icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
levandulova111
13. máj 2022

@ali999 môže za to 1. apríl 😅😅😅😅 znie to blbo ale je to tak... Žena muzovho kolegu si z toho kolegu spravila srandu že je opäť v tom (pri ročnom bábätku) a môj mi to hneď písal... Vysvetľovala som, že je to vtip, že je prvý apríl
... Môj mi napísal, že nie je, že tomu kolegovi poslala aj foto testu... Tak som mu poslala aj ja foto testu stiahnuteho z netu, kde bola druhá čiarka slabšia a napísala som, že to by som potom musela byť tehotná aj ja, ale že je ešte čiarka slabá, tak tomu neverím... On sa na to chytil ale hneď som mu napísala, že to nie je pravda, že len som mu chcela ukázať, ako ľahko sa dá nachytať chlap na prvý apríl... Že na nete stiahne x testov rôznych značiek aj sýtosti... Odpísal, že škoda 😅 nechápala som a on že už sa chcel tešiť, tak sme si povedali, že teda poďme do toho a hneď ten cyklus v apríli to aj vyšlo❤️ len dúfam, že všetko bude dobré 🤞🤞🤞

ali999
13. máj 2022

@levandulova111 cosi :D to je sila :D krásne. Tak mi bolo ľúto ze ty si túžila po bábätku a on nechcel a pozri 🙂 jak som hovorila všetko sa udeje v tej pravej chvíli 🙂 môj stále nechce takže my sa ani nesnazime

levandulova111
13. máj 2022

@ali999 tak tomu ver, že sila, čo spraví jeden prvý apríl 😅
Tvoj stále nič?? 😔😔 Tak to mi je úprimne ľúto 😔😔 a budem držať palce, nech si to čím skôr rozmyslí a ak aj nie, nech si príroda cestu nájde ❤️❤️❤️
Kamoška zostala tehotná aj po sterilizácii a HAK... Po sterilke už na kontrole nebola pri dvoch deťoch, tak brala ešte antikoncepciu pre istotu a dcérka si k nej našla cestu aj tak ❤️❤️❤️

aurora1992
13. máj 2022

@levandulova111 no ja sa pre istotu testujem kazdy mesiac lebo presne toto ze poznam 3 baby co otehotneli cez Hak
A kupovala som si Pepino a ine(intimed) a doteraz boli biele od toho incidentu ked moj muz cikal a mal pozitivny test aj so mnou… a dnes zase ciarka ruzova 😅😅 ale nakolko je to Pepino tak neprikladam ziadnu vahu tomu

aurora1992
13. máj 2022

Este podotykam ze predvcerom bolo tak isto takze opat su v obehu tie zle pepina asi lebo teraz co som kupovala boli biele vzdy

levandulova111
13. máj 2022

@aurora1992 skús sa testovať iba baby top testom, za mňa sú najspoľahlivejšie, keď som nebola neukázalo ani kanálik, keď to tehu je, ukazuje... U nás v DM stojí 2,35€ ale myslím, že v každom DM je cena rovnaká... Vyskúšaj ten 🙂

aurora1992
13. máj 2022

@levandulova111 hej ten som tiez mala a bol biely takze to pepino je fakt na prd a to som si myslela ze uz zacali vyrabat normalne
No teraz najblizsie i tak budem testovat za par tyzdnov
Nech to neprehanam to kontrolovanie 😅😅😅

ali999
14. máj 2022

@levandulova111 vieš čo uz som sa s tým zmierila ved predsa musíme byť 2 co chcú naozaj 🙂 nebudem ho do ničoho nútiť. Ale máš pravdu bábätko si nájde cestu ak sa chce narodiť. Takto nám prišla druha dcérka ;) hoc vtedy som ja nechcela.teraz by som ju za nič nevymenila .zajtra oslavuje 1.rocik ❤

levandulova111
14. máj 2022

@ali999 tak potom prajem všetko najlepšie a hlavne veľa zdravíčka ❤️ aj keď až zajtra, len neviem či mi zajtra vyjde čas sem ísť... Dnes ideme variť guláš a grilovať a zajtra sa bude všetko dávať na poriadok a chystať sa do práce a do školy 😁

levandulova111
14. máj 2022

@aurora1992 mne s testovaním šibe aj teraz 🙈😅 keď ja som furt oplašená a pokiaľ to nemám od doktorky ešte potvrdené, tak tomu sa ani veriť nedá 😅
Možno pepino začalo vyrábať normálne testy už, ale kým sa minú tie "pokazené", tak to potrvá, kým sa nové dostanú do obehu... Mali by staré stiahnuť z predaja, aby ženy zbytočne neboli sklamané, ale zas vieš ako biznis je biznis a oni si nenechajú ujsť tržby, aj keď za zlé testy 🙄

ali999
26. máj 2022

@levandulova111 ahoj no co ako sa máš ? 🙂

levandulova111
26. máj 2022

@ali999 ahoj, no zatiaľ sa mám dobre 😊 dnes začínam 8tt, dnes som bola na kontrolu a 16.6 idem na ďalšie sono 🤞 zo začiatku som špinila, tak som bola aj v nemocnici na vyšetrenie, mám aj utrogestan ale zatiaľ je všetko dobre (klop klop klop) 🤞🤞🤞❤️ a uvidíme čo ďalej no 🙂 knižku zatiaľ nemám, tak som taká nesvoja... Mne predchádza doktorka dala knižku už v 8tt a teraz som ale knižka ešte nič 😁 ale snáď sa dočkám... A čo ty?

simca1106
3. jún 2022

@levandulova111 ahojky, ako sa ti dari ? 🙂

levandulova111
5. jún 2022

@simca1106 ahoj, zle... Začala som krvácať... Bola som včera v noci na pohotovosti... Doktor síce povedal, že srdiečko bije, bábätko rastie a čo sa týka tehotnosti je všetko v poriadku, ale ja už tomu neverím, stale zo mňa niečo ide... Raz hnedá krv, potom červenšia, alebo skôr bordová, ale aj podbruško cítim... Od rana každú chvíľu plačem, ale bohužiaľ no, príroda je príroda, ak to má byť choré, tak radšej teraz, ako vo vyššom štádiu 😢 každopádne za posledné necelé 4 roky už tretia strata a ja to už nedávam... Najskôr syn týždeň pred pôrodom, teraz pred vianocami otec, a teraz toto asi odíde tiež 😭 život je krutý 😔😔😔 čo už narobíme... 😢

sense
5. jún 2022

@levandulova111 nezúfaj.... Ver ze to dobre dopadne.... Ja som tiež krváca la 2x.aporiadne žiadne špinenie, vždy som skončila na pohotovosti a srdiečko bilo, plod sa vyvíjal ako ma.... Slečna m'a 9 rokov už. Viem ze sa bojíš ale skus myslieť pozitívne veľa oddychovať, mat vyložene nohy... Drzim palce...nech je to malý bojovník.... 🙏🍀

levandulova111
5. jún 2022

@sense ďakujem, snáď máš pravdu ❤️
ja som tiež proste začala z ničoho nič, vyšla som zo sprchy, posedeli sme si s priateľom na balkóne, bolo vonku super, pokecali sme a šla som do vnútra a zrazu taký pocit, niečo tieklo... A bum, krv... Hneď pohotovosť... Chcela by som veriť tomu, že to bude ok, ale keď raz za čas zo mňa ide normálna zrazenina, pri utretí, alebo drobné zrazeniny na vlozke... Včera som myslela, že odišlo aj malé, lebo nutkanie na wc a ako som sadla, tak niečo vo veľkosti menšieho slepačieho vajca, normálne sa to predralo von a záchod plný krvy, potom to už zoslablo ako to "niečo" zo mňa vypadlo... Na pohotovosti na vlozke už iba také jemné "nič"... Prišla som domov, všetko bolo ok, vyzeralo to, že to je čoraz slabšie ale v noci som vôbec nespala, stále som sa prehadzovala, chodila na wc a jeden raz som mala znovu plný záchod krvi 😢 ale odvtedy je to také raz tak raz tak, vo wc už krv nepozorujem, ale na vlozke a na papieri hej, síce už taká staršia ale aj tak... Rozmýšľala som aj nad hematómom, ale pred necelými 3 týždňami na prvom sone keď som špinila, nevideli nič ako hematóm alebo čo... Tak nechápem... Teraz mám obdobie, kedy by mi prišla ms keby nie som tehotná... Momentálne sa mi strašne hlava točí, vytiahla som práčku, zarobila francúzske zemiaky a som hotová... Ležím, ležím a ležím... Aj by som si pospala, ale musím dávať pozor na trúbu... 😔 Som sama doma, od rana som vyplakala už litre sĺz.... Bojím sa 😢

sense
5. jún 2022

@levandulova111 chod estw zajtra k lekarovi nech pozru estw raz...a vela oddychuj...

levandulova111
5. jún 2022

@sense moja dr nemá sono, tá všetko hmatom vyšetruje a nechcem, aby sa do mňa zas špárala... 🙄 Keď jej zavolám, že potrebujem predpísať viac utrogestanu, lebo dr na pohotovosti mi nakázal, tak mi zas vynadá, že prečo som nezostala ležať v nemocnici... Lebo keď som trošku špinila, v nemocnici povedali, že buď ležať u nich alebo doma na PN, ale že do práce už nesmiem a mňa moja dr sprdla, že by mi PN nemala ani písať, keďže som nezostala v nemocnici.... Viem, že je to dosť nezodpovedné nezostať tam, ale žiaľ sa inak nedá, priateľ ešte len tento týždeň vo štvrtok nastúpil do novej práce a ja mám doma dve deti, ktoré má potrebujú. Viem, že aj toto malé ma potrebuje, ale keďže to je ešte len 9tt, tak proste je to hop alebo trop, keď to má byť, bude to aj keby kotrmelce robím, keď to nemá byť, tak sa môžem napchávať liekmi z celého sveta a nepomôže to... Ja už sa s tým nejak zmierujem, že nejako to už dopadne... Celé doobedie a aj poobedie som preplakala, už som kľudnejšia a zmierenejšia... Ležím pri tv a len čakám čo bude... Mám utrogestan, femibion, tak som zvedavá....

sense
5. jún 2022

@levandulova111 ja som tiež vtedy odmietla ostať v nemocnici... Pretoze žiaľ v prvom trimestri je to na prirode

levandulova111
5. jún 2022

@sense veď práve, prvý trimester je buď alebo, nehovorím, že neskôr sa tiež nemôže nič stať, ale už je to menej pravdepodobnejšie... I keď mne malý odišiel v 39tt... Ale s tým som celkom aj rátala, od začiatku som mala katastrofálne výsledky, doktorka mi v 16tt odporúčala UPT zo zdravotných dôvodov, odmietla som, stále som verila v šťastný koniec... Bohužiaľ sa nekonal.. preto teraz to s optimizmom nepreháňam ani zďaleka... Stále sa ale snažím veriť tomu, že to čo včera zo mňa vyšlo, bol len hematóm a už sa len dočistím a bude to ok... Len to pobolievanie podbruška ma presviedča o opaku a aj vymiznutie príznakov... Teda prsia ma prestali bolieť, no nevoľno mi dnes ešte sem tam zostalo, ale už nie tak ako pred tým... 😔
Ja som tiež krvácala čistú krv, čerstvú... Po sprche... Potom ešte raz v noci plný záchod... Odvtedy je to skôr bordové až hnedé, a raz silnejšie, raz slabšie... Aj taká "suchšia" zrazeninka zo mňa dnes vyšla... Mám femibion a utrogestan a pijem cez deň vyžmýkanú šťavu z citróna aby sa mi zastavilo aj to špinenie..
Moja mamina pri mne krvácala masívne 4 mesiace, zjedla 7kg citrónov za týždeň, ale krvácať prestala a som tu tiež, tak budem dúfať... 🤞
Aj keď ja mám stále aj taký dojem, že sme s priateľom spravili chybu, lebo v piatok sme sa mojkali, síce jemne a nebol vo mne úplne, iba na špičku, ale po dvoch mesiacoch bez sexu som proste mala dva orgazmy a asi aj to spravilo zlobu... Budem dúfať, že sme to malé nepoškodili viac než dosť a že to bude ok.... 🙈

levandulova111
5. jún 2022

@sense aj keď snažím sa ukľudniť tým, že maternica rastie, pobolievanie môže byť z toho... Mám čas ms podľa kalendára a tiež to na tom krvácaní môže mať podiel, prsia mám veľké, akurát som bola v sprche a aj bradavky sa zase zväčšili a stmavli a o žilách ani nehovorím, tie mám hrozné... No uvidíme... 😔🤞

sense
5. jún 2022

@levandulova111 držím palce nech je všetko v poriadku

simca1106
6. jún 2022

@levandulova111 ooh 😔 silno drzim palce a verim, ze je vsetko v poriadku ✊
Neuvazujes o zmene gynekologa ?

Inak, aj ja uz mam // od piatku a vcera som spinila, ale test je rovnako silny, tak zbehnem radsej na krv ci je vsetko ok.. ah tieto strachy 😏

levandulova111
6. jún 2022

@sense ďakujem ❤️

@simca1106 tak potichučky gratulujem a prajem všetko šťastie sveta ❤️
Ja som práveže už doktorku zmenila 🙈 ale po skončení PN ju zmením opäť...
No ale nevyzerá to byť dobré, žiadne zmeny, ešte aj zrazeninu veľkú som mala na vložke dnes, zvýšené dávky liekov, vitamíny, kontroly... Nič nepomáha.... Ale to je príroda no 😔 ešte len 9tt a samé problémy, špinenie, krvácanie, pobolievanie... Asi to v poriadku nebude... 😢 Nevadí, skúsili sme... Na kontrolu síce mám o pár dní ísť zas, ale ja už tomu nedávam šancu 😔 aj keď to znie kruto, ale vnútorný pocit ženy neoklame nikto... Dve deti už mám, zameriam sa už len na ne a už nebudem vymýšľať...
Ale všetkým vám ktoré ste tu a očakávate //, alebo ste si už našli, prajem krásne tehotenstvo, úspešný koniec a zdravé bábätká 🥰

banderaska29
6. jún 2022

@levandulova111 ahooj, moja kamarátka takto presne krvácala na začiatku. mala normálnu ms počas tehu. bábo už má 6 týždňov a je krásny a zdravý 🙂

simca1106
6. jún 2022

@levandulova111 a nemozes znovu skocit na pohotovost ?
Pripadne inu ?

levandulova111
7. jún 2022

@banderaska29 mne včera našli hematóm 21mm... Moja dr dostala správu z pohotovosti a aj tak mi nič nepredpisala, lebo vraj to nie je spomenuté v správe.. Hovorím reku doktor mi kázal si od Vás niečo pýtať na vstrebanie. Povedala, že hematóm má dneska každá druhá tehotná a že to sa vstrebe, mám jesť kyselinu listovú a jesť + piť citróny... U nás sú takí doktori, akože dobre na prd... Ešte ma zdrbala, že čo si myslím, že či mi zoperuju maternicu kvôli tomu hematomu, že to sa nedá nič spraviť a aj tak som ešte není ani v 10tt, že mám proste čakať a o týždeň vo štvrtok na sono, že zmerajú hlavičku a keď bude menšia ako má byť, že potom sa máme znepokojovať... Tak len ležím a čakám a dúfam 🙄

levandulova111
7. jún 2022

@simca1106 asi nie, u nás je len jedna a na druhú by som musela cestovať do iného mesta a cestovanie mi nerobí dobre, tie otrasy... Potom má pobolieva podbruško...
Každopádne odšťavujem citróny, ležím, oddychujem a modlím sa... Ja som u nás na pohotovosti bola niekoľkokrát od 19.5. a zakaždým som na otázku, prečo špiním a krvacam, dostala odpoveď, že nevedia... Až včera mi zistili ten hematóm... Tak uvidíme, ako dopadnem no... 🙄

levandulova111
7. jún 2022

A že keby mám bolesti, mám si dať buscopan, ale v letáku je napísané, že sa neodporúča v tehotenstve... Ale na pohotovosti mi kázali brať to... Doktorka na to povedala, že keď budem mať bolesti, mám prísť k nej a ona mi povie čo môžem brať... 😒 Pritom viem, že x žien berie aj ascorutin, aj kamarátka ho brala a moja dr má za ten názor sprdla, že či si neviem nájsť na internete, že je ascorutin je kontraindikovaný v tehotenstve, že to sa nesmie... Boha a teraz si vyber, čo môžeš a čo nie, keď na pohotovosti ti poradia, ale doktorka to odmietne....

banderaska29
7. jún 2022

@levandulova111 doktorke by som veľmi rýchlo vysvetlila, koľká bije. postav sa za seba a svoje dieťa a nedovoľ takýmto znudeným hnusným ľudom, aby ti pridávali na nepohode. mrzí ma tvoja skusrnosť ale zmeň lekárku, choď k inej. neviem odkiaľ Si, ale v Bratislave máš x možností a ja Ti viem osobne odporučiť doktorov anjelov ♥