Vidíte na fotke ducha? Diskusia.
Dobrý večer, chcela by som sa vás spýtať či niečo vidíte je to duch? 🙂
@lucia1782024 urob ráno, niečo tam je. 😊
Áno je tam slabá čiarka
A aký máte názor na mama test je spoľahlivý?
@lucia1782024 mamatest.. treba kúpiť iný, tieto robua čiarky
Momentálne mi menstruácia mešká 12 dní
@lucia1782024 tak to by si mala už koľajnice
Ďakujem za názor 🙂🙂
@lucia1782024 ak máš ms pravidelnú tak po 12 dňoch by mala byť čiarka už silnejšia. Skús ešte iný test a spraviť ráno, ideálne digitálny
@yvanielka menštruácia pravidelná nie je pri 30 dňovom cykle bolo meškanie max 5 dní viac nie takže určite skúsim test ešte ráno
Podľa mňa je to tam...tíško sa teším s tebou (teda, dúfam, že sa tešíš 😀 )
@fliacik veľmi by sme sa potešili keby to vyšlo takže potichu sa pomaličky teším aj ja uvidíme čo ukáže ďalší testík 🙂
@lucia1782024 ak mešká 12 dni mala by byt ciarocka silnejšia , veľa šťastia 🍀🍀ja som tiež robila 5dni po omeškaní mamatest
@lucia1782024 Toto je strašne slabé nato že ti už 12 dní mešká. A tento mamatest aj slniečko aj pepino sú v poslednej dobe na prd testy. Ja v den pred MS som mala silnejšiu čiarku a tehotná som nebola. Kúpila som aj lepšie testy a tie boli negatívne. Aj mojim 2 známym rovnako ukázal falošnú pozitivitu a neboli tehotne
@lucia1782024 ano 🙂
@lucia1782024 to už pri meškaní by boli po 12dnoch koľajnice, vieš kedy bola ovu?
@lucia1782024 ja som presne s takým duchom na 10dpo začínala. Dnes mám koľajnice 😊 a napriek všeobecným sťažnostiam mne za dva roky snaženia nespravil ducha ani raz. A že som ich urobila..

@lucia1782024