icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
diamond007
5. apr 2022

@levandulova111 jasné, ja skôr regaujem na vyššie príspevok, že testy sa pokazili za posledné roky 😶

levandulova111
5. apr 2022

@diamond007 hej, veď ja som to ani v zlom nemyslela 😊 ale s tými testami je to pravda... Kedysi som mala buď čisto biely, že ani náznak alebo duch alebo kanálik, to také pred rokmi neexistovalo... Teraz sú tie testy na dve veci a dávajú kopu ženám falošné nádeje 🙈

ali999
5. apr 2022

@diamond007 ja netestujem :D toto sú testy spred pár mesiacov a robila som ich keď ms meškala 3dni 😉 takže celkom opodstatnene myslim. A tehotná som nebola pretože hcg s krvi bolo 0 preto som tu dala foto aby som poukázala na to, že niektoré testy robia takéto čiarky aj keď žena není tehotna

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 ja ta chápem 🙂 kto túži po dieťati toto dibre pozná 🙂 ale skúsila by som na tvojom mieste fskt na to nemyslieť a fakt testovať až pri meskani už aspoň 2-3dni 🙂 potom si zbytočne sklamaná ... ako ja vtedy a vravím ze keby som mala ešte raz byť v tej situácii tak si buď kúpim domáci krvný test alebo idem rovno na hcg ako samoplatca 🙂

levandulova111
5. apr 2022

@ali999 veď toto, dnes to bolo 2 dní čo meškala 😅 ale mne už raz meškala 4 dní, spravila som test, vyšiel úplne negatívne, ani len duch a do večera prišla ms 😅 preto som sa teraz rozhodla, že pokiaľ to nebude týždeň, nebudem to riešiť... Keď bude meškať týždeň, test ani nekúpim ale rovno k dr presne 😊 to je najistejšie... Tak nám všetkým držím palce, snáď sa všetky čoskoro dočkáme ❤️

ali999
5. apr 2022

@levandulova111 pravda 🙂 áno držím palce nech Vám to čím skôr vyjde ;)

simca1106
6. apr 2022

@levandulova111 ahoooj, no co nove s tebou ?

levandulova111
6. apr 2022

@simca1106 ahoj, včera som len špinila a postupne mi to slablo, tak som sa už potichu začala tešiť a dúfať, že to je dobré znamenie a dnes ráno hotovo 😅😅😅 idem jak práčka deravá 🙈 ale nevadí, nový cyklus nový pokus 🥰
A preto do tejto odpovede pre teba napíšem aj iným
@all ako hodnotíte ovulačné testy? Sú spoľahlivé? A ak áno, ktorá značka je taká najlepšia?? Idem to skúsiť podchytiť takto 😁

simca1106
6. apr 2022

@levandulova111 oooh 😕 skoda. Ale hlavu hore, zacal novy mesiac, tak verim, ze bude uspesny 🙏 silno ti drzim palce.
Na tie ovulkove testy som zvedava aj ja co baby napisu. Tiez nemam skusenost 🙂

ali999
6. apr 2022

@levandulova111 no drahé sú priserne . U nás na sk .ja skm používala ovu testy intime a boli presne 🙂 ale čítala som ze ma aliexprese sú tiež w za smiešne ceny a baby písali ze ukazujú to co majú...ja som už tiež zvažovala ich skúsiť 🙂

levandulova111
6. apr 2022

@simca1106 to nevadí, ja by som inak aj tak brala keby sa to podarí až po lete, alebo na konci leta😅 chápeš, chata, voda, stanovačka 😅 a potom to najväčšie brucho mať cez zimu, lebo v lete som už rodila viackrát a to je katastrofa 😅 to sa nedá žiť vtedy aj netehotnej, nie ešte tehotnej 😂

levandulova111
6. apr 2022

@ali999 no mne sa zdá, že v DM majú ovu testy pepino, ale za 8€ 12ks ak si dobre pamätám, ale keďže aj tehotenské testy od Pepina sú na hovno, tak neviem 😂😂😂 z Aliexpress mi to príde asi na Vianoce 😅😅😅

ali999
6. apr 2022

@levandulova111 ne tie nekupuj prosím ta :D bo keď sú rovnaké jak tehu ta ovu budeš mat asi nonstop🤣🤣🤣🤣🤣vraj do mesiaca- mesiaca a pol chodia 🙂

ali999
6. apr 2022

@levandulova111 to je balenie jak vysite pre nás 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 50kusov ovu Q 20 kusov tehu testy a doručenie mi tu píše do 10.maja to nieje zle 😉

ali999
6. apr 2022

@levandulova111 sekla som sa dokonca 60ks ovu testov

levandulova111
7. apr 2022

@ali999 pána boha, to je ozaj ako veľa 😅😅😅 ale ako píšeš, ako stvorené pre nás 😅😅😅 ale ono to treba zaplatiť asi cez IB že? Momentálne čakám na výplatu 😂
A sú tam aj recenzie? Že by si mi hodila link a by som si to pozrela 😁

levandulova111
7. apr 2022

@all baby ako mám presvedčiť lekárku o tom, aby ma poslala na sono?
V pondelok som mala veď dostať ms.. v utorok prišlo to slabucke špinenie, včera ráno som už normálne krvácala, poobede to už bolo slabšie a dneska už zas slabulinka ms 🙈 to mám druhý deň ms.. a zas už sa zastavuje... Už mi z toho hrabe... Štvrtá ms a takáto zas... Keby mi aspoň sono spravia a krv vezmú, čo ak mám nejaký polyp, ktorý bráni odtekaniu krvi? 🙄 Alebo nemám v poriadku hormóny 🙈 nebaví ma to takto... Keby testy neboli negatívne, normálne by som si myslela, že som v tom 🙈 moja mamina mala 4 mesiace normálnu mrchu, a aj o mne si myslí, že som aj keď testy mám negatívne, lebo kamoš, ktorého stretávam takmer každý deň povedal nedávno, že som aká iná 🤣 🤦🤦🤦🤦 🤣 a moja mama hneď na mňa vyrukovala s tým, že môžem byť tehotná 🥴🥴🥴 ako jej vysvetliť, že tehotenské testy neklamú, že by som musela mať pozitívny výsledok a hlavne už po takom dlhom čase? Ona sa na Tom smeje, že testy nič neznamenajú a mne to ale nerobí dobrotu, keďže bábo by som chcela... 🙄🙄 Si neviete predstaviť ako blbo sa už cítim 🙈🙈🙈

simca1106
7. apr 2022

@levandulova111 nechces si skusit zaplatit krvny test na hcg v labaku ? Tusim 10e to stoji.
Ci sa tyka toho sona, nemozes povedat len ze ziadas o vysetrenie sona, nakolko sa zle citis a chces byt kludnejsia ?

levandulova111
7. apr 2022

@simca1106 ja som už písala aj mamine, dnes ma dvanástku, ale ona jaksi nechce 🙈 pritom by stačilo povedať o čo ide a nech ma pozrú, či nemám nejaký polyp alebo cystu, ktorá mi robí "zle" 🙄 ja viem, že nie som v tom, test by to ukázal a aj ženská má tzv. "šiesty zmysel".. Keď som tehu bola, vždy som to vedela, tak nejak vycitila ešte pred testom... Teraz proste ale viem, že nie som v tom, ale cítim, že niečo nie je v poriadku, keď aj ms je taká zmenená, aj celkovo zdravotné problémy... Myslím si, že z krvi by to vyšlo najlepšie, nemyslím hcg ale ak mám nejaký problém... Môj doktor obvodný minulý rok na mňa kukal ako puk, keď som žiadala vyšetriť krv kvôli anemii, ktorou som kedysi trpela... Ale nakoniec teda súhlasil... Moja gyn neviem aká je, nedávno som ju zmenila, ale spravila len tú kultiváciu a cytologiu (obe negatívne), ale neposlala má ani na sono, ani krv nevzala... Alebo ešte také riešenie, že sa teda na všetko vykaslem a hotovo...lebo toto mi ozaj robili stresy a cítim sa zle, keď rozmýšľam čo mi je ale v meste nenájdem nikoho ochotného na riadne vyšetrenie 🙈 všetko je to podľa nich postcovidovy syndróm... Síce skoro až po polroku, ale Budiš no 🤷🙄 sa s tým asi len zmieriť musím...

levandulova111
7. apr 2022

No, písala som kamarátovi, ktorý robí v nemocnici a vybaví mi dátum aj čas, aký budem chcieť, len potrebujem lístok od svojej gyn. Tak zajtra ráno tam volám, snáď mi výmenný lístok dá, držte palce 🤞

levandulova111
11. apr 2022

@all ahojte baby, niečo nové? 🙂

ali999
11. apr 2022

@levandulova111 qhoj .ja akurát to ze ss neviem zbaviť Togo covidu furt kašlem a vôbec necítim chuť...tak radosť žiť...a ty ako ? 🙂

simca1106
11. apr 2022

@levandulova111 ja som nakoniec dostala menzes, takze znovu sklamanie 😕 a ty ako ?

levandulova111
11. apr 2022

@ali999
@simca1106 tak to ma mrzí baby 😔 ale verím, že čoskoro bude všetko ok 🤞
Ja? V stredu idem zase ku gyn a potom na sono, tak som zvedavá... Teraz som mala ms takú, že v pondelok mala prísť, neprišla ani v utorok, až poobede som začala špiniť, či sa mi do večera zastavilo. Už som začínala dúfať a v stredu ráno som začala krvácať. Do večera mi ms zoslabla a vo štvrtok doobeda len špinenie a poobede už nič. V piatok tiež nič, iba na papieri dvakrát akokeby špinenie... Celý víkend nič a dnes ráno ružový výtok na papieri 🙈 teraz mám intímku a na nej bodka... Ale inak nič... Ide má roztrhať už... Dúfam, že to ozaj nemám predčasnú menopauzu 😢 len prsia má bolia od času pred ms ako keby mám svalovicu, ale len zo spodu... Zatiaľ to nepoľavuje, ale skôr si myslím, že je to ozaj len nejaký nezmar tela... 🙄 Čakám na peniaze, skúsila by som test, ale nedávam tomu už žiadnu šancu momentálne...

snazilka225
11. apr 2022

@levandulova111 ja idem na čistenie je to definitívne 😭😭 sklamanie nadovšetko

levandulova111
11. apr 2022

@snazilka225 čože????? Bože holka to ma mrzí 😭😭😭 čože sa stalo? Neobjavili sa bábätká???

snazilka225
11. apr 2022

@levandulova111 neobjavili sa ale v 6+5tt sa to prestalo vyvíjať už by som mala byt okolo 10tt mne sa pomaly aj to už spúšťa no lekári trvajú na kyrete keď strašne tam nechcem ísť 😭

levandulova111
12. apr 2022

@snazilka225 pane bože 😭😭😭 to mi je strašne ľúto... Neviem ani, čo na to napísať 😔😔😔 tak moc som ti držala palce 💔

mima1991
15. apr 2022

ahojte, tak ja vobec netusim co sa deje, v nedelu vecer mi zacali intenzivne menst. bolesti, trvali 3 dni ako aj moja klasicka ms, stale som mala pocit ze zo mna tecie, ale ziadna krv, ani len kvapka. Testy negativne, dnes som mala rano na papiery jemne ruzove spinenie a to je zatial vsetko :D cakam ms, bez bolesti, akurat prsia mam stale citlive. Uz viem, ze vsetky testy doteraz, ktore aj ,,nieco" ukazali, boli len falosne, takze nikdy viac pred ms netestujem :D

levandulova111
15. apr 2022

@mima1991 sme na tom rovnako, aj keď tie druhé čiarky boli ledva viditeľné, negatívny test by nemal ani len duchovat, keďže to zbytočne dáva nádej...
Ja v utorok budem volať na výsledky krvi kvôli hormonalnemu profilu, zrejme u mňa predčasná menopauza alebo zvýšený prolaktin... 🙈 Čiže neviem prečo sa mi sem tam niečo marilo, aj keby len kanálik, ale ja momentálne deti mať nemôžem 😣 a bohvie či ešte niekedy mať budem... Lebo hormóny do seba pchať nechcem... 😔 A aj sliznica maternice zrejme už nebude taká, aby udržala vajíčko, lebo keď stačí na vyčistenie maternice 1-2dňová ms, aj to nie nejak silná, tak sliznicu asi vysokú už ani nemávam... Už som si aj poplakala, ale všetko je tak ako má byť no 😔