icon

Vidíte na teste druhú čiarku?

sagittka
5. dec 2025

Ahojte, vidíte na tomto teste druhú čiarku alebo je to len kanálik? Mám cyklus 28-33 dňový, ale mam 42r a teda neviem, či mi už haprujú hormóny alebo som naozaj tehotná. Menzes mi mešká 13.deň, pred týždňom cca som mala dokonca také slabunké hnedé špinenie, myslela som, že sa mi už rozbieha menzes. Ale stále nič
Ďakujem.

Vidíte na teste druhú čiarku?Vidíte na teste druhú čiarku?
greta2017
5. dec 2025

Vidim ale to nemusi nic znamenat. Kazdopadne na 13.den meskania je to dost slaba ciarka. Ale hcg by uz 100% ukazalo. Zajdi k dr.na krv

anonym_ad08f3
5. dec 2025

13 dni meskania? Vsak to by si mala riadne kolajnice

Sorry, ale toto tehotenstvo nebude. Skor zaciatok perimenopauzy

anonym_bb9463
5. dec 2025

Ovulácia bola potvrdená lekárom alebo app v telefóne? Reálne totiž nemusí ešte menštruácia meškať možno bola len posunutá ovulácia. Mimochodom niečo jemne tam vidím ale ak bola ovu potvrdená lekárom a menštruácia skutočne mešká 13 dnib tak je to úboho slabá čiarka a to nebude prosperujúce tehotenstvo ak to aj zacalo

stellarstar
5. dec 2025

Mala si urobiť iny test, menopauza test 😁 ale na 13 d by si mala fakt koľajnice

sagittka
autor
5. dec 2025
@anonym_bb9463

Ovulácia bola potvrdená lekárom alebo app v telefóne? Reálne totiž nemusí ešte menštruácia meškať možno bola len posunutá ovulácia. Mimochodom niečo jemne tam vidím ale ak bola ovu potvrdená lekárom a menštruácia skutočne mešká 13 dnib tak je to úboho slabá čiarka a to nebude prosperujúce tehotenstvo ak to aj zacalo

@anonym_bb9463 nie, ovulacia iba appka v telefone. Aj keď vždy si všímam v čase ovulácie aj hlien, a myslím, že som ho mala.
Myslím, že to bude skôr negatívny test 🙂 bol by to fakt zázrak, nečakaný

sagittka
autor
5. dec 2025
@stellarstar

Mala si urobiť iny test, menopauza test 😁 ale na 13 d by si mala fakt koľajnice

@stellarstar viem, že je teraz v kurze peri-menopauza, ale menopauza v mojom prípade myslím, že ešte nie😃

stellarstar
5. dec 2025
@sagittka

@stellarstar viem, že je teraz v kurze peri-menopauza, ale menopauza v mojom prípade myslím, že ešte nie😃

@sagittka áno ale ten test sa vola menopauza test a ukáže či si v perimenopauze

ivik4
5. dec 2025

Ja som mala taketo slabe testy po 2tyzdnoch meskania kazde tehotenstvo

domkakvet
5. dec 2025

@sagittka ja nevidim, ale nejde mi zvacsit fotka.

anonym_5ef453
6. dec 2025

@sagittka a možno si mala biochemické

zuzi0911
6. dec 2025

Ovulacia mphka byt posunuta a ciarka je ok . No tento test byva casro chybny ,vyskusaj urcite inu znacku .

mmatusmm
Včera o 12:52

Vidite tam druhu čiarku? Do toho dva testy negativne. Zajtra maju prisť pms a bolesti mám riadne, ale také nejaké iné. Ja už neviem

sagittka
autor
Včera o 13:09

Tak asi to vyzera naozaj na tehotenstvo

patta89
Včera o 13:15
@sagittka

@sagittka gratulujem 😉

krasneleto
Včera o 18:29

@sagittka na 13. den meskania toto nie je pozitivny test, s najvacsou pravdepodobnostou mas nejaky iny problem

sagittka
autor
Včera o 20:23
@krasneleto

@sagittka na 13. den meskania toto nie je pozitivny test, s najvacsou pravdepodobnostou mas nejaky iny problem

@krasneleto nikdy nepochopim ako sa niekto moze takto s urcitostou vyjadrovat a diagnostikovat druhym problemy. Pisala som ze mi meska menzes 13 dni ale moj cyklus nie je 28 dnovy a pravdepodobne bol este dlhsi ako zvycajnych 33 dni, cize posunuta aj ovulacia a tym padom aj meskanie menzesu, ale nebudem to tu vysvetlovat 🙂 dakujem za nazor.

ajsha123
Včera o 21:03

@sagittka podľa mňa @krasneleto reagovala na prvé príspevky s fotkami, kde tá čiarka fakt nebola jednoznačná...
Autorka, teším sa, ak sa z tehotenstva tešíš, hlavne nech je bábo aj Ty v poriadku. Ja som takto pred rokom ako 42 ročná porodila naše posledné bábätko 😉

sagittka
autor
Včera o 21:09
@ajsha123

@sagittka podľa mňa @krasneleto reagovala na prvé príspevky s fotkami, kde tá čiarka fakt nebola jednoznačná...
Autorka, teším sa, ak sa z tehotenstva tešíš, hlavne nech je bábo aj Ty v poriadku. Ja som takto pred rokom ako 42 ročná porodila naše posledné bábätko 😉

@ajsha123 Ďakujem 🤗 a teda gratulujem aj vám k drobčekovi. Ja mam 11r syna 🙈 a uz som sa naozaj pripravovala skor na perimenopauzu atd, absolutne som necakala, ze by som mohla byt tehotna a teraz sa vo mne miešajú rôzne pocity.

ankare
Včera o 21:14
@sagittka

@sagittka wau. Podľa tej prvej fotky by som s určitosťou povedala, že test je negatívny.
Gratulujem!

anonym_2d7693
Včera o 21:22
@sagittka

@krasneleto nikdy nepochopim ako sa niekto moze takto s urcitostou vyjadrovat a diagnostikovat druhym problemy. Pisala som ze mi meska menzes 13 dni ale moj cyklus nie je 28 dnovy a pravdepodobne bol este dlhsi ako zvycajnych 33 dni, cize posunuta aj ovulacia a tym padom aj meskanie menzesu, ale nebudem to tu vysvetlovat 🙂 dakujem za nazor.

@sagittka ja som mala pozitivny test až 5 dni meškania MS a teraz ju neviem dostat do postele🤣 držím palce, nech tehu prebehne hladko a tesis sa z vytúženého babatka

lucia11kob
Včera o 21:23
@sagittka

@sagittka gratulujem🥰🥰🥰🥰