Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@snazilka225 hovorila som . Gratulujem!!!🥰
@barborkakr nádej je vždy, len ono vieš pokiaľ ms nemeska je to vždy také ze bud alebo. Ale verím ze je to na dobrej ceste 😉 urob si ráno 😍
@ali999 bola som si kupit dalsich 6 v Benu, normalene zruinujem rodinu tymto :(
@barborkakr mi daco hovor 🙄 ja radšej nerátam koľko som za testy už dala. Pred mužom ich radšej skryvam lebo by ma asi supol na psychiatriu 😀
@ali999 ale vycitky mam brutal ako zavislacka chodit tam potajma, ale tak kupila som malej aj kinderko z vycitiek :D
@barborkakr presneee robím to iste. Ja som chodím ale na tie testy intime. A stále do inej drogerky ale už I tak na mňa predavačky divne pozeraju🤣🤣🤣🤣
@barborkakr inak , ja mam 2 dcéry, a pri každej som si robila takýto vzrokovnik doteraz to mam odložené. Toto je pri 1.dcere
@barborkakr a toto pri 2. 😅
Baby ešte máte nádej ja som si vo štvrtok robila digy test a bol negatívny a dnes už pozitív 🙂
@ali999 hahahaha poznam :D ja mam iba jednu a ta chhce straaasne straaasne sestricku, tak som povedala, ze tento x dam do toho vsetko a skusime...tak som dala 🙂
@snazilka225 ja dnes a bol negat, ale cikala som menej ako tri sek a ledva, zle som to odhadla...tak bohvie :(
@snazilka225 nooo tak super gratulujem
@barborkakr veľmi ti držím palce aby to vyšlo 🤩inak, ja som ten digitálny robila tak, že som normálne namocila do poharika. Pri 1.dcere mi vyšiel hneď pozit a pri 2. Až o pár dní keď som skúšala zas ale je vidno ze pri 2.mi pomalinky stupalo hcg 🙂 keď chceš ešte digi tak ho skus vtedy, keď už budeš mať trosicku silnejšiu čiarku na tých 10tkovych lebo myslím ze on je 20tkovy až 🙂
@ali999 dokonca 25-kovy je 🙂 uz neskusim asi, ved 9 eur tu stoji a mala som uz dva za tyzden...pockam asi do stredy ako bude stupat hcg a potom cinknem lekarke 🙂
@ali999 teda ak nepride mstc iba vtedy cinknem 🙂
@ali999 a dakujem 🙂
@barborkakr držím ti palce aby si sa dočkala // . Ono najlepšie je robiť z ranného moču a mamatest mi ukázal ako prvý a dneska pepino potvrdilo medzi tým všetky negatívne 🤷🏽♀️ takže asi tie dva testy dokážu naozaj zachytiť začiatok
@snazilka225 dakujem 🙂 mne Pepino a z Benu Livsane
@barborkakr daj vedieť ako si dopadla ;) 😉 držím palce 🙂
kocky mne 2. den meska ms, mam biely vytok ale testy tak kruto biele ze az.
@ali999 budem pridavat testy, neboj 🙂
@snazilka_bio_mamka odkedy mas stale biele? uz ziadny duch?
@barborkakr 2 dni... ms mi nezvykne meskat. ak do konca tyzda nepride a testy budu biele, asi tam bude iny zadrhel ale.podla mna mi pridu.
@snazilka_bio_mamka nemohlo byť biochemické?
@ali999 urcite hej.. Mala som uz par krat
@snazilka_bio_mamka to mi je veľmi ľúto :( ja s mala len raz ,2 mesiace dozadu aj tak mi to veľmi zle sadlo na psychiku :(
@ali999 este nezufam.. pred 10 rokmi som mala MA v 7tt a vtedy mi vysiel pozitivny test az 4-5 dni po vynechani MS.

@snazilka225 jupiii boze ja sa tak strasne s tebou tesim ze az placem!!!je to ok? potrebujem to vino asi!!! boze uzas doktorku okamzite vymnen!!!!