icon

Večer pozitívny a ráno negatívny test

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

Strana
z36
aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 dakujem moc ❤️❤️Dam vediet urcite
No vies co ja ich zase neodsudzujem lebo mam znamu co musela ist na upt a velmi ju to bolelo ale bola slobodna maminka a dalsie dieta by ju dostalo na dno a hlavne otec dietata sa k tomu staval hrozne
Obcas naozaj je lepsie ist a kvazi ochrani to svoje zojuce ale samozrejme nie take co si nedavaju pozor a chodia na upt ako na klavir
Take tiez poznam a je mi z toho zle
Ja som si vytuzila toto a hovorim teraz akurat mojmu ze to je nas zazrak

levandulova111
21. aug 2022

@aurora1992 presne o takých píšem, ktoré vedia, že keď sa nechránia, môžu zostať tehotné, a aj tak sa nechránia a potom chodia na upt.. a raz som tu zažila diskusiu, kedy to ženská napísala akokeby provokačne, že ide a išla by znova a bla bla bla.... No des..
Ale kašľať na také, nech sa im darí...
My sa budeme tešiť z našich drobcov 🥰🥰🥰🥰
Ale sa mi zdá, ako by sa ten čas vliekol 🙈 iba raz som šla na kontrolu až za 4 týždne a to bolo nekonečné čakanie 🙈 priala som si, keby som tak mohla chodiť častejšie, tak každé dva týždne, veď aj tak som riziková a chodím do rizikovej poradne, reku aspoň by mi to šlo rýchlejšie... No prd makový 😅😅😅😅 bola som po dvoch týždňoch na kontrolu bez sona a cítila som sa, akoby som ani nebola nikde, teraz v piatok idem znovu po 2 týždňoch a stále sa mi to vlečie neskutočne 🙈 ale asi to je aj tým, že sa neviem dočkať toho veľkého sona 😅❤️

aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 hehe no ja sa uz teraz meviem dockat kedy uvidim fazulku takze uplne ti rozumiem😀😀😘😘
Aj vies co cakate?

levandulova111
21. aug 2022

@aurora1992 no podľa doktorky to v 17.tt zatiaľ vyzeralo na dievčatko, ale že sa toho nemáme držať, len si nevšimla, že by tam niečo trčalo, tak že predbežne baba, ale vraj je to ešte moc maličké a uvidíme o mesiac. Ale ja tomu verím, lebo keď už doktor raz povie, u mňa sa ešte nikdy nezmylili na pohlaví 😁 len môj sa s tým nevie zmieriť, lebo on už dve baby má s exkou, tak by strašne chcel chlapčeka a stále sa tak aj vyjadruje 😅😅😅😅 si ho mala vidieť, keď som mu vtedy v tom 17.tt povedala, že to zatiaľ vyzerá na holku, ako sa zatvaril 😂😂😂 že NO URČITE! EŠTE DOKTORKA NEVIDELA, LEBO SA SCHOVÁVAL MALÝ! a tá odutá papula 🙈😂😂😂😂 ale viem, že sa teší nech je to čokoľvek, hlavne nech je to zdravé, on sám to hovorí, i keď má slabé chvíľky niekedy a dievčatko nepripustí 😅
Ja osobne by som tiež radšej chlapčeka, kvôli tomu, že mám aj aj a vidím rozdiely a menej problémov som vždy mala so synom, ale hlavne nech sa nám to narodí zdravé ❤️🙏 to je pre mňa najdôležitejšie 😊

aurora1992
21. aug 2022

@levandulova111 haha no moj chlap chce toez chlapceka ale bolo by to keho prve tak verim ze bude rad aj za dievca a presne ako vravis HLAVNE NECH JE ZDRAVUCKEEE❤️❤️❤️ Och aka som nedockava
Najradsej by som uz urobili digi

simca1106
21. aug 2022

@levandulova111 super ake pekne spravy 😊 drzim palce nech je aj nadalej vsetko v poriadku 🥰 uz aj nas menom rozmyslate ? 😃
Ja som v 16tt, v utorok mam poradnu, vraj by sme mohli uz vidiet pohlavie, tak sa neviem dockat 😃 ale teda pregrcala som si to kvalitne od zaciatku 😃

simca1106
21. aug 2022

@aurora1992 ked mas poblizku teta drogeriu, tak tam maju take testy do prudu mocu a mne uz 2 dni pred MS ukazal silnu ciarku, tak vybehni kupit 😊😊😊 ale vyzera, ze mozme tichucko gratulovat podla tych testov co si robila 😊😊

aurora1992
21. aug 2022

@simca1106

@levandulova111 Babky zabky ja uz len asi ku gynde pojdem ale neviem kedy mam ist

monika12323
21. aug 2022

@aurora1992 robila si digi To uz ukaze tak skoro ?

aurora1992
21. aug 2022

@monika12323 asi hej
Je tam napisane ze v den ocakavanej ms a mne meska jeden den
Testy mam take slabe ale skusila som a ukazalo

monika12323
21. aug 2022

@aurora1992 Skusim aj ja zajtra

aurora1992
21. aug 2022

@monika12323 drzim palce❤️

simca1106
21. aug 2022

@aurora1992 jeeeej kraaasne tesim sa s tebou😊😊 mna objednala prvy krat az ked som podla MS bola v 8tt. Neskoro, skoro som zosalela od toho cakania ale tak aspon potom bolo vsetko krasne vidiet 😊

aurora1992
21. aug 2022

@simca1106 ako ku poznam ma objedna na krv a potom na sono
Tak uvidim
Sama som zvedava

levandulova111
24. aug 2022

@aurora1992 jeeeeej gratulujem a držím silno prsty ❤️❤️❤️❤️ super správa 🥰
Áno, najdôležitejšie je aby bolo zdravé... ❤️ Ja som sa dnes objednala na 4D, ale som zostala zaskočená, lebo na stránke majú napísané, že sa vykonáva medzi 20tt a 30tt, tak reku najvyšší čas volať keď som 21tt, aby som to stihla (objednávajú o dosť neskôr) a zrazu bum, že mám čas aj za mesiac, lebo to sa robí od 24.tt 😅 som až onemela, keď na stránke je napísané inak a aj foto na stránke majú od 11tt pomaly až do pôrodu hocikedy... Ale tak hlavne, že som objednaná a mám to z krku, lebo som sa stresovala aj tým, že či sa objednať či nie, a kedy a kam a bla bla bla... Osud zasiahol sám a som sa proste rozhýbala, dvihla telefón a hotovo 😅

levandulova111
24. aug 2022

@simca1106 jeeeeej, bože ja nedávno ešte tiež 16tt, v 17tt mi robili sono a brali krv, lebo ma tak na hovno objednali, že v 16 nestihli, ale tak výsledky v poriadku ❤️ a vyzerá to na dievča, ale že ešte to nemusí byť vidieť, že je to maličké, tak uvidíme 😁
V piatok idem na to veľké sono, tak tam už bude vidieť viac a istejšie 🥰 ale letí to strašne rýchlo, zo začiatku som sa nevedela dočkať aspoň pohybov, a teraz koľkokrát tak hnusne kopne do mechúra, že mám pocit že mi cvrkne a dokonca to tak zabolí a to ešte len som v polovici 🙈🙈🙈🙈😅 bude to zaujímavé ešte 😅❤️

levandulova111
24. aug 2022

@simca1106 joj som zvedavá na tvoje pohlavie, lebo mne zo začiatku len bývalo zle trochu, niekedy viac, párkrát sa stalo, že som grcala ale nič moc, úplná pohoda 😅😅😅😅 a zo začiatku mi chutilo strašne slané, kyslé, korenené, a syrov som sa nemohla dojest, teraz zas sladké, hlavne čo najviac čokoládové 😅😅😅😅 a potom mám ešte stavy, že to musím kombinovať, keď zjem niečo slané (korenené kyslé) tak to musím vyrovnať sladkým a keď zas zjem niečo sladké, musím to vyrovnať slaným 🙈 aspoň DRU tyčinkami alebo tak 😅😅😅😅 no takže u mňa to neplatí čo sa chutí týka, že určiť pohlavie 😅 tak isto aj plod, raz kope na jednej strane, raz na druhej, raz hore, raz dole, raz v strede, takže ani tým sa neriadim a brucho? Ide mi dopredu ako pri chlapcoch sa hovorí, ale nabehli mi aj parádne boky ako pri dievčatách 😅 pleť mám super, až na pár vynimiek, keď sa mi dvakrát do mesiaca tvár úplne vysype, ako v puberte pomaly, tak na deň dva a potom zas pleť hladká ako bábätko 😅😅😅 no ja som zvedavá, ešte dva dni 😅

aurora1992
24. aug 2022

@levandulova111 perfektne tak hod potom foto ❤️❤️ Mne tak pekne silnie ciarka ❤️❤️❤️

levandulova111
25. aug 2022

@aurora1992 ak mi spravia foto, tak určite hodím 🥰
Len momentálne mám strach. Ešte že zajtra idem doktorke. Ja som pred tehotenstvom trpela vážnym únikom moču. Nevyliecil sa a ostala som tehotná... Bolo to v podstate bez zmeny, niekedy lepšie. Teraz momentálne posledné dni mám viac mokra tam dole a mám proste strach... Dúfam, že to nie je plodová voda... Aj keď zápach to má, plodová vraj nezapacha, ale aj tak sa bojím... Aj keď bábo v 21tt je už väčšie a viac tlačí na mechúr, tak snáď je to len moč 😔 uvidím čo mi povedia zajtra, hneď ráno utekám...

levandulova111
28. aug 2022

@aurora1992 foto nespravili, ale všetko vyzerá byť ok, aj plodovej vody dosť, buď to bude moč alebo voda odteká tak pomaly, že sa stíha sama dopĺňať, v utorok mám volať pre výsledky, lebo mi brali ster, či to je tá voda alebo nie...
Pohlavie zatiaľ nemám ani potvrdené, ani vyvrátené, bolo otočené riťkou 😅 ale že nevidí doktorka, že by spoza riťky niečo trcalo, tak zatiaľ sa držíme tej baby 😁❤️
9.9. ďalšia poradňa a 23.9. 4D sono, tak snáď všetko pôjde tak ako má 🙏
takže zatiaľ len takto info 😊❤️

Strana
z36