icon

Vidím druhú čiarku na tehotenskom teste. Som tehotná?

3. jún 2026

Dobrý deň, čo poviete na test? Vidím tam druhu čiarku

Vidím druhú čiarku na tehotenskom teste. Som tehotná?
autor
3. jún 2026

V realite je lepšia, myslite, že to moze byt pozit či chyba?

anonym_f0a70a
3. jún 2026

Ja si mhslim ,ze pozit .. mne tento ukazal tiez

barbiona9
3. jún 2026

@anonym_autor aj ja tam vidím druhú čiarku, takže podľa mňa tiež pozitívny, no môžeš skúsiť zopakovať ešte o pár dní

anonym_81385f
3. jún 2026

Blahozelam 🙂

denisa_deniska
3. jún 2026

A druhý paličkový čo ukázal? Za mňa taktiež tento pozitívny

autor
3. jún 2026

Ďakujem dievčatá za názor, minule tehotenstvo skončilo potratom, takze pozitívny test už vo mne nevyvoláva len radosť… ale hlavne rešpekt

autor
3. jún 2026
@anonym_81385f

Blahozelam 🙂

@anonym_81385f ďakujem, snáď bude silnieť ♥️

anonym_1265a2
3. jún 2026

nepribalili ti k testu navod? 🤔

dada2703
3. jún 2026
@anonym_1265a2

nepribalili ti k testu navod? 🤔

@anonym_1265a2 a tebe po narodení trocha pochopenia a empatie?

sense
3. jún 2026

Koľko ti mešká? Skús o dva dni. Ja som pred dvoma rokmi mala na tomto teste takú druhú čiarku a tehu som nebola. To ale nemusi byť tvoj prípad. Držím palce

anonym_1265a2
3. jún 2026
@dada2703

@anonym_1265a2 a tebe po narodení trocha pochopenia a empatie?

@dada2703 tehotenske testy nie su ziadna veda, ku kazdemu je pribaleny navod s obrazkami ako vyzera pozitivny test a negativny! Takze k tomu naozaj nemam empatiu ked nejaka zena nedokaze z toho zistit, ci ide o pozitivny test a este priamo napise "vidim tam druhu ciarku" tak ked ju vidi tak jedine nevie precitat navod k testu. Inak sa to vysvetlit naozaj neda, a niekto taky este chce vychovavat dieta. 😂 😂 😂 😂 To viac pochopim otazky "vidite druhu ciarku?", "je to duch?".

mimka11111
4. jún 2026

@anonym_autor ahoj, ja ťa nechcem sklamať, ale podľa mňa je to len kanálik

autor
4. jún 2026
@anonym_1265a2

@dada2703 tehotenske testy nie su ziadna veda, ku kazdemu je pribaleny navod s obrazkami ako vyzera pozitivny test a negativny! Takze k tomu naozaj nemam empatiu ked nejaka zena nedokaze z toho zistit, ci ide o pozitivny test a este priamo napise "vidim tam druhu ciarku" tak ked ju vidi tak jedine nevie precitat navod k testu. Inak sa to vysvetlit naozaj neda, a niekto taky este chce vychovavat dieta. 😂 😂 😂 😂 To viac pochopim otazky "vidite druhu ciarku?", "je to duch?".

@anonym_1265a2 vidím druhu čiarku, sle naozaj veľmi slabo, preto som založila fórum, či to môžem brat ako pozit, alebo či to nie je kanalik / chybný test…

autor
4. jún 2026
@sense

Koľko ti mešká? Skús o dva dni. Ja som pred dvoma rokmi mala na tomto teste takú druhú čiarku a tehu som nebola. To ale nemusi byť tvoj prípad. Držím palce

@sense mešká 4 dni, ale ja mávam dlhšie cykly, kľudne aj 36dnove

sense
4. jún 2026
@anonym_autor

@sense mešká 4 dni, ale ja mávam dlhšie cykly, kľudne aj 36dnove

@anonym_autor počkaj dva tri dni a skús znova ak ms nepríde, ja by som toto ako pozitívny test nebrala

anonym_1265a2
4. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_1265a2 vidím druhu čiarku, sle naozaj veľmi slabo, preto som založila fórum, či to môžem brat ako pozit, alebo či to nie je kanalik / chybný test…

@anonym_autor ved aj to zvykne byt znazornene v teste ja teda som nemala taky test ako ty ale na kazdom som mala 4 obrazky neplatny, negativny a 2 k pozitivnemu a asi ta to prekvapi bola tam aj slabsia druha ciarka aj rovnako silna ciarka. Takze naozaj niekedy staci pozriet navod. 😂 Koniec koncov kazda fotografia vzdy bude ciarky oproti realite skreslovat kvoli svetlu

anonym_d38c41
4. jún 2026
@anonym_1265a2

@anonym_1265a2 Takáto žena by nemala vychovávať dieťa???
A čo ty? Namiesto toho, aby si išiel ďalej, radšej mudruješ a zhadzuješ druhých? 🤔

anonym_c67b33
4. jún 2026
@anonym_1265a2

@anonym_1265a2 dakujeme bohu aj zvysku galaxie, ze su medzi nami osobykt. je ale KOMPLET vsetko jasne nad jasne... este raz dakujem... pridala by som aj potlesk

anonym_1265a2
4. jún 2026
@anonym_d38c41

@anonym_1265a2 Takáto žena by nemala vychovávať dieťa???
A čo ty? Namiesto toho, aby si išiel ďalej, radšej mudruješ a zhadzuješ druhých? 🤔

@anonym_d38c41 kde pisem zeby NEMALA?! Najdi v mojom komentari vetu kde to vyslovne uvadzam, ze NEMA vychovavat dieta. Pisem tam len, ze a niekto taky este CHCE vychovavat dieta. Chce a nemala nie su synonyma.

anonym_1265a2
4. jún 2026

@anonym_c67b33 na tehotensky test netreba ziadnu vysoku skolu 😂 len vediet napocitat do 2 a porovnat s obrazkami v navode 😉 tam nejasne neexistuje su len 3moznosti pozitivny, negativny a neplatny. Vidim 2ciarky = som tehotna, vidim jednu = neplatny alebo negativny.

anonym_1265a2
4. jún 2026
@anonym_c67b33

@anonym_1265a2 dakujeme bohu aj zvysku galaxie, ze su medzi nami osobykt. je ale KOMPLET vsetko jasne nad jasne... este raz dakujem... pridala by som aj potlesk

@anonym_c67b33 autorka sa tu navyse nepyta vidite druhu ciarku? ale oznamuje vidim druhu ciarku a pyta sa, ci to znamena, ze je tehotna. Tak bud jej naozaj ten navod nepribalili alebo fakt neviem co k tomu ine odpovedat ked ona jasne napisala, ze vidi 2ciarky. Este pri jednej ciarke pochopim lebo tam sa to moze mylit ci je neplatny alebo negativny ale pri viditelnych 2 ciarkach je len jedna moznost.

anonym_d38c41
4. jún 2026
@anonym_1265a2

@anonym_d38c41 kde pisem zeby NEMALA?! Najdi v mojom komentari vetu kde to vyslovne uvadzam, ze NEMA vychovavat dieta. Pisem tam len, ze a niekto taky este CHCE vychovavat dieta. Chce a nemala nie su synonyma.

@anonym_1265a2 Tvoja správa je stále rovnaká... Nemal by si si svoju zlomyseľnosť vybíjať na takýchto stránkach.

anonym_1265a2
4. jún 2026
@anonym_d38c41

@anonym_1265a2 Tvoja správa je stále rovnaká... Nemal by si si svoju zlomyseľnosť vybíjať na takýchto stránkach.

@anonym_d38c41 co je na tom zlomyselne? 😂

anonym_1265a2
4. jún 2026
@anonym_d38c41

@anonym_d38c41 z kratkeho slovnika slovenskeho jazyka vyznam slova - zlomyseľný príd. kt. želá, robí niekomu zle, teší sa z ťažkostí ap. druhého; svedčiaci o tom. Ukaz mi kde som niekomu zelala alebo robila zle, alebo sa tesila z tazkosti alebo som o tom svedcila 😀 bolo by fajn predtym ako pouzijes slovo vediet aj jeho vyznam,