icon

Veľmi sa bojím, že som tehotná

datelinka31
30. júl 2025

Ani neviem, prečo tu vlastne píšem, ale som zúfalá. Už dva dni cítim pichanie vzadu ako je kostrč, ako keby to vychádzalo zvnútra a trosku to preráža aj do pravého stehna. Proste také príznaky, ako keby som otehotnela. Mám už 3 deti, takze o tom niečo viem, a štvrté už by som fakt nedala. Mám totálnu paniku a som ako paralyzovaná, nedokážem na nič mysliet s pri predstave tehotenstva ma chytajú mdloby. Muž povedal, tri či štyri, to je už jedno, ale ja to už fakt nedám :(( stále dúfam, nech to je zápal obličiek ako čokoľvek, len nie tehotenstvo..

Strana
z2
kristinka92
30. júl 2025

@datelinka31 A test? Chápem že máš strach z výsledku, ale možno je to len banalita, možno nejaky natiahnutý sval, zapal..ale najprv si sprav test, možno sa stresujes úplne zbytočne

viestta
30. júl 2025

Test si si uz spravila?

biglovemom
30. júl 2025

Pichanie pri kostrči v tehotenstve ?? 😳 ok… tak sprav test

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_ebd9c5
30. júl 2025

Vy sa nechránite keď už deti nechcete? Test si robila?

sara07
30. júl 2025

smer gyn , prípadne ,
tak máš len dve možnosti v podstate

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
dzulli1980
30. júl 2025

Tak prečo sa nechrániš, keď nechceš ďalšie dieťa? ... a takýto stres je načo dobrý? ... si dospelá žena, sprav si tehotenský test.

datelinka31
autor
30. júl 2025
@kristinka92

@datelinka31 A test? Chápem že máš strach z výsledku, ale možno je to len banalita, možno nejaky natiahnutý sval, zapal..ale najprv si sprav test, možno sa stresujes úplne zbytočne

@kristinka92 ešte je asi skoro na test, aj keď neviem či budem mat odvahu si ho robiť a nebudem radšej čakať na menštruáciu

datelinka31
autor
30. júl 2025
@anonym_ebd9c5

Vy sa nechránite keď už deti nechcete? Test si robila?

@anonym_ebd9c5 mala som problem otehotnieť, a tak sme sa spoliehali len na prerusovanu suloz, vždy to fungovalo, ale teraz spätne si hovorím, že sme totálne sprostí, že sme sa nechránili..

viestta
30. júl 2025
@datelinka31

@kristinka92 ešte je asi skoro na test, aj keď neviem či budem mat odvahu si ho robiť a nebudem radšej čakať na menštruáciu

@datelinka31 kym budes cakat na menzes mozes rozmyslat ako sa budes chranit, ked vyjde negativny. Ako tak citam, na chlapa sa spolahnut nemozes, tak to musis vziat do svojich ruk.

majamat
30. júl 2025
@datelinka31

@datelinka31 ak je skoro na test, tak potom nemozes mat priznaky., navyse pichanie pri kostrici mi nepride ako prizak tehu, skor problem s panvou, chrbticou a pod.

datelinka31
autor
30. júl 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ďakujem za povzbudzujúce slová. Počkám ešte či bude meškať a keď áno pojdem, aj keď vlastne to už bude jasné

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
januska12323
30. júl 2025

Odkedy je pichanie v kostrči príznak tehotenstva? Počkaj na ms, sprav test a rovno sa objednaj ku gyn aby si vybavila ochranu ak nechceš ďalšie deti.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
kristinka92
30. júl 2025

V každom prípade, ak tehotná nebudeš, prestaňte s týmto hazardom a nespoliehajte sa na metódu vďaka ktorej je na svete XYZ deti… Vďaka svojim pocitom teraz jasne vieš že ďalšie dieťa už nechceš, tak to riešte lepšie a účinnejšie

majamat
30. júl 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka aj aj som mala bolest panvovej kosti, ale mnohe tie to priznaky sa vyskytuju az niekde v polke tehu, nie na zaciatku, ked sa este ani amtenrica nezvacsuje, cize v zasade este nema ci tieto priznaky sposobovat.

anonym_a42d8e
30. júl 2025

Presne take pichanie mam aj ja a tehotna urcite nie som. Mam to ked dlho sedim na sedacke poskrucana v blbej polohe.

koniarova
30. júl 2025
@datelinka31

@malinkajozka ďakujem za povzbudzujúce slová. Počkám ešte či bude meškať a keď áno pojdem, aj keď vlastne to už bude jasné

Asi ťažko by si už mala príznaky, keď ti ešte ani menzes nemešká.. a prepáč, si hlúpa, že sa nechrániš a nechávaš to na muža.
@datelinka31

nin12345
30. júl 2025

@datelinka31 chápem tvoj strach. Mala by si si urobiť test nech netrpis zbytočne v tomto strachu. Uľaví sa ti. Možno bude negatívny a budeš v kľude a dáš si predpísať antikoncepciu a ak bude pozitívny budeš mať dosť času premyslieť si čo ďalej

nin12345
30. júl 2025

@datelinka31 a niekto tu spomenul aj vazektomiu. To je skvelá vec ak už určite ďalšie deti nechcete. Potom by si do seba nemusela pchať chémiu a ani sa obávať ničoho

datelinka31
autor
30. júl 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka áno ten upchatý nos som mala aj ja vždy, a tiež takú tú bolesť ťahajúcu sa do stehna, čo mám aj teraz

datelinka31
autor
30. júl 2025
@koniarova

Asi ťažko by si už mala príznaky, keď ti ešte ani menzes nemešká.. a prepáč, si hlúpa, že sa nechrániš a nechávaš to na muža.
@datelinka31

@koniarova nemyslela som to ako príznaky tehotenstva, skôr len uhniezdovania. A áno, máš úplnú pravdu

koniarova
30. júl 2025
@datelinka31

@koniarova nemyslela som to ako príznaky tehotenstva, skôr len uhniezdovania. A áno, máš úplnú pravdu

@datelinka31 nebudeš tehotná. Kedy máš dostať menzes? Len sa tak veľmi bojíš, že všetko pokladáš za príznak.

ankare
30. júl 2025
@datelinka31

@datelinka31 počkaj, a ak Ti bude meškať menzes, spravíš si test. Ak muž do Teba nestrieka, je mala možnosť, že si tehotná. Držím palce!

pe_mi
30. júl 2025

@datelinka31 ahoj, my sme tiež roky mali metódu ,ako spomínaš.
Manžel má 40, ja 36
2 deti , jedno s hendikepom (to je hlavný dôvod , že viac deti nechceme )
Ani keď jeden z nás umrie zajtra a bude mať novú polovičku , lebo áno aj to sa môže stať, máme potomkov na tomto svete a viacej ich nechceme
Manžel podstúpil začiatkom roka vazektomiu

karlamon
30. júl 2025
@koniarova

@datelinka31 nebudeš tehotná. Kedy máš dostať menzes? Len sa tak veľmi bojíš, že všetko pokladáš za príznak.

@koniarova každá žena má iné príznaky.. Píše, že ma za sebou 3 tehotenstva, tak asi strach z niečoho čo pozná bude opodstatnený 🙏 tvoje presvedčivé tvrdenie, jak nebude tehotná ma dosť pobavilo.. Možno by nebolo od veci dopísať aspoň - myslím, že nebudeš tehotná 👌

anonym_618639
30. júl 2025

Milá žena. Ja k tvojmu príspevku len pár vecí. My sme roky nemohli počať dieťa, skúšali sme len prirodzene. Nechránili sme sa. Zrazu po 13 rokoch prišlo tehotenstvo ako z jasného neba a po roku a pol aj druhé, takže spoliehať sa na "nemohli sme dlho otehotnieť, máme horko-ťažko tri deti" a vyvodiť z toho, že prerušovaná súlož stačí ako ochrana nie je veľmi racionálne.

ahhola
30. júl 2025

A kolko ti ma najmladsie, ide mi o to, ze ked si sa este nechcela definitivne zneplodnit, Mirenu by si mala na 6 rokov a to je na vela rokov vystarane, nebolo kedy? Alebo blbu Danu, lacnejsie a na kratsie... A nemusela by si mozno "rozhodovat o svojom tele" ako ti radi ta mimoza o 20.44.,tu uz ide totizto o telo niekoho ineho, aj ked ma len 2cm👣

Strana
z2