icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Večer pozitívny a ráno negatívny testVečer pozitívny a ráno negatívny test
Strana
z36
aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 dakujem moc ❤️❤️Dam vediet urcite
No vies co ja ich zase neodsudzujem lebo mam znamu co musela ist na upt a velmi ju to bolelo ale bola slobodna maminka a dalsie dieta by ju dostalo na dno a hlavne otec dietata sa k tomu staval hrozne
Obcas naozaj je lepsie ist a kvazi ochrani to svoje zojuce ale samozrejme nie take co si nedavaju pozor a chodia na upt ako na klavir
Take tiez poznam a je mi z toho zle
Ja som si vytuzila toto a hovorim teraz akurat mojmu ze to je nas zazrak

levandulova111
21. aug 2022

@aurora1992 presne o takých píšem, ktoré vedia, že keď sa nechránia, môžu zostať tehotné, a aj tak sa nechránia a potom chodia na upt.. a raz som tu zažila diskusiu, kedy to ženská napísala akokeby provokačne, že ide a išla by znova a bla bla bla.... No des..
Ale kašľať na také, nech sa im darí...
My sa budeme tešiť z našich drobcov 🥰🥰🥰🥰
Ale sa mi zdá, ako by sa ten čas vliekol 🙈 iba raz som šla na kontrolu až za 4 týždne a to bolo nekonečné čakanie 🙈 priala som si, keby som tak mohla chodiť častejšie, tak každé dva týždne, veď aj tak som riziková a chodím do rizikovej poradne, reku aspoň by mi to šlo rýchlejšie... No prd makový 😅😅😅😅 bola som po dvoch týždňoch na kontrolu bez sona a cítila som sa, akoby som ani nebola nikde, teraz v piatok idem znovu po 2 týždňoch a stále sa mi to vlečie neskutočne 🙈 ale asi to je aj tým, že sa neviem dočkať toho veľkého sona 😅❤️

aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 hehe no ja sa uz teraz meviem dockat kedy uvidim fazulku takze uplne ti rozumiem😀😀😘😘
Aj vies co cakate?

levandulova111
21. aug 2022

@aurora1992 no podľa doktorky to v 17.tt zatiaľ vyzeralo na dievčatko, ale že sa toho nemáme držať, len si nevšimla, že by tam niečo trčalo, tak že predbežne baba, ale vraj je to ešte moc maličké a uvidíme o mesiac. Ale ja tomu verím, lebo keď už doktor raz povie, u mňa sa ešte nikdy nezmylili na pohlaví 😁 len môj sa s tým nevie zmieriť, lebo on už dve baby má s exkou, tak by strašne chcel chlapčeka a stále sa tak aj vyjadruje 😅😅😅😅 si ho mala vidieť, keď som mu vtedy v tom 17.tt povedala, že to zatiaľ vyzerá na holku, ako sa zatvaril 😂😂😂 že NO URČITE! EŠTE DOKTORKA NEVIDELA, LEBO SA SCHOVÁVAL MALÝ! a tá odutá papula 🙈😂😂😂😂 ale viem, že sa teší nech je to čokoľvek, hlavne nech je to zdravé, on sám to hovorí, i keď má slabé chvíľky niekedy a dievčatko nepripustí 😅
Ja osobne by som tiež radšej chlapčeka, kvôli tomu, že mám aj aj a vidím rozdiely a menej problémov som vždy mala so synom, ale hlavne nech sa nám to narodí zdravé ❤️🙏 to je pre mňa najdôležitejšie 😊

aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 haha no moj chlap chce toez chlapceka ale bolo by to keho prve tak verim ze bude rad aj za dievca a presne ako vravis HLAVNE NECH JE ZDRAVUCKEEE❤️❤️❤️ Och aka som nedockava
Najradsej by som uz urobili digi

simca1106
21. aug 2022

@levandulova111 super ake pekne spravy 😊 drzim palce nech je aj nadalej vsetko v poriadku 🥰 uz aj nas menom rozmyslate ? 😃
Ja som v 16tt, v utorok mam poradnu, vraj by sme mohli uz vidiet pohlavie, tak sa neviem dockat 😃 ale teda pregrcala som si to kvalitne od zaciatku 😃

simca1106
21. aug 2022

@aurora1992 ked mas poblizku teta drogeriu, tak tam maju take testy do prudu mocu a mne uz 2 dni pred MS ukazal silnu ciarku, tak vybehni kupit 😊😊😊 ale vyzera, ze mozme tichucko gratulovat podla tych testov co si robila 😊😊

aurora1992
21. aug 2022

@simca1106

@levandulova111 Babky zabky ja uz len asi ku gynde pojdem ale neviem kedy mam ist

monika12323
21. aug 2022

@aurora1992 robila si digi To uz ukaze tak skoro ?

aurora1992
21. aug 2022

@monika12323 asi hej
Je tam napisane ze v den ocakavanej ms a mne meska jeden den
Testy mam take slabe ale skusila som a ukazalo

monika12323
21. aug 2022

@aurora1992 Skusim aj ja zajtra

aurora1992
21. aug 2022

@monika12323 drzim palce❤️

simca1106
21. aug 2022

@aurora1992 jeeeej kraaasne tesim sa s tebou😊😊 mna objednala prvy krat az ked som podla MS bola v 8tt. Neskoro, skoro som zosalela od toho cakania ale tak aspon potom bolo vsetko krasne vidiet 😊

aurora1992
21. aug 2022

@simca1106 ako ku poznam ma objedna na krv a potom na sono
Tak uvidim
Sama som zvedava

levandulova111
24. aug 2022

@aurora1992 jeeeeej gratulujem a držím silno prsty ❤️❤️❤️❤️ super správa 🥰
Áno, najdôležitejšie je aby bolo zdravé... ❤️ Ja som sa dnes objednala na 4D, ale som zostala zaskočená, lebo na stránke majú napísané, že sa vykonáva medzi 20tt a 30tt, tak reku najvyšší čas volať keď som 21tt, aby som to stihla (objednávajú o dosť neskôr) a zrazu bum, že mám čas aj za mesiac, lebo to sa robí od 24.tt 😅 som až onemela, keď na stránke je napísané inak a aj foto na stránke majú od 11tt pomaly až do pôrodu hocikedy... Ale tak hlavne, že som objednaná a mám to z krku, lebo som sa stresovala aj tým, že či sa objednať či nie, a kedy a kam a bla bla bla... Osud zasiahol sám a som sa proste rozhýbala, dvihla telefón a hotovo 😅

levandulova111
24. aug 2022

@simca1106 jeeeeej, bože ja nedávno ešte tiež 16tt, v 17tt mi robili sono a brali krv, lebo ma tak na hovno objednali, že v 16 nestihli, ale tak výsledky v poriadku ❤️ a vyzerá to na dievča, ale že ešte to nemusí byť vidieť, že je to maličké, tak uvidíme 😁
V piatok idem na to veľké sono, tak tam už bude vidieť viac a istejšie 🥰 ale letí to strašne rýchlo, zo začiatku som sa nevedela dočkať aspoň pohybov, a teraz koľkokrát tak hnusne kopne do mechúra, že mám pocit že mi cvrkne a dokonca to tak zabolí a to ešte len som v polovici 🙈🙈🙈🙈😅 bude to zaujímavé ešte 😅❤️

levandulova111
24. aug 2022

@simca1106 joj som zvedavá na tvoje pohlavie, lebo mne zo začiatku len bývalo zle trochu, niekedy viac, párkrát sa stalo, že som grcala ale nič moc, úplná pohoda 😅😅😅😅 a zo začiatku mi chutilo strašne slané, kyslé, korenené, a syrov som sa nemohla dojest, teraz zas sladké, hlavne čo najviac čokoládové 😅😅😅😅 a potom mám ešte stavy, že to musím kombinovať, keď zjem niečo slané (korenené kyslé) tak to musím vyrovnať sladkým a keď zas zjem niečo sladké, musím to vyrovnať slaným 🙈 aspoň DRU tyčinkami alebo tak 😅😅😅😅 no takže u mňa to neplatí čo sa chutí týka, že určiť pohlavie 😅 tak isto aj plod, raz kope na jednej strane, raz na druhej, raz hore, raz dole, raz v strede, takže ani tým sa neriadim a brucho? Ide mi dopredu ako pri chlapcoch sa hovorí, ale nabehli mi aj parádne boky ako pri dievčatách 😅 pleť mám super, až na pár vynimiek, keď sa mi dvakrát do mesiaca tvár úplne vysype, ako v puberte pomaly, tak na deň dva a potom zas pleť hladká ako bábätko 😅😅😅 no ja som zvedavá, ešte dva dni 😅

aurora1992
24. aug 2022

@levandulova111 perfektne tak hod potom foto ❤️❤️ Mne tak pekne silnie ciarka ❤️❤️❤️

levandulova111
25. aug 2022

@aurora1992 ak mi spravia foto, tak určite hodím 🥰
Len momentálne mám strach. Ešte že zajtra idem doktorke. Ja som pred tehotenstvom trpela vážnym únikom moču. Nevyliecil sa a ostala som tehotná... Bolo to v podstate bez zmeny, niekedy lepšie. Teraz momentálne posledné dni mám viac mokra tam dole a mám proste strach... Dúfam, že to nie je plodová voda... Aj keď zápach to má, plodová vraj nezapacha, ale aj tak sa bojím... Aj keď bábo v 21tt je už väčšie a viac tlačí na mechúr, tak snáď je to len moč 😔 uvidím čo mi povedia zajtra, hneď ráno utekám...

levandulova111
28. aug 2022

@aurora1992 foto nespravili, ale všetko vyzerá byť ok, aj plodovej vody dosť, buď to bude moč alebo voda odteká tak pomaly, že sa stíha sama dopĺňať, v utorok mám volať pre výsledky, lebo mi brali ster, či to je tá voda alebo nie...
Pohlavie zatiaľ nemám ani potvrdené, ani vyvrátené, bolo otočené riťkou 😅 ale že nevidí doktorka, že by spoza riťky niečo trcalo, tak zatiaľ sa držíme tej baby 😁❤️
9.9. ďalšia poradňa a 23.9. 4D sono, tak snáď všetko pôjde tak ako má 🙏
takže zatiaľ len takto info 😊❤️

Strana
z36