Vidíte niečo na mojom teste?
Ahojte,čo si myslíte? Mrcha mi mešká týždeň,test som si robila počas dňa,nie ráno . Asi mám paranoju,ale ja tam tu čiarku vidím ...

@vyvka ja vidim ☺ drzim palce
@daniela2227
@mirus100
Dakujem baby bodaj By ste Mali
Pravdu .. len mi neda to ze uz 2 den po limite mam o trosku silnejsie dusiky
Zhruba hodku po Limite
Je tam nieco ovela viditelnejsie nez v limite
Stalo sa vam to uz alebo stretli ste sa z tym ??
Je tam riadna koľajnica podľa mna😉
Ja uz ani neviem baby ci sa oplati testovat testiky biele rozmyslam ci nemam zle testy lebo vcera som robila tehu test ktory bol kupeny z lekarne a bol tam slaby dusik a teraz som skusala one step Kupila som ich Online a uplne biely
a to som si myslela ze 11DPO budem mat uz krasne dusiky
A nic 😕
Myslite si ze sa este nieco moze objavit ci uz je to malo pravdepodobne ?
ms podla menstruacneho kalendara mam mat az 26 Marca
@arthemiis ani mne to nesedi nechapem skusim ti to vysvstlit mozno mi pomozes 😬😁
V january som potratila zaciatkom januara
19 Februara bola prva Ms od potratu hned na to som zacala poberat clomid na podporu ovulky 12DC som bola na folikulometrii folikul mal 17mm
Bol to piatok nedelu neskutocne bolesti a pozitivny ovu test pondelok dr ziaden folikul nevidel takze ovulka bola 14DC 4.marca mala som to potvrdene s krvi
Menstruacni kalendar mi ukazuje ze dalsia ms by mala byt 26 Marca
Mavam dlhe cykly ono kazdy mesiac mrska pride ako sa jej chce viem ze ..ovulka bola a to je hlavne
Ale
Kedze v january sme prisli o babo tak si Myslim ze
Aj telo funguje inac Takze Ms moze prist o trosku skor si Myslim alebo neskor ... no neviem sama uz som cela
Dopletena 🤷♀️🤷♀️
@vyvka podľa mna to ms kalendár vypočítal na základe predošlých cyklov preto je taký dlhy ale keďže tam bol clomid a ovu 14dc ja by som možno čakala ms 18-19 marca a vtedy by som skúsila aj testovať lebo takto minieš majland na testy 🙂 ale podľa mna tam je veľká šanca držím palce ☺️
@mirus100 Ahoj, prosím ta, i keď je to už dávnejšie, tehu sa potvrdilo? Ja som mesiac po MA a tiež sa snažíme už. I keď je skoro, cítim to tak, tak by som bola vdacna za odpoveď, aj keď sa pýtam ako blb ;) ja hlavne kvôli tomu, lebo vraj prvý mesiac nie je ovulacny
@katka101018 ahoj,v prvom rade mi je veľmi ľúto tvojej straty😳áno, som momentálne tehotna prebiehajúci 8tt, ale strach veľký, stále sa len sledujem, aj keď viem, že keď sa má zle stať tak to neovplyvním, ale už má ten predošlý MÁ poznačil 😳ja som vtedy odkrvacala, potom za 30dni prvý menzes a potom pozitívny tehu test 😃🤗takze ovulka určite bola, veľmi držím palce aby sa Vám podarilo 😉
@vyvka ja som mala na 9DPO takto : u Teba nevidim zatial nic :/
Žienky s tými duchujucími" testikmy prosím ako ste dopadli? Už ste mamičky? Ja mám totiž
podobný problém. ...
@natali408 Ten prvy som urobila dva dni pred ms a ďalší som robila ráno v deň meškania ms ďalší večer a posledné som robila na druhý den meškania...a teraz som v 8+4 tt sono je zo 6+3 tt

@vyvka nie 🤔