Vidím druhú čiarku na tehotenskom teste. Som tehotná?
Ja si mhslim ,ze pozit .. mne tento ukazal tiez
@anonym_autor aj ja tam vidím druhú čiarku, takže podľa mňa tiež pozitívny, no môžeš skúsiť zopakovať ešte o pár dní
Blahozelam 🙂
Ďakujem dievčatá za názor, minule tehotenstvo skončilo potratom, takze pozitívny test už vo mne nevyvoláva len radosť… ale hlavne rešpekt
Blahozelam 🙂
@anonym_81385f ďakujem, snáď bude silnieť ♥️
nepribalili ti k testu navod? 🤔
nepribalili ti k testu navod? 🤔
@anonym_1265a2 a tebe po narodení trocha pochopenia a empatie?
Koľko ti mešká? Skús o dva dni. Ja som pred dvoma rokmi mala na tomto teste takú druhú čiarku a tehu som nebola. To ale nemusi byť tvoj prípad. Držím palce
@anonym_1265a2 a tebe po narodení trocha pochopenia a empatie?
@dada2703 tehotenske testy nie su ziadna veda, ku kazdemu je pribaleny navod s obrazkami ako vyzera pozitivny test a negativny! Takze k tomu naozaj nemam empatiu ked nejaka zena nedokaze z toho zistit, ci ide o pozitivny test a este priamo napise "vidim tam druhu ciarku" tak ked ju vidi tak jedine nevie precitat navod k testu. Inak sa to vysvetlit naozaj neda, a niekto taky este chce vychovavat dieta. 😂 😂 😂 😂 To viac pochopim otazky "vidite druhu ciarku?", "je to duch?".
@dada2703 tehotenske testy nie su ziadna veda, ku kazdemu je pribaleny navod s obrazkami ako vyzera pozitivny test a negativny! Takze k tomu naozaj nemam empatiu ked nejaka zena nedokaze z toho zistit, ci ide o pozitivny test a este priamo napise "vidim tam druhu ciarku" tak ked ju vidi tak jedine nevie precitat navod k testu. Inak sa to vysvetlit naozaj neda, a niekto taky este chce vychovavat dieta. 😂 😂 😂 😂 To viac pochopim otazky "vidite druhu ciarku?", "je to duch?".
@anonym_1265a2 vidím druhu čiarku, sle naozaj veľmi slabo, preto som založila fórum, či to môžem brat ako pozit, alebo či to nie je kanalik / chybný test…
Koľko ti mešká? Skús o dva dni. Ja som pred dvoma rokmi mala na tomto teste takú druhú čiarku a tehu som nebola. To ale nemusi byť tvoj prípad. Držím palce
@sense mešká 4 dni, ale ja mávam dlhšie cykly, kľudne aj 36dnove
@anonym_1265a2 vidím druhu čiarku, sle naozaj veľmi slabo, preto som založila fórum, či to môžem brat ako pozit, alebo či to nie je kanalik / chybný test…
@anonym_autor ved aj to zvykne byt znazornene v teste ja teda som nemala taky test ako ty ale na kazdom som mala 4 obrazky neplatny, negativny a 2 k pozitivnemu a asi ta to prekvapi bola tam aj slabsia druha ciarka aj rovnako silna ciarka. Takze naozaj niekedy staci pozriet navod. 😂 Koniec koncov kazda fotografia vzdy bude ciarky oproti realite skreslovat kvoli svetlu
@anonym_1265a2 Takáto žena by nemala vychovávať dieťa???
A čo ty? Namiesto toho, aby si išiel ďalej, radšej mudruješ a zhadzuješ druhých? 🤔
@anonym_1265a2 dakujeme bohu aj zvysku galaxie, ze su medzi nami osobykt. je ale KOMPLET vsetko jasne nad jasne... este raz dakujem... pridala by som aj potlesk
@anonym_1265a2 Takáto žena by nemala vychovávať dieťa???
A čo ty? Namiesto toho, aby si išiel ďalej, radšej mudruješ a zhadzuješ druhých? 🤔
@anonym_d38c41 kde pisem zeby NEMALA?! Najdi v mojom komentari vetu kde to vyslovne uvadzam, ze NEMA vychovavat dieta. Pisem tam len, ze a niekto taky este CHCE vychovavat dieta. Chce a nemala nie su synonyma.
@anonym_c67b33 na tehotensky test netreba ziadnu vysoku skolu 😂 len vediet napocitat do 2 a porovnat s obrazkami v navode 😉 tam nejasne neexistuje su len 3moznosti pozitivny, negativny a neplatny. Vidim 2ciarky = som tehotna, vidim jednu = neplatny alebo negativny.
@anonym_1265a2 dakujeme bohu aj zvysku galaxie, ze su medzi nami osobykt. je ale KOMPLET vsetko jasne nad jasne... este raz dakujem... pridala by som aj potlesk
@anonym_c67b33 autorka sa tu navyse nepyta vidite druhu ciarku? ale oznamuje vidim druhu ciarku a pyta sa, ci to znamena, ze je tehotna. Tak bud jej naozaj ten navod nepribalili alebo fakt neviem co k tomu ine odpovedat ked ona jasne napisala, ze vidi 2ciarky. Este pri jednej ciarke pochopim lebo tam sa to moze mylit ci je neplatny alebo negativny ale pri viditelnych 2 ciarkach je len jedna moznost.
@anonym_d38c41 kde pisem zeby NEMALA?! Najdi v mojom komentari vetu kde to vyslovne uvadzam, ze NEMA vychovavat dieta. Pisem tam len, ze a niekto taky este CHCE vychovavat dieta. Chce a nemala nie su synonyma.
@anonym_1265a2 Tvoja správa je stále rovnaká... Nemal by si si svoju zlomyseľnosť vybíjať na takýchto stránkach.
@anonym_1265a2 Tvoja správa je stále rovnaká... Nemal by si si svoju zlomyseľnosť vybíjať na takýchto stránkach.
@anonym_d38c41 co je na tom zlomyselne? 😂
@anonym_d38c41 z kratkeho slovnika slovenskeho jazyka vyznam slova - zlomyseľný príd. kt. želá, robí niekomu zle, teší sa z ťažkostí ap. druhého; svedčiaci o tom. Ukaz mi kde som niekomu zelala alebo robila zle, alebo sa tesila z tazkosti alebo som o tom svedcila 😀 bolo by fajn predtym ako pouzijes slovo vediet aj jeho vyznam,

V realite je lepšia, myslite, že to moze byt pozit či chyba?