Vidíte ducha na mojom teste?
Ahojte baby, vidite tam nieco?

Zopakuj test, zajtra,...o pár dní.
@anonym_autor to nebude duch, ráno zopakuj, myslím, že môžeme blahoželať
Zopakuj test, zajtra,...o pár dní.
@amazonka13 Samozrejme, zopakujem. Mám 4 dni do MS, chcela som si spraviť až keď bude meškať, ale ráno som sa zobudila a prvá vec čo mi proste napadla, je že si musím ísť spraviť test. Popravde ma to aj celkom zaskočilo, začali sme sa snažiť až tento mesiac, tak preto som neistá. Určite zopakujem aj zajtra.
@amazonka13 Samozrejme, zopakujem. Mám 4 dni do MS, chcela som si spraviť až keď bude meškať, ale ráno som sa zobudila a prvá vec čo mi proste napadla, je že si musím ísť spraviť test. Popravde ma to aj celkom zaskočilo, začali sme sa snažiť až tento mesiac, tak preto som neistá. Určite zopakujem aj zajtra.
@anonym_autor krásne, mne takýto dušík vyšiel až druhý deň meškania ms 😁 držím palčeky, nech len silnie ❤️
jasné že vidím 🙂 GRATULUJEM 🙂
Konečne normálne odfotený test. Gratulujem, nám to pri oboch deťoch vyšlo na prvý krát.👍
Baby, ráno som robila testy (clearblue), oba negatívne, takže to vyzerá, že u mňa to nie je tehotenstvo, ale len chybný test🙂
Baby, ráno som robila testy (clearblue), oba negatívne, takže to vyzerá, že u mňa to nie je tehotenstvo, ale len chybný test🙂
@anonym_autor digitálny, či obyčajný? 😯 este máš 4 dní do ms, niektorým proste neukáže skôr (preto sa ani neodporúča tak skoro testovať).. mne takto ako tebe ukázal až druhý deň meškajúcej ms, pred len jedna čiarka, žiadny náznak. Možno sa to teda ešte zmení..
aj paličkový aj digitálny, preto si myslím, že nič, digitálny by už asi ukázal. Každopádne už testovať nebudem, iba ak by dlhšie meškala MS
aj paličkový aj digitálny, preto si myslím, že nič, digitálny by už asi ukázal. Každopádne už testovať nebudem, iba ak by dlhšie meškala MS
@anonym_autor tak to ma moc mrzí 😞

Gratulujem 🫶