icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste?

klarabohun77
1. jan 2026

Zeny vidite niekto nieco na tomto teste?dnes mam 29 dc..26 dc som robila test a bol negativny takze som vysadila utrogestan a tetaz spinim. Myslela som si ze to je MS a teraz vecer som si isla urobit test lebo ma boli brucho. Som 13 DPO.Toto som uz raz zazila a bolo to biochemicke..lenze co teraz?mam si znovu nasadit ten utrogestan ked ho uz 3 dni nemam..??citlivost tohoto testu je 25…alebo je to kanalik?

Strana
z2
klarabohun77
autor
3. jan 2026
@bluka2

Som už veľmi zvedavá na update, ale počkám samozrejme 🤗

@bluka2 zlata😁❤️

klarabohun77
autor
3. jan 2026
@anonym_095cc0

Na riedenie krvi si nepichas fraxiparin? Vela zien takto potraca kvoli tomu, ze ma poruchu zrazania krvi. Ja som jedna z nich. Bola si na hematologickom vysetreni? Ak nie, nemozes si vypytat od lekarky ako precenciu fraxiparin?

Mne samotny utrogestan nepomohol

@anonym_095cc0 mam uplne vsetky vysetrenia. Mame za sebou 3xivf..fraxik mam naozaj len preventivne vysledky vysli dobre…my mame podla mna chromozomány problem s mojimi vajickami kedze aj na ivf sa tak ukazuje🥹

klarabohun77
autor
3. jan 2026
@ankare

@klarabohun77 držíme palce!

@ankare velmi pekne dakujem🍀

bluka2
3. jan 2026

Mne to vyzerá na normálne, ale samozrejme nechcem dávať falošnú nádej! Nepíšeš, že by došla menstruacia, ale asi berieš ten utrogestan, tak sama neviem, ale bolo by to skvele! Do 2 dni vieš na 100%

curlie
3. jan 2026
@klarabohun77

@bluka2 ja mavam bez progesteronu kratku len nejakych 8 dni..takto ma nechali fungovat asi pol roka az potom na moj podnet som si zacala davat utrogestan..
Velmi pekne dakujem a zelam Vam aj s @curlie este lahky priebeh a nech je vsetko oki. Drzim palce na morfologickom❤️🍀

@klarabohun77 ďakujem Klárka ❤️ No ja neviem, oproti tomu čo si dala prvú fotku tak za mňa silnie 🥹

anonym_095cc0
3. jan 2026
@klarabohun77

@ankare velmi pekne dakujem🍀

@klarabohun77 skus sa modlit

klarabohun77
autor
3. jan 2026
@curlie

@klarabohun77 ďakujem Klárka ❤️ No ja neviem, oproti tomu čo si dala prvú fotku tak za mňa silnie 🥹

@curlie v pondelok idem na hcg, moje racio mi brani si to vobec prispustit ze by to mohlo vyjst ale ta druha cast mi hovori, ze ved ciarka tam je a ze by som strasne strasne dakovala a zblaznila sa od radosti.. ja nemavam ms bolesti nikdy ja neviem ani ako by som opisala co teraz v bruchu pocitujem neviem ci su to ms bolesti

curlie
3. jan 2026
@klarabohun77

@curlie v pondelok idem na hcg, moje racio mi brani si to vobec prispustit ze by to mohlo vyjst ale ta druha cast mi hovori, ze ved ciarka tam je a ze by som strasne strasne dakovala a zblaznila sa od radosti.. ja nemavam ms bolesti nikdy ja neviem ani ako by som opisala co teraz v bruchu pocitujem neviem ci su to ms bolesti

@klarabohun77 absolútne ti rozumiem, človek sa bojí myslieť pozitívne, pretože ten pád potom o to viac bolí 😔 Úplne som si predstavila, ako som pozerala na tie biele testy a bola som z toho už tak mimo, že som si sama nahovárala čiarky, aj keď tam vôbec nič nebolo 🫣
ja sa potichučku modlím za teba, nevieme to už my ovplyvniť, už je to niekde dané ❤️ ale budem čítať a čakať na správy 🤍

klarabohun77
autor
5. jan 2026

Ahojte, tak dnes uz som netestovala. Bola som u dr a Hcg je 45..je to malo. Stvrtok dalsi odber. Navysila mi progesteron ale stale spinim a dokonca to uz nie je len hnede ale aj jemno ruzove..
Neviem ako toto dopadne. Je tam malicka nadej ale nohami som velmi velmi na zemi. Hodnota zodpoveda tak 10-12 dpo ale ja uz som minimalne 14 dpo..🥹

bluka2
5. jan 2026
@klarabohun77

Ahojte, tak dnes uz som netestovala. Bola som u dr a Hcg je 45..je to malo. Stvrtok dalsi odber. Navysila mi progesteron ale stale spinim a dokonca to uz nie je len hnede ale aj jemno ruzove..
Neviem ako toto dopadne. Je tam malicka nadej ale nohami som velmi velmi na zemi. Hodnota zodpoveda tak 10-12 dpo ale ja uz som minimalne 14 dpo..🥹

@klarabohun77 tak predsa 45 … cize ziadny blby test. Ides opakovat ten krvny test za par dni?
Je to na tej nizsej strane na 14 dpo, ale stale mozne nie? Nezabudni, ze niektore zeny este aj menstruaciu mavaju na zaciatku tehotenstva

bluka2
5. jan 2026
@klarabohun77

@klarabohun77 citam uz, ze vo stvrtok 🤞

klarabohun77
autor
6. jan 2026
@bluka2

@klarabohun77 citam uz, ze vo stvrtok 🤞

@bluka2 uz mam mamatesty a mam v tom jeden velky zmatok..stvrtok sa rozhodne, dam vediet😘

bluka2
6. jan 2026
@klarabohun77

@bluka2 uz mam mamatesty a mam v tom jeden velky zmatok..stvrtok sa rozhodne, dam vediet😘

@klarabohun77 treba verit, drzim stale palce! a cakam na stvrtok tiez. oddychuj

naty_123
8. jan 2026

Ako si dopadla

klarabohun77
autor
8. jan 2026
@naty_123

Ako si dopadla

Ahojtee tak nedopadlo to dobre, hcg v pondelok 45 a dnes 65. Dr chce este pockat do pondelka.. alebo ze mozem vysadit utrogestan ak chcem..ja som sa rozhodla, ze idem postupne vysadzat utrogenstan💔testy tomu tiez zodpovedaju. Gynekologicka mi chce ist dat dorobit este lepive dosticky..
moc si vazim ze na mna myslite..ak by to bolo uspesne tehotenstvo, odprostilo by nas to od 4 ivf ale nestalo sa tak…toto bolo moje druhe tehotenstvo ktore sa konci v 5tt tak snad do tretice to dobojujem do zdarneho konca.. len este teraz to asi nemalo prist

naty_123
8. jan 2026

Moc ma to mrzí, tiež som si prešla dvoma potratmi a teraz ležím vedľa svojho syna ❤️❤️❤️ určite si ťa dušička nájde

klarabohun77
autor
15. jan 2026
@naty_123

Moc ma to mrzí, tiež som si prešla dvoma potratmi a teraz ležím vedľa svojho syna ❤️❤️❤️ určite si ťa dušička nájde

@naty_123 velmi pekne dakujem za podporu💟

Strana
z2