Vidíte ducha na tehotenskom teste?
Ahojte baby, čo tam vidíte? Snažíme sa o bábo a mala som nutkanie si spraviť test nakoľko pred pár dňami ma tam pichlo v ľavom boku z ničoho nič že to bolo neskutočné 🙈..

Ahojte, chcela by som sa spýtať, pretože určite máte viac skúsenosti. 2.6.2024 som mala od rana taky az velmi vodnaty vytok a vela ako keby som sa stale pocikavala. Pri tom 5.6.2024 podla kalendara som mala ovulaciu. No bol mi divny ten vytok nikdy som taky nemala až. Tak som si spravila zo srandy ze čo to ukaže teh.test no nie z ranneho moču to neukazalo nič. No na druhy den som si spravila z ranneho mocu a ukazalo mi tam uplne slabulinkeho ducha. Je možne ze by som bola tehotna v obdobi kedy mi vychazala ovulacia? A či vy tam vidite ducha, alebo mi šibe?😕 🫶🏻 dakujem za kazdy nazor, nebola som tehotna este nikdy, preto sa radsej spytam druhych. Ďakujem pekne. Pridavam aj fotku v negative tak to to lešie vidno. ❤️
@blondinka95 ano je tam gratulujem
@ejsan1988 všimla som si, mam vedľa seba uz dvojmesačné dieta ale ďakujem za odpoveď 🤣
@macicka111 ja to tam vidiiim koľko dni si do MS? vidíš aj mojich “duchov” na teste?
@mimipipi21 dva dni do MS .na tvojom teste niečo slabucke vidím. Skús o pár dní ✊
@macicka111 tak vyskúšaj iný aj ja si spravím ešte tie čo mám a keď to bude ukazovať hlúposti tak kúpim inú značku. Aký je taký najspoľahlivejší okrem clearblue?
@macicka111 tak to pravdepodobne asi nič z toho nebude no ešte nevešaj hlavu možno keby ti mešká až pár dni potom ti môže aj test ukázať
@mimipipi21 ty ako?
@macicka111 takto to mám ja na 11DPO čiže mám ešte 3 dni do očakávanej mrchy
@macicka111 tu to mám aj v čiernobielej foto
@mimipipi21 ja by som na to tvojom mieste skúsila iný test
@macicka111 skúsim a aký je taký dobrý?
@mimipipi21 dr Max s lekárne

@macicka111 nie :(