Vidíte niečo na mojom tehotenskom teste ?
@andreakrcturbova17 vrchný // spodný náznak budúcej druhej čiarky ak veeelmi chcem 🤣
@haley7897 co
@andreakrcturbova17 vrchný // spodný náznak budúcej druhej čiarky ak veeelmi chcem 🤣
@haley7897 že vrchní náznak druhý carky at vely či co
jo
@haley7897 že vrchní náznak druhý carky at vely či co
@andreakrcturbova17 och, to bude tým, ze každá evidentne hovoríme inou rečou...
@viestta ne
@andreakrcturbova17 a kedy si ju mala naposledy? Lebo bez ovulacie nie je tehotenstvo, to hadam vies.
@andreakrcturbova17 a kedy si ju mala naposledy? Lebo bez ovulacie nie je tehotenstvo, to hadam vies.
@anonym_f33a87 vidíš tam něco lebo ne
@anonym_e28b0f něpomohlo ani kěd som napísala, zě vidím. Těda něco, čokoľvek to uz jě..
@anonym_e28b0f nie, nevidim. Tak ako na vsetkych, ktore si tu od polovice maja publikovala. Keby si tehotna bola,. tak uz davno mas hrube kolajnice. Aj HCG si mala negativne
@anonym_e28b0f nie
Niečo slabučké áno
@andreakrcturbova17 ja som taky mala a bola som tehotna uvidis ci bude silnieť : ) drzim palce viem ake to je ked clovek po tom túži❤️
@andreakrcturbova17 ja som taky mala a bola som tehotna uvidis ci bude silnieť : ) drzim palce viem ake to je ked clovek po tom túži❤️
No já nevím jestli to není moc skoro
Slabucko vidím na jednom
@andreakrcturbova17 na vrchnom je pekne vidno 👻. Skús zajtra alebo najlepšie pozajtra znova otestovať.
@andreakrcturbova17 na vrchnom je pekne vidno 👻. Skús zajtra alebo najlepšie pozajtra znova otestovať.
@terry658 skusim
@andreakrcturbova17 kolko dní meska ?
@lolinka2701 mne nemešká mne před 2 týdny gynekolog pichel inekciu na vyvolání menstruace protože sem mnela silné bolesti a mnela sem taketo testy a on nic na sono neviděl a tet mám zase taketo testy
@lolinka2701 mne nemešká mne před 2 týdny gynekolog pichel inekciu na vyvolání menstruace protože sem mnela silné bolesti a mnela sem taketo testy a on nic na sono neviděl a tet mám zase taketo testy
@andreakrcturbova17 fuuha tak to neviem poradiť veru . To ma mrzí. A inak ste zo ženskej stránky zdravá?
@andreakrcturbova17 fuuha tak to neviem poradiť veru . To ma mrzí. A inak ste zo ženskej stránky zdravá?
@lolinka2701 idem doktorovi a reknu mu že sem mnela pozitivní test
@lolinka2701 idem doktorovi a reknu mu že sem mnela pozitivní test
@andreakrcturbova17 toto nie je pozitivny test,toto je nahananie duchov.Ty potrebujes lekara na hlavu nie gynekologa.