Vidíte niečo na tehotenskom teste?
Ahojte prikladám fotku vidíte tam niečo? Včera som robila test lebo ma divno bolelo par dni podbruško. Včera mi bolo aj divno od kávy vôbec na ňu nemam chuť. Urobila som si 3 testy a na všetkých úplne slabunka čiarka. Dnes som si skúsila kúpiť inu značku že či su to náhodou neni kanáliky a znova duch ale uz trosku silnejší😳 ja by som bola taká šťastná keďže som si prešla 2 potratmi 🙏😔

Na tom spodnom sa nieco crta, ale je to sede, tazko povedat... sprav o dva dni dalsi.
ja ano, kup si lepsi a zajtra si urob z ranneho mocu zas
Uz Ti aj digi ukáže 😊 gratulujem 🥰
Koľko ti mešká, počkaj dva dni a skús znovu. Držím palce
Mešká ti vôbec? Počkaj pár dní a buď ju uvidíš normálne alebo tam nebude.
Ano, vidim že sa tam niečo črtá. Ten spodny mi pride ako dr max a ten mi nikdy neukázal ani náznak čiarky keď som nebola tehotná. Určite zajtra/ pozajtra test zopakuj.
Ano, vidim že sa tam niečo črtá. Ten spodny mi pride ako dr max a ten mi nikdy neukázal ani náznak čiarky keď som nebola tehotná. Určite zajtra/ pozajtra test zopakuj.
@anonym_e4dcc0 prvý bol baby top test a druhy som dnes kúpila a je to dr max. Zobrala som aj digitalny ale este pockam 2 dni 🙂
Mešká ti vôbec? Počkaj pár dní a buď ju uvidíš normálne alebo tam nebude.
@januska12323 nemešká ale bolo mi dost zle a urobila som si test aby som zbytočne do seba nepchala tabletky tak radšej vydržím lebo ma aj preháňa a neni to nič prijemne 🙈
@anonym_e4dcc0 prvý bol baby top test a druhy som dnes kúpila a je to dr max. Zobrala som aj digitalny ale este pockam 2 dni 🙂
@baby027 ano, pri digitálnom ešte počkaj. Ja som si urobila digitálny až v deň mekajúcej menštruácie. Je menej citlivý ako tieto paličkové, náhodou by bol negatívny a zbytočne by ťa zmiatol.
@baby027 ano, pri digitálnom ešte počkaj. Ja som si urobila digitálny až v deň mekajúcej menštruácie. Je menej citlivý ako tieto paličkové, náhodou by bol negatívny a zbytočne by ťa zmiatol.
@anonym_e4dcc0 presne tak to aj chcem toto som si urobila len preto že všetko nasvedčuje tomu že je zase niečo inak mam bolesti podbruška, hlava ma bolí, stále mi je zima, preháňa ma aj kríže ma bolia 😍 tak ja dúfam že konečne to víde ❤️ digitálny urobím až o 2 dni ked tak 🙂 byde dlhé čakanie 🤭
Ja by som ti to tak priala, ale asi sa radsej priprav na to, ze tam nic nie je.
@anonym_e4dcc0 presne tak to aj chcem toto som si urobila len preto že všetko nasvedčuje tomu že je zase niečo inak mam bolesti podbruška, hlava ma bolí, stále mi je zima, preháňa ma aj kríže ma bolia 😍 tak ja dúfam že konečne to víde ❤️ digitálny urobím až o 2 dni ked tak 🙂 byde dlhé čakanie 🤭
@baby027 držím palce❤️ ja sa idem tiež tento týždeň testovať ale nechcem si robiť zbytočné nádeje
Tá spodná fotka naznačuje, že by tam mohlo niečo byť. Lenže s istotou to asi budeš vedieť až o pár dní. Ja som taká, že by som sa radšej pripravila na to, že to nič nie je, a potom by som bola šťastná, ak by to bolo naopak 😉 V každom prípade, držím palce.
Držím palce, možno budete mať pekný darček ❤️
Ja by som ti to tak priala, ale asi sa radsej priprav na to, ze tam nic nie je.
@nikky6 ale mne ta ciarka od včera zosilnela takže niečo tam asi je 🙂 a čiarka bola na všetkých 4 čo som robila. Predtým som mávala vždy snehobiele testy ked sa nezadarilo uvidim o par dní buď alebo 🙂 ale mne moja intuícia hovorí áno 🤭
Držím palce, možno budete mať pekný darček ❤️
@januska12323 ďakujem, dufam 🙏❤️
Tá spodná fotka naznačuje, že by tam mohlo niečo byť. Lenže s istotou to asi budeš vedieť až o pár dní. Ja som taká, že by som sa radšej pripravila na to, že to nič nie je, a potom by som bola šťastná, ak by to bolo naopak 😉 V každom prípade, držím palce.
@radiana3 tým čím som si už prešla ma negatívny vysledok nezlomí😊 ale pozitívny by ma urobil šťastnou to je cele 🙏❤️ dakujem 😍
@nikky6 ale mne ta ciarka od včera zosilnela takže niečo tam asi je 🙂 a čiarka bola na všetkých 4 čo som robila. Predtým som mávala vždy snehobiele testy ked sa nezadarilo uvidim o par dní buď alebo 🙂 ale mne moja intuícia hovorí áno 🤭
@baby027 dr max som mala taky na 9ty den po vklade embryjka a tehotna som bola, len maju menej farbiva, takze pravdepodobne sa mozes tisko tesit 😊🩷 skus o dva dni uz by mala byt krajsia ciarka
Ak su to cerstve testy teda fotky tak duch tam je
@baby027 ahoj. Podľa toho spodného dr. max si isto tehotná 🙂 ja som mala ešte slabších “duchov” (po vklade embrya) a vyšlo to. Ledva ich bolo vidno, silneli veľmi pomaly, keďže dr max má veľmi malo farbiva.
@pabla99 jeeej gratulujem 🥰🫶 dúfam že máš pravdu uvidíme o 2 dni v deň menštruácie do vtedy dám testom pokoj 🤭 ale priznaky mam všelijaké možné a už aj zima mi je stále to som mala aj pri prvom tehotenstve 🤭🤭🤭
@pabla99 jeeej gratulujem 🥰🫶 dúfam že máš pravdu uvidíme o 2 dni v deň menštruácie do vtedy dám testom pokoj 🤭 ale priznaky mam všelijaké možné a už aj zima mi je stále to som mala aj pri prvom tehotenstve 🤭🤭🤭
@baby027 tu bol moj Dr. Max. Teraz mi tento testik lezi v podobe 5 tyzdnoveho dievcatka v postielke vedla mna. 🥹🩷🙏🏻 drzim palce. 🤍