Večer pozitívny a ráno negatívny test
ahojte.. prosim baby, ide zas o biochem? 😔 vcera vecer som si spravila test (1.foto) a uz som sa trosinku potesila a dufala ze rano bude rovnako silna ciarka a rano ma cakalo toto (2foto) komplet negativny mamatest a dr.max. je mozne ze na vecer mam vysiu koncentraciu hcg? lebo aj vcera rano mi vysli take testy ako dnes rano a až vecer ten s ciarkou slabou. ja si myslim ze by mala byt aj na rannom teste nieco keby som tehu...prosim poradte mi, alebo napiste vasu skusenost. dnes mam den ms.

@aurora1992 no prestne tak , takže som na nervy s toho celého a nechápem prečo je to tak snáď to bude len farbivami
@aurora1992 a až 2 Pepina mi to potvrdili takže myslím si že nie každým testom sa dá veriť teraz vlastne ešte vidím ktorým či príde ms alebo nie 🤣🤣
@snazilka225 no ak ti digi ukazal ze si tehotna tak si
ale toto je pekny ofuk! no ja som prave ocikala maxa ale ten mi v zivote neukazal pozitivny vysledok aj ked som bola.. ale tak ine nemam a adiel dojdu asi az pozajtra
@aurora1992 si jasan
@snazilka225 moj dr max negativ takze uz vazne neviem som z toho jelen
@barborkakr tento vyzera super to je pepino?
@aurora1992 LIVSANE
@barborkakr je to tam 🥰
@ali999 ani neverim :D
@barborkakr tak tento je uz pozitívny ❤️
@barborkakr ja hey🥰inak by nesilnela. Teraz si robila ?
@ali999 ano pred hodkou
@aurora1992 veď to je pozitívny test On keď uschne tak bude lepšie vidno 🙏 držím palce nech silnie ❤️ ja by som skúsila na tvojom mieste už aj digy 🤣🤣
@snazilka225 hej len pol hodku pred tym som skusala dr max a negativny tak ja neviem
@aurora1992 to ako ja ten intime tiež tam bohviečo nebolo vidno a pepino pozitívne
@snazilka225 no ja este pockam asi na ten adiel co ma dojst pozajtra a podla toho uvidim, namocim ich oba s pepinom.. ale tato ciarka je trochu slabsia ako vcera ale teraz som na silu vypila asi pol litra vody aby sa mi chcelo znovu cikat :D
@aurora1992 mna sa práveže teraz zdá čiarka pekná ružová😊 Podľa mňa z toho tvojho bude niečo😊
@oli2782 no ked uschlo tak bolo menej ale uz sa mi to nechce fotit, je tam.. kazdopadne uvidim lebo som z toho magor, jeden test ano druhy nie.. neviem ako to vyrabaju ale co to ovplyvnuje ale tak asi pockam na ten adiel alebo do ms.. 🙂
@aurora1992
@oli2782
@snazilka225 Divny po zaschbuti ci?
@barborkakr moja teraz robený mamatest . Čiarka nabehla hneď. Viac ju vidno naživo. Vidíš dačo? :D
@ali999 vidim😊
@barborkakr fakt ? 😀
@barborkakr to je farbivo zaschnute je to v poriadku 🙂
@aurora1992 nepremokol mi moc? Alebo co vidis ako tu saliem uz na konovi😂
@barborkakr je to super, pozitivne 🙂 krajsi ako moj, ty mas na 100 pro ja to mam take dost neurcite lebo jeden negativ druhy s naznakom a uz som z toho sisi :D
@barborkakr na zibonsu lepsie az na toho dr max ten je biely ako sneh

@snazilka225 coo? to akoze pepino ti ukazal ciarku a aj digi ze si tehu a v ten isty den intime nic? wow