Vedeli ste o tehotenstve pred pozitívnym testom?
ahojte, taka trocha ina tema😀 vedeli ste niektore ze ste tehotne este pred tym ako vam vysiel pozitivny test? ze ste vedeli ze je nieco inak? alebo mysleli ste si ze ste, a nakoniec ste neboli?😀
@jgk24 inak to je aka sranda s tou kavou 🙂 mne v prvom trimestri vyslovene smrdela, ale zaroven bolo pre mna tazke fungovat, lebo som bola zvyknuta na dve kavy denne, do toho totalna unava... zacala som pit capuccino, to ma drzi v podstate doteraz. cistu kavu bez mlieka zatial nevypijem 🙈🙈 po 4 mesiaci mi uz aspon nesmrdela 😁😁
Pri druhom tehotenstve som bola cela nejaka nie vo svojej kozi, hrozne zle som sa citila a ked som presla okolo stanku s thajskym jedlom tak ma zacalo napinat 🤢 Tak som mala tucha uz dopredu.
Áno. Od 5dpo ..bolesti,zápcha,rýchlo som sa zasytila,grgala som ako prasa,čuch sa mi zmenil ,vadili mi.vone atď....
Ano, vedela. Aj ked som si to nechcela pripustit a test som odkladala. Neuchlacholila ma ani ms, ktora este prvy mesiac prisla. Proste som vedela, ze som v tom
My ked sme sa zacali snazit, tak v ten mesiac ma po ovulacii pichalo v podbrusku na jednom a tom istom mieste. Myslela som, ze sa zadarilo. Tehotna som nebola. Dalsi mesiac ma po ovulacii zas pichalo na tom istom mieste, tak som “vedela”, ze to zas nevyslo. A tehotna som bola. Je to nevyspytatelne ☺️
Vždy som mávala pms ale v ten mesiac nič, žiadne bolesti brucha, krizov, hlavy, bola som plná energie, s babami sme sa išli baviť a pila som, hneď po prvom poháriku ma začal strašne bolieť žalúdok, zvyšok večera som bola na minerálke, to sa mi nikdy nestalo. Na ďalší deň mal prísť menzes tak som testovala a bolo to tam 😁

ano, ked mi prestala chutit kava a prislo mi z nej zle 🙂