icon

Viacnásobne použiteľný tehotenský test

kms
15. apr 2014

Baby mám otázku existuje nejaký test, ktorý sa dá použiť viackrát? Ak hej poznáte nejaký?

katy2
•
15. apr 2014

este som o tom nepocula 😕 urcite nie...

milota164
•
15. apr 2014

to som este nepocula a na co by si taky potrebovala?

stefka33
•
15. apr 2014

@milota164 Čo nechápeš? Plánuje asi dve deti. 😀

misaelka
•
15. apr 2014

skrblik lvl 99 😀 toto ma pobavilo :D

jabadaba
•
15. apr 2014

😀 viem si taky predstavit pre skupinu priateliek. Koluje od jednej k druhej a zakazdym sa vynuluje... 😀

meluela
•
15. apr 2014

@kms mne by sa taky zisiel 😀
Myslim ze neexistuje, to potom len nejaka laboratorna suprava na zistovanie hcg s krvi ...
Ale ak minas privela penazi na testy, celkom dobre sa to da poriesit testami pepino z dmka - stoja vyrazne menej nez testy z lekarne.
A urcite by sa dalo nakupit velke balenie testov z honkongu, ciny cez e-bay ... vacsina testov na trhu su tak ci tak len prebalovaky takychto polotovarov.
Kuk: http://www.ebay.com/sch/Health-Care-/67588/i.ht...
10 testov za 1 dolar vratane postovneho

jabadaba
•
15. apr 2014

@misaelka eh, kto je skrblik lvl 99?

kms
autor
•
15. apr 2014

to je to, že mi deti neplánujeme, prídu kedy prídu 🙂 A to vie len Pán Boh koľko ich bude. A v kombinácii môjho nepravidelného menzesu je to dosť veľká pálka, no kuknem to od
@meluela 🙂

meluela
•
15. apr 2014

@kms este ma napadlo ze treba si na ebay odfiltrovat aukcie, aby to ukazalo iba "buy it now" produkty: http://www.ebay.com/sch/Health-Care-/67588/i.ht...

kms
autor
•
15. apr 2014

@meluela budem sa musieť na to pozrieť bo cez ebay som ešte nenakupovala, vďaka 🙂

briketa
•
15. apr 2014

@kms ty si asi myslela, test co ma v jednej krabicke viac testov, vsak? Nie omoceny test drzat doma v policke s vonavkami a znova ho o rok pouzit 😅

meluela
•
15. apr 2014

@kms ani ja, len manzel .. ale myslim ze tu niektore nakupuju na ebay tak by snad niekto pripadne poradil

hennyinnsbruck
•
16. apr 2014

Napad neni zly niekto by taky test mohol vymysliet dajme tomu na 10pouziti nie? 😀
Ja kupila cez ebay 50ovu+15tehu testov (obe 10tkove) za ca 22-23e s postovnym...treba sa popozerat daju sa kupit len tehu testy za super cenu a citlive...

kms
autor
•
16. apr 2014

vďaka baby