Vidíte druhú čiarku na tehotenskom teste?
Ahojte toto mi ukázalo cca 10 min po urobenú testu?vidíte tam druhy čiarku??
Určite za pár dní vyskúšam ešte raz 😊

* prosím naštudovať príbalový leták
* mimo príbaloveho letáku nerobiť akcie
* test netreba dávať do iných farieb alebo do negatívu
* je to čistý negatívny test
* prosím naštudovať príbalový leták
* mimo príbaloveho letáku nerobiť akcie
* test netreba dávať do iných farieb alebo do negatívu
* je to čistý negatívny test
@stellarstar to by am ani nenapadlo dávať inde test
@stellarstar to by am ani nenapadlo dávať inde test
@bobi8 ved si ho dala 🤦♀️
@bobi8 ved si ho dala 🤦♀️
@stellarstar nie ja som to myslela tak že spravila som test a toto je výsledok testu cca po 10 minútach od urobenia testu
To moze byt kanalik, nie je to ruzove... bud odcitavas test neskoro, alebo je proste este skoro, alebo alebo.... pozitivny test to nie je.
@stellarstar nie ja som to myslela tak že spravila som test a toto je výsledok testu cca po 10 minútach od urobenia testu
@bobi8 a píše sa v letáku že na test sa máš pozerať aj po 10 m???
@bobi8 a píše sa v letáku že na test sa máš pozerať aj po 10 m???
@stellarstar tak ja som leták nečítala a mám tri tri deti nie som prvorodička pri prvom som mala napríklad krvácanie tri mesiace a a ani som nevedela že som tehotná pri dvojičkach som ani test nemusela robiť som vedela že som tehotná
Negativny. Podla mna vidis len kanalik
Negatív
@stellarstar tak ja som leták nečítala a mám tri tri deti nie som prvorodička pri prvom som mala napríklad krvácanie tri mesiace a a ani som nevedela že som tehotná pri dvojičkach som ani test nemusela robiť som vedela že som tehotná
@bobi8 aha takze ty uz deti máš? Tak by si mala vediet ako sa testuje a odčítava test 🙈🤦♀️
@bobi8 a ešte si aj suseda z GA
negat
@bobi8 aha takze ty uz deti máš? Tak by si mala vediet ako sa testuje a odčítava test 🙈🤦♀️
@stellarstar test som si robila pred 19 rokmi a pri dvojičkach som nerobila tam som proste vedela že som a potvrdil lekár
Vyzerá to ako kanálik
negatívny
Test je negatívny, 12 dní pred ms je akurát tak obdobie krátko po ovulacii
Ja uz nicomu nerozumiem.. a kolko ti meska? Ak som to pochopila spravne, tak ti nemeska a potom preco si vobec myslis, ze si tehotna?

po 10tich minutach uz test nema vypovednú hodnotu. treba odčitat výsledok testu v limite