Vidíte druhú čiarku?
8dpo.. S úpravou foto a bez
Podla mna je tam slaby duch. Drzim palce, nech silnie 🙂
Áno, vidím a podľa mňa to už nie je duch, ale slabá čiarka, otestuj o dva dni. 🍀
Áno, máš tam takú slabulinkú čiarku,určite si za 3-4 dni zopakuj zasa 🙂
Ďakujem dievčatá, ste milé 🙂
Áno vidím tam druhu čiarku snáď bude silnieť 😍
Áno je vidieť.🙏...koľko ti mešká?
@simbatko ešte nemešká je to len 8dpo
Tak ja som asi slepa, ale ja nic nevidim 🤷♀️ to co vidno je prilis daleko od toho, kde by mala byt druha ciarka
@nelca84 na týchto pepino je vzdy ďalej ako na iných ale nevadí.. Sama neviem ci vidno ci nie..
Ja neviem naco je toto dobre, 8dpo 🤷♀️ a vsetky ti veselo pritakavaju 🤦♀️
@nelca84 myslím si, že to je každého rozhodnutie kedy bude testovať keď ma "podozrenie" 🙂každopádne ďakujem za názor
Mna tu uz nic neprekvapi. Tu su tehotne uz na druhy den po sexe.
@simiis ❤️
Ahoj nerobila si si ďalší test?
@nelca84 mozno aj hodinu po. Bola som tiez v situacii, ked som si babo velmi zelala a nedarilo sa, ale to, co sa tu deje mi uz pride chore. Chapem, ze su zeny nedockave a zvedave, ale ak klamali same seba, tak sklamanie je o to vacsie
@simbatko Ahoj robila som z ranného moču a to isté čo včera.. Už počkám a budem testovat asi až keď bude meškať
+pepino testy majú málo farbiva
Počkaj ešte 2 - 3dni pepino vedia robiť také čiarky aj ked žena nie je tehu, dokonca tu dávala raz jedna pepino test s druhou čiarkou a test namocila do koly. Držím palce
Nie je ten test aj dosť rozmoceny? Každopádne... počkaj ešte pár dní. Držím palce!
@ankare rozmoceny by nemal byt
Tak tu už niečo vidím aj j😊 a nevyzerá to ako kanálik ale ako slabunka čiarka,tak držím palce,nech silnie ✊
áno ,držim palce 🙏🏻

Ja tam niečo vidím. Ale určite by som si zopakovala test za pár dní. Každopádne držím palceky. 🙂