icon

Vidíme niečo na tehotenskom teste?

2. okt 2025

Ahojte dievčatá nie je to z raného moču tak neviem čo si myslieť či sa tam niečo črtá, ráno spravím nový, keďže mám nepravidelný cyklus ani netuším či vobec mešká. Vidíte tam niečo? Ďakujem za normálne odpovede som pol roka po potrate tak by to aj potešilo, pekný večer

Vidíme niečo na tehotenskom teste?
simca115
2. okt 2025

@anonym_autor nie bohužiaľ

anonym_9f3b6f
2. okt 2025

@anonym_autor bohužiaľ nie, no prajem veľa šťastia 🍀

comani
2. okt 2025

No podľa mňa tam niečo je, ale radšej by som si počkala pár dní, aby si potom nebola sklamaná.

pondelok01
2. okt 2025

Ja tam cosi vidim, kedze svojich testov som rontgenovymi ocami skumala snad sto. Drzim palce, nech je za par dni viditelna ciarka aj bez krizenia oci.

sassy_girl
2. okt 2025

aj ja niečo vidím, ale urob test za 2-3 dni, toto je veľmi slabé

evcagabi
3. okt 2025

Ved je belsi ako sneh 🤦‍♀️

anna777115
3. okt 2025

Áno, je to však take nejake rozpité. Skus zopakovaťo pár dní.

autor
5. okt 2025

@anonym_autor tak dievčatá prvý je zo štvrtka čo som tu dávala už tam nie je nič ani vidieť, druhý z piatka a posledný teraz ráno z nedele tak neviem ešte spravím stredu či bude výraznejšia čiarka 🙂 ale ďakujem za vaše pozitívne slová 🙂 testy su intime, pekný víkend vám želám 😊

chikita13
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak dievčatá prvý je zo štvrtka čo som tu dávala už tam nie je nič ani vidieť, druhý z piatka a posledný teraz ráno z nedele tak neviem ešte spravím stredu či bude výraznejšia čiarka 🙂 ale ďakujem za vaše pozitívne slová 🙂 testy su intime, pekný víkend vám želám 😊

@anonym_autor ahoj bolo z toho tehu ?

autor
6. okt 2025
@chikita13

@anonym_autor ahoj bolo z toho tehu ?

@chikita13 ahoj ano som tehotna 🙂

chikita13
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor lebo ja mám aktuálne tiež len take všelijaké tiene ako ty 🙂😅

chikita13
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A gratulujem 🩷🩷

edinka126
6. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor na poslednom vidím 🙂drzím palce 🙂

autor
6. okt 2025
@chikita13

@anonym_autor lebo ja mám aktuálne tiež len take všelijaké tiene ako ty 🙂😅

@chikita13 ja som tomu tiez neverila tak verim ze aj tebe to dopadne pozitívne a bude to tam 😊

chikita13
6. okt 2025
@anonym_autor

@chikita13 ja som tomu tiez neverila tak verim ze aj tebe to dopadne pozitívne a bude to tam 😊

@anonym_autor koľko DPO bol robený každý z tých testov ?