 🙂 daj vedieť ze ako si dopadla 🙂 mne napr covid rozhádzaal cyklus

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 no videla som včerajší 🙂 a foto dnešného máš? 🙂

levandulova111
5. apr 2022

Neviem, či bude niečo vidieť, iba som ubrala jas či čo to je 😄 lebo pri okne mám také svetlo jasné, že mi oči vybíja 🙈

mima1991
5. apr 2022

@ali999 dam vediet urcite 🙂 a dakujem za infosky, zas som o cosi mudrejsia :D ja som covid neprekonala, aspon o tom neviem teda, ale mam pracu z domu, takze az tak nie som v styku s ludmi

ali999
5. apr 2022

@mima1991 to je super 🙂 ja dom doma na materskej a covid som mala v polke februára Q teraz ho mam zasa a tiež pomaly nikam nechodím 🙄😅😅😅mam šťastie no

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 no daco tam vidno 🙂 len je otázne ci je to čiarka ci kanalik lebo to vyzerá sive

gigie24
5. apr 2022

@snazilka_bio_mamka Gratulujem, toto je pozitiv 🍀😇

mima1991
5. apr 2022

@ali999 potesi :/ mne testovania zatial vzdy negativne dopadli nastastie, pokial to zvladas tak je dobre, nemas tazsi priebeh, alebo nemala si?

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 to aké testy máš 🙂

ali999
5. apr 2022

@mima1991 vo februári bolo ôk bolesť hlavy trosku a únava...ale teraz horúčky 40tky kašeľ bolesti také jak keby mi dakto kosti lamal ....najhoršie horúčky dnes už ustupili....pre istotu som dostala brutal hnačky 🙄😁😁ja už neriešim....už len čakám ci to prejde lebo to je strasne toto

mima1991
5. apr 2022

@ali999 joj to ma mrzi, tak skore uzdravenie prajem

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 to mám z lekárne dr Max 🙈 nejaký pregnancy test, no hej hej vyzerá sivo, ale malilinku nádej mi dáva to, že je rovnako široká tá čiarka ako prvá... Ten včerajší test nemal rovnako hrubé čiarky... Ale tak kanáliky môžu byť rôzne... Ak mi do zajtra nepríde ms, kupujem zas a uvidím, jeden by som spravila hneď poobede a druhý buď štvrtok ráno alebo piatok ráno...

levandulova111
5. apr 2022

@mima1991 juj, že práca z domu, to by som brala... Ja robím v exteriéri a nebaví ma to, hlavne v zime alebo keď prší 🙈

ali999
5. apr 2022

@mima1991 ďakujem 🙂 už dúfam že lepšie bude lebo prvé dva dni to bolo strašne to som nevedela ani pohár vody v ruke drzat

ali999
5. apr 2022

@levandulova111
Jedinú skusenost ktorú ti môžem dat s testami Dr max je takáto viď foto . A tehotná som nebola ....ale držím ta palce ❤

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 a sakra 🙄🙄 tak to ich môžem čochvíľa čakať 🙈🙈 a tak čo už... Nemôžem mať všetko 😁

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 ako ja netvrdím ze je to aj tvoj pripad 🙂 len ze posledne rok dva sa tie všetky testy riadne pokazili ...mam pocit, že už snáď všetky robia čiarky falosne ...

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 ale hej, máš pravdu. Teraz som bola na wc a vyzerá to tak, že sa mi čochvíľa spustí ms.. 🙈 po utretí som mala slabucko zafarbený papier... Síce sa na ms necítim, ale nebolo by to prvýkrát, čo nemám pred ms príznaky aké mávam... Nevadí no... Život ide ďalej 😊

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 aspoň ušetrím na testoch 😅😅😅 posledné mesiace som do nich ozaj vrazila 🙈 aspoň ma to ukľudní a už nebudem testovať vôbec... Keby mešká ozaj že týždeň, potom by som porozmýšľala nad testom, ale dva dni nie sú nič...

diamond007
5. apr 2022

@ali999 počkajte si na silné čiarky, netestujte duchov a kanáliky a potom nebudú falošné čiarky

levandulova111
5. apr 2022

@diamond007 keby mám pred ms, ok, ale mne meškajú už... Preto som otestovala... Prvý ten v deň vynechanej a druhý test dnes... Ale plány poplach, asi sa mi už spustia čochvíľa