icon

Viacnásobne použiteľný tehotenský test

kms
15. apr 2014

Baby mám otázku existuje nejaký test, ktorý sa dá použiť viackrát? Ak hej poznáte nejaký?

katy2
15. apr 2014

este som o tom nepocula 😕 urcite nie...

milota164
15. apr 2014

to som este nepocula a na co by si taky potrebovala?

stefka33
15. apr 2014

@milota164 Čo nechápeš? Plánuje asi dve deti. 😀

misaelka
15. apr 2014

skrblik lvl 99 😀 toto ma pobavilo :D

jabadaba
15. apr 2014

😀 viem si taky predstavit pre skupinu priateliek. Koluje od jednej k druhej a zakazdym sa vynuluje... 😀

meluela
15. apr 2014

@kms mne by sa taky zisiel 😀
Myslim ze neexistuje, to potom len nejaka laboratorna suprava na zistovanie hcg s krvi ...
Ale ak minas privela penazi na testy, celkom dobre sa to da poriesit testami pepino z dmka - stoja vyrazne menej nez testy z lekarne.
A urcite by sa dalo nakupit velke balenie testov z honkongu, ciny cez e-bay ... vacsina testov na trhu su tak ci tak len prebalovaky takychto polotovarov.
Kuk: http://www.ebay.com/sch/Health-Care-/67588/i.ht...
10 testov za 1 dolar vratane postovneho

jabadaba
15. apr 2014

@misaelka eh, kto je skrblik lvl 99?

kms
autor
15. apr 2014

to je to, že mi deti neplánujeme, prídu kedy prídu 🙂 A to vie len Pán Boh koľko ich bude. A v kombinácii môjho nepravidelného menzesu je to dosť veľká pálka, no kuknem to od
@meluela 🙂

meluela
15. apr 2014

@kms este ma napadlo ze treba si na ebay odfiltrovat aukcie, aby to ukazalo iba "buy it now" produkty: http://www.ebay.com/sch/Health-Care-/67588/i.ht...

kms
autor
15. apr 2014

@meluela budem sa musieť na to pozrieť bo cez ebay som ešte nenakupovala, vďaka 🙂

briketa
15. apr 2014

@kms ty si asi myslela, test co ma v jednej krabicke viac testov, vsak? Nie omoceny test drzat doma v policke s vonavkami a znova ho o rok pouzit 😅

meluela
15. apr 2014

@kms ani ja, len manzel .. ale myslim ze tu niektore nakupuju na ebay tak by snad niekto pripadne poradil

hennyinnsbruck
16. apr 2014

Napad neni zly niekto by taky test mohol vymysliet dajme tomu na 10pouziti nie? 😀
Ja kupila cez ebay 50ovu+15tehu testov (obe 10tkove) za ca 22-23e s postovnym...treba sa popozerat daju sa kupit len tehu testy za super cenu a citlive...

kms
autor
16. apr 2014

vďaka baby