icon

Vidím ducha na teste? Pomôžte mi!

veronikachmurova
29. aug 2024

Ahojte, vidíte tam niečo? Alebo mi už ozaj šibe.

Vidím ducha na teste? Pomôžte mi!Vidím ducha na teste? Pomôžte mi!
veronikamacekova
Autor odpoveď zmazal
3petka
29. aug 2024

@veronikachmurova tak tým pádom je test neplatný. Treba prečítať návod. Tam sa píše že ak sa do 5-10 min nič neukáže už všetko potom je neplatné.
Treba urobiť z ranného mocu a uvidis.

zanzilady
29. aug 2024

APorovnanie u mna pepino a slunicko ´. Pepino viditeľná ružová čiarka v limite a slunicko nič.

simonam2205
29. aug 2024

Ahojte prosím je tam duch či?som 4 pred ms a zvedavosť bola silnejšia tak som urobila test a je takýto . ďakujem

vaness77
29. aug 2024

@simonam2205 vyzerá to nadejne🙏

majkagu
29. aug 2024

Pepino testy su podla mna vsetky chybne. Dala som im este jednu sancu ale lutujem ze som kupila…uz sa mi stalo ze ruzova pekna ciarka a ine testy nic. A teraz zas takto…moje dnesne testy a to som asi 8dpo mozno 9. Ten plastovy je tiez pepino tam bol tiez nejaky tien…skusila som potom este baby top test plastovy a nic. Tehotnym urcite pepino ukaze tmavu peknu ciarku ale moj nazor - jemnu ciarku ukaze zakazdym 🤷🏼‍♀️

zanzilady
29. aug 2024

@majkagu presne aj ja mám pocit. Aj na 6dpo som ho skúsila, vravím si že nieje šanca aby zachytil nejaký test niečo a bola tam. Na pepino. Na slunicko zas nič. Oen som sa sama chcela presvedčiť že sú zle. Lebo doteraz keď som ich mala tak mi to nikdy nespravil. Toto je ten z 6dpo

majkagu
29. aug 2024

@zanzilady ano ja si to tiez myslim, neda sa na ne spolahnut za mna 😏

bikpa
30. aug 2024

Dobré ránko, do tejto diskusie som včera pridala fotku testu, na ktorej niečo slabučké vidieť bolo. Bol to test Sluníčko, robený včera ráno. Nedalo mi to a dnes ráno som urobila nový test rovnakej značky. Zdá sa Vám silnejší ako včerajší? Ďakujem.

majkagu
30. aug 2024

@bikpa mne pripada trosku silnejsi ten dusik, drzim palce 😊

bikpa
30. aug 2024

@majkagu ďakujem 🙏🏼🥰

bikpa
30. aug 2024

@majkagu až teraz som si všimla Vaše testy. Tiež sa snažíte o bábätko? 🙂

majkagu
30. aug 2024

@bikpa ano, my uz o druhe, mame dcerku, pri ktorej sme nemali ziadne problemy s plodnostou, takze sme necakali, ze pri druhom budu…snazime sa uz vyse 2 rokov, uz sa nasli aj nejake gynekologicke problemy na mojej strane, takze asi to bude pricina 😔

bikpa
30. aug 2024

@majkagu tak to aj ja Vám držím palce 🙏🏼

veronikamacekova
31. aug 2024

@vaness77
@veronikachmurova
ahojte ako ste dopadli nakoniec ?

vaness77
31. aug 2024

@veronikamacekova som tehotna ❤️

veronikamacekova
31. aug 2024

@vaness77 jej tak gratulujem ...bola si u dr vcera

vaness77
31. aug 2024

@veronikamacekova nie ved aj tak tam nič neuvidí ale všetky testy pozitivne aj digitálny takže asi áno ❤️❤️

veronikachmurova
autor
1. sep 2024

@veronikamacekova celkovo tomu moc nerozumiem spravila som si test clearblue ten vyšiel pozitívny. V piatok som si ho robila.
Na druhý deň mi bolo príšerne zle až som išla na pohotovosť kde mi povedal doktor ako mám vysoko sliznicu,ale na sono nič nevidí nato je možno aj skoro.
Dnes ráno som si robila test ten vyšiel negatívny tak už prestávam tomu rozumieť🤷‍♀️

veronikamacekova
1. sep 2024

@vaness77 no ja som si ich tiez robila par a su vsetky pozit. a uz mi meska aj menzes 2den ale priserne ma boli prava strana podbruska

veronikamacekova
1. sep 2024

@veronikachmurova hu ha no hadam sa podarilo ja som si robila viac znaciek vsetky pozit. ..tal drzim paste nech je to na dobrej ceste a postastilo sa

veronikachmurova
autor
1. sep 2024

@veronikamacekova spravila opäť clear blue vyšiel pozitívny..lenže som začala dnes nejak krvácať.

nina0412
1. sep 2024

@veronikachmurova tak som to mala aj ja 🥲

veronikachmurova
autor
1. sep 2024

@nina0412 a ako si dopadla?

nina0412
1. sep 2024

@veronikachmurova no 20 augusta som si robila test meskal mi menzes 9 dni bola tam slabučká čiarka
Na druhy deň som si robila znova a bola silnejšia poobede som si kúpila clearblue blue vyšiel pozitívny
A ďalší test mal tiež dve čiarky
Ráno som robila palickovy znova čiarka opäť silnejšia tešila som sa po 3 dňoch som si chcela spraviť ten kazetový že na pamiatku do albumu a zrazu čiarka nikde robila som 4 testy a negatívne večer som robila 5 test a tam bola slabá čiarka na druhy deň ráno som začala krvácať plakala som veľmi išla som na pohotovosť povedali mi že mám sliznica 6mm ale nič tam nevidia vraj asi biochemické a krvacala som veľmi slabucko asi 3 dni skôr take spinenie po utreti a teraz ubehol týždeň a v piatok mám kontrolu u gynekológa 🙏🥲

nina0412
1. sep 2024

@veronikachmurova ten posledný je deň pred tým ako som začala krvácať 💔

veronikachmurova
autor
1. sep 2024

@nina0412 mám to podobne všetky testy mi vyšli pozitívne aj dnes clearblue tak som sa dnes tešila,že stále to je a neskôr hodinka možno len bolesť a slabé krvácanie tak neviem,či sa mám báť či je to normálne alebo už je neskoro. Včera som bola na pohotovosti čo mi bolo neskutočne zle ale na sone nič nevidel podľa testu som tam tretí týždeň tak aj preto len toto krvácanie ma úplne rozhodilo.
Držím palce nech aspoň tebe všetko vyjde v poriadku ❤️🫶🏻

nina0412
1. sep 2024

@veronikachmurova no ja si myslím že uu neni šanca že by som bola tehotná keďže tam nič nevideli a test som si už ani nerobila
Ja verím že tvoj pribeh bude mat pekný koniec ❤️
A tebe mešká kolko

veronikachmurova
autor
1. sep 2024

@nina0412 tak mne tiež nič nevideli môže byt skoro nato aby niečo videli.
Len som začala krvácať takže o to viac sa bojím,čo bude
Nemešká veľa štyri dni lenže mám nepravidelný cyklus raz príde tak potom tak takže niekedy to je ťažko povedat či aj mešká.

nina0412
1. sep 2024

@veronikachmurova nezajdes radšej na pohotovosť ?