Vidí to tam ešte niekto?
Ahojte dievčatá,
práve som sa testovala po šiestich dňoch od očakávania periódy a teraz neviem či vidím čo chcem vidieť alebo je tam len jedna čiarka? Nedá sa to poriadne odfotiť, ale naživo teda vidím jasnú bledo ružovú koľajnicu. Viem, že čím neskoršie sa otestujem, tým bude čiarka výraznejšia, ak by náhodou, ale predsa len, chápete určite pocity možno budúcej prvorodičky 🙂 zároveň po takom meškaní, už by to mohlo byť ako tak jasnejšie, či?
Cítim sa úplne ako pred menzesom, takže naozaj neviem čo vidím, poradíte? 🙂
Ďakujem 🙂

No na to,že Ti toľko mešká, čiarky by mali byť výrazné. Skús spraviť test o 2 dni. Držím palce!
Tak ja to vidim v pohode a celkom zretelne 🙂
Daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂 držím palce
Ten napravo bil uplne prvy a bolo to take, ze mozno. Ten druhy zprava je na dadli den, tak daj vediet ako dopadnes. Ak vydrzis do soboty, tak vtedy uz bude jasne vidno, ak mas teraz mozno ☺️
Ja ju vidim. A keby si spravila mama test tak je zretelnejsia. Mam to porovnane z tej istej vzorky moču 🙂
Veď tam pekne vidno druhu /
Gratulujem ❤
Krasa gratulujem🙏❤️
@zuzanaa2010 ďakujem 😊 teraz môžem študovať čo a ako, teším sa veľmi, ale aj veru bojím 🙂
Gratulujem a dám ti jednu radu, keďže je to pre teba nové 🙂Nechoď zbytočne skoro k lekárovi - ak nebudeš mat žiadne ťažkosti( špinenie, krvácanie, pripadne veľmi silné bolesti - mierne bolesti v podbrušku patria k tehotenstvu) stačí ti ísť až v 8 týždni - t.j. keď ti bude meškať mesiac-ak bude všetko v poriadku už uvidíš rovno embryo s bijúcim ❤️.
@7kikuska7 jej ďakujem pekne za radu 😍😍 túto vec budem musieť aj tak doriešiť, nakoľko som z východu, tam mám aj gynekológa a pracujem na západe, takže budem musieť pravdepodobne nájsť niekoho tu.
Ďakujem ešte raz ❤️❤️
Gratulujem a držím palce, nech ide všetko dobre ☺️ moja gynekologička automaticky objednáva až na 8. týždeň
Ja tam vidim na oboch foto //
Je tam 🙂

takyto test /tato znacka/ som mala 2 dni pred ocakavnou ms - 10dpo. A o tyzden, teda 4 dni po ocakavanej boli uplne rovnake ciarky. Takze bud si mala oneskorenu ovulaciu alebo je to biochemicke. skus zajtra, resp. o 2 dni