icon

Vidíte niečo na mojom teste?

katrin91
19. feb 2018

Ahojte,čo si myslíte? Mrcha mi mešká týždeň,test som si robila počas dňa,nie ráno . Asi mám paranoju,ale ja tam tu čiarku vidím ...

Vidíte niečo na mojom teste?
Strana
z5
petrofka
14. mar 2018

@vyvka nie 🤔

daniela2227
14. mar 2018

@vyvka ja vidim ☺ drzim palce

mirus100
14. mar 2018

@vyvka aj mne sa zda🙂držím palce 👍

vyvka
14. mar 2018

@daniela2227
@mirus100
Dakujem baby bodaj By ste Mali
Pravdu .. len mi neda to ze uz 2 den po limite mam o trosku silnejsie dusiky
Zhruba hodku po Limite
Je tam nieco ovela viditelnejsie nez v limite
Stalo sa vam to uz alebo stretli ste sa z tym ??

mirus100
14. mar 2018

@vyvka veľmi ti to prajem, testuj až za 2-3dni, to by mali byt silnejšie, viem že je to ťažko vydrzat😃ale zabav sa niečim iným dovtedy a skús nad tým nerozmýšľat, mne pomohlo keď som si povedala, buď to tam je, alebo nie aj tak to neovplyvním 😃🤗👍

vyvka
14. mar 2018

@mirus100 uz som si to povedala sto krat .. ale uz toho mam dost pokusim sa vydrzat
Mozno je to len skoro a mozno sa zbytocne trapim mozno tehu niesom a robim si zbytocne nadeje pre take dusiky ktore tam ani niesu ... dufam ze
Vydrzim 🤞👏😁😁😆

kallanchoe
14. mar 2018

Je tam riadna koľajnica podľa mna😉

vyvka
15. mar 2018

Ja uz ani neviem baby ci sa oplati testovat testiky biele rozmyslam ci nemam zle testy lebo vcera som robila tehu test ktory bol kupeny z lekarne a bol tam slaby dusik a teraz som skusala one step Kupila som ich Online a uplne biely
a to som si myslela ze 11DPO budem mat uz krasne dusiky
A nic 😕
Myslite si ze sa este nieco moze objavit ci uz je to malo pravdepodobne ?
ms podla menstruacneho kalendara mam mat az 26 Marca

arthemiis
15. mar 2018

@vyvka podľa mna ta to už moc zmohlo zbytočne toľko testujes aj tak sú testy biele a nejaký mikro náznak ducha v tebe vyvoláva zbytočne veľké nádeje. Treba počkať do termínu ms a až potom ak tak testovať okrem toho mi ti nejako nesedí ako môžeš byt 11dpo keď ms má byt 26?

vyvka
15. mar 2018

@arthemiis ani mne to nesedi nechapem skusim ti to vysvstlit mozno mi pomozes 😬😁
V january som potratila zaciatkom januara
19 Februara bola prva Ms od potratu hned na to som zacala poberat clomid na podporu ovulky 12DC som bola na folikulometrii folikul mal 17mm
Bol to piatok nedelu neskutocne bolesti a pozitivny ovu test pondelok dr ziaden folikul nevidel takze ovulka bola 14DC 4.marca mala som to potvrdene s krvi
Menstruacni kalendar mi ukazuje ze dalsia ms by mala byt 26 Marca
Mavam dlhe cykly ono kazdy mesiac mrska pride ako sa jej chce viem ze ..ovulka bola a to je hlavne
Ale
Kedze v january sme prisli o babo tak si Myslim ze
Aj telo funguje inac Takze Ms moze prist o trosku skor si Myslim alebo neskor ... no neviem sama uz som cela
Dopletena 🤷‍♀️🤷‍♀️

arthemiis
15. mar 2018

@vyvka podľa mna to ms kalendár vypočítal na základe predošlých cyklov preto je taký dlhy ale keďže tam bol clomid a ovu 14dc ja by som možno čakala ms 18-19 marca a vtedy by som skúsila aj testovať lebo takto minieš majland na testy 🙂 ale podľa mna tam je veľká šanca držím palce ☺️

vyvka
15. mar 2018

@arthemiis obiednavam testy Online cize ich mam dost a mozno prave preto ma to laka sa Tolko testovat a hlavne preto Ze po Limite tam mam ducha a v limite ani prd ..
Mozno budem
Kludnejsia ak skusim inu znacku
Z lekarne ... lebo testy ktore mam one step skor duchuju

katka101018
1. apr 2018

@mirus100 Ahoj, prosím ta, i keď je to už dávnejšie, tehu sa potvrdilo? Ja som mesiac po MA a tiež sa snažíme už. I keď je skoro, cítim to tak, tak by som bola vdacna za odpoveď, aj keď sa pýtam ako blb ;) ja hlavne kvôli tomu, lebo vraj prvý mesiac nie je ovulacny

mirus100
3. apr 2018

@katka101018 ahoj,v prvom rade mi je veľmi ľúto tvojej straty😳áno, som momentálne tehotna prebiehajúci 8tt, ale strach veľký, stále sa len sledujem, aj keď viem, že keď sa má zle stať tak to neovplyvním, ale už má ten predošlý MÁ poznačil 😳ja som vtedy odkrvacala, potom za 30dni prvý menzes a potom pozitívny tehu test 😃🤗takze ovulka určite bola, veľmi držím palce aby sa Vám podarilo 😉

monika2101
3. apr 2018

@vyvka ja som mala na 9DPO takto : u Teba nevidim zatial nic :/

natali408
16. dec 2018

Žienky s tými duchujucími" testikmy prosím ako ste dopadli? Už ste mamičky? Ja mám totiž
podobný problém. ...

zuzanittka1405
26. dec 2018

@natali408 Ten prvy som urobila dva dni pred ms a ďalší som robila ráno v deň meškania ms ďalší večer a posledné som robila na druhý den meškania...a teraz som v 8+4 tt sono je zo 6+3 tt

Strana
z5