icon

Vidí to tam ešte niekto?

9. feb 2023

Ahojte dievčatá,
práve som sa testovala po šiestich dňoch od očakávania periódy a teraz neviem či vidím čo chcem vidieť alebo je tam len jedna čiarka? Nedá sa to poriadne odfotiť, ale naživo teda vidím jasnú bledo ružovú koľajnicu. Viem, že čím neskoršie sa otestujem, tým bude čiarka výraznejšia, ak by náhodou, ale predsa len, chápete určite pocity možno budúcej prvorodičky 🙂 zároveň po takom meškaní, už by to mohlo byť ako tak jasnejšie, či?
Cítim sa úplne ako pred menzesom, takže naozaj neviem čo vidím, poradíte? 🙂
Ďakujem 🙂

Vidí to tam ešte niekto?
Strana
z2
pink_lady
9. feb 2023

takyto test /tato znacka/ som mala 2 dni pred ocakavnou ms - 10dpo. A o tyzden, teda 4 dni po ocakavanej boli uplne rovnake ciarky. Takze bud si mala oneskorenu ovulaciu alebo je to biochemicke. skus zajtra, resp. o 2 dni

ankare
9. feb 2023

No na to,že Ti toľko mešká, čiarky by mali byť výrazné. Skús spraviť test o 2 dni. Držím palce!

zuzanaa2010
9. feb 2023

Tak ja to vidim v pohode a celkom zretelne 🙂

kaca222
9. feb 2023

Daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂 držím palce

kitycat
9. feb 2023

Ten napravo bil uplne prvy a bolo to take, ze mozno. Ten druhy zprava je na dadli den, tak daj vediet ako dopadnes. Ak vydrzis do soboty, tak vtedy uz bude jasne vidno, ak mas teraz mozno ☺️

sparkling
9. feb 2023

Ja ju vidim. A keby si spravila mama test tak je zretelnejsia. Mam to porovnane z tej istej vzorky moču 🙂

autor
12. feb 2023

Dobré ráno dievčatá, boli ste zvedavé, tak nech sa páči, už asi nie je pochýb 😊

fiafia
12. feb 2023

Veď tam pekne vidno druhu /

zuzi0911
12. feb 2023

Gratulujem ❤

autor
12. feb 2023

@fiafia teraz už áno, ale vo štvrtok ju tak dobre vidieť nebolo, preto som sa pýtala či ju vidí ešte niekto okrem mňa 🙂 dnes ju už tuším uvidia všetci 🙂

@zuzi0911 ďakujem 😍

zuzanaa2010
12. feb 2023

Krasa gratulujem🙏❤️

autor
12. feb 2023

@zuzanaa2010 ďakujem 😊 teraz môžem študovať čo a ako, teším sa veľmi, ale aj veru bojím 🙂

7kikuska7
12. feb 2023

Gratulujem a dám ti jednu radu, keďže je to pre teba nové 🙂Nechoď zbytočne skoro k lekárovi - ak nebudeš mat žiadne ťažkosti( špinenie, krvácanie, pripadne veľmi silné bolesti - mierne bolesti v podbrušku patria k tehotenstvu) stačí ti ísť až v 8 týždni - t.j. keď ti bude meškať mesiac-ak bude všetko v poriadku už uvidíš rovno embryo s bijúcim ❤️.

drakaria
Autor odpoveď zmazal
autor
12. feb 2023

@7kikuska7 jej ďakujem pekne za radu 😍😍 túto vec budem musieť aj tak doriešiť, nakoľko som z východu, tam mám aj gynekológa a pracujem na západe, takže budem musieť pravdepodobne nájsť niekoho tu.
Ďakujem ešte raz ❤️❤️

kaca222
12. feb 2023

Gratulujem a držím palce, nech ide všetko dobre ☺️ moja gynekologička automaticky objednáva až na 8. týždeň

pink_lady
12. feb 2023

@7kikuska7 tak od případu k případu, moj odporuca 2tt po vynechání a ak bije ❤️ už aj knizku vypise. A ak je daky problém tak hned po vynechani - dá utrogestan.

leeenka26
12. feb 2023

Ja tam vidim na oboch foto //

miskamicha
13. feb 2023

Je tam 🙂

Strana
z2