Vidíte dve alebo iba jednu čiarku?
Ahojte už 7rokov sa z manželom snažíme o bábätko neviem či mám halucinácie alebo vidím dve čiarky? Poraďte mi prosím ďakujem
@veronikawewus ja som mala takýto test a tehotná som nebola ...skús zajtra ráno a uvidíš 🙏🤩
@slavomira236 teraz som si robila druhý test tej istej značky a iba jedna čiarka vôbec tomu nerozumiem :(
@slavomira236
@slavomira236
@sella38 ja si zrovna na toto davam pozor a na mojom telefone mi prisla fialovo ruzova. Proste ta ruzova tam bola. Tak som videla dve ciarky - taka bola otazka. Ked ich nevidim, bud nepisem nic, alebo sa snazim byt taktna… za mna napr je horsie napisat “nechapem preco ti davali falosne nadeje”. Proste by som skor napisala nieco na povzbudenie… 🙂
@zuza265 no takze ale keď mi dnes visila iba jedna to znamená že nie som tehotná ?
@sella38 pôjdem v pondelok lekárke tak či tak možno bude Boh stať pri mne a dopraje nam šťastie
@veronikawewus je to test Graviclean?
@kingi111 áno áno to je ten test
@veronikawewus mne tie testy stale robili falosne ciarky,ale nemusi to byt aj tvoj pripad.
@kingi111 no ja som aj tie aj mnohé iné skúšala a za 7rokov mi ani jeden neukázal 2 čiarky až tento
@slavomira236 áno mešká úplne som z toho hotová :( konečne sme sa potešili že by to mohlo dobre dopadnúť
@ensana1006 ano
@veronikawewus čítam akurat niečo o biochemickom tehotenstve, možno to bude tvoj prípad, vygoogli.. Ale po ňom je vraj dost šanca otehotnieť 😊
@veronikawewus ja by som skusila aj iny test 10 -kovy. Drzim palce 😇
@veronikawewus ahoj ako to napokon dopadlo?

@veronikawewus ano je.