icon

Vidíte niečo na tehotenskom teste?

2reperka55
Dnes o 09:07

Dobrý deň chcem sa opýtať vidíte aj vy toto čo ja na prostrednej fotke ?
Prostredný test je robený poobede
Posledný test ráno
Menštruáciu mám dostať o 3 dni
Od styku ubehlo 10 dni
Za každý komentár dakujem 🙏🏻🙏🏻

Vidíte niečo na tehotenskom teste?
4stanka4
Dnes o 09:08

@2reperka55 áno na strednom sa niečo črtá. Ale prečo je fotka tak strašne tmavá? Máš aj na dennom svetle? Netestuj zbytočne pred ms

anonym_6626c6
Dnes o 09:09

Boze zeny kedy pochopite ze ak test je POZITIVNY vidiet 2 ciary volnym okom, tu nevidno. Vsetky 3 su negativne, v strede test ma ducha ale zalezi aj od toho, ci bol vcas odfoteny-odcitany a duch=negativny. Pri kazdom teste je jasne uvedene, dokedy sa ma odcitat lebo potom tieto papierikove mozu ukazovat cokolvek.

anonym_3363b3
Dnes o 09:20

denne svetlo nebolo?

2reperka55
autor
Dnes o 09:20
@4stanka4

@2reperka55 áno na strednom sa niečo črtá. Ale prečo je fotka tak strašne tmavá? Máš aj na dennom svetle? Netestuj zbytočne pred ms

@4stanka4 posledný test je robený z raného mocu a tam už to nevideno a stredný som robila poobede 😞 tak asi nič mám výtok už od styku do teraz a bolesti ako by som mala dostať ms točenie hlavy ale myslím si že skôr príde mrcha o dva dni ako ma prísť prestne 😞

2reperka55
autor
Dnes o 09:22

Prvý test robený pred vcerom poobede a druhý test dnes z raného mocu menstruacia ma prísť o 3 dni

2reperka55
autor
Dnes o 09:32
@4stanka4

@4stanka4 áno mám

motylik2559
Dnes o 09:35

@2reperka55 Uz väcsia tma nie je? Autorka, naco sem postujes a pytas nazor, ked mas fotky total tmave🤦‍♀️
A ku vsetkym mamickam postujucim obrazky svojich testov, prosim davajte sem normalne kvalitne fotky a hlavne na svetle. Nie ziadne v tieni zaluzii, roliet, tmy, za jednej nocnej lampicky a pod. Vy chcete od nas nieco vediet, tak spravte normalne viditelne fotky🙏🙂😃

anonym_a2ada9
Dnes o 09:43

@2reperka55 Najlepšie je robiť si testy každú hodinu. Čo ak náhodou....

Však nevydržíš počkať 2-3 dni a potom mať istý a jednoznačný tesť? Takto hľadáš lupou nejaký náznak na teste a potom sa stresuješ, či si alebo nie si tehotná. Nebuď tak zúfalá, za tých pár dní aj tak nič nezmeníš a nič sa nezmení.

2reperka55
autor
Dnes o 09:50
@motylik2559

@2reperka55 Uz väcsia tma nie je? Autorka, naco sem postujes a pytas nazor, ked mas fotky total tmave🤦‍♀️
A ku vsetkym mamickam postujucim obrazky svojich testov, prosim davajte sem normalne kvalitne fotky a hlavne na svetle. Nie ziadne v tieni zaluzii, roliet, tmy, za jednej nocnej lampicky a pod. Vy chcete od nas nieco vediet, tak spravte normalne viditelne fotky🙏🙂😃

@motylik2559 tam máš ďalšie fotky 🙂

kkovacovak
Dnes o 09:52

@2reperka55 návod píše robiť test v tme, 3x denne pred začatím menštruácie? Lebo ak áno je to evidentne nový druh testu. My ostatní vieme, že sa testuje PO vynechanej menštruácii, najlepšie ráno, keď tak raz denne. A v to ráno je aj svetlo takže keby to odfotite po testovaní, je vidieť test lepšie.

motylik2559
Dnes o 10:23
@2reperka55

@motylik2559 tam máš ďalšie fotky 🙂

@2reperka55 o moc svetlejsie nie su a teda mozu skreslovat. Normalne na dennom svetle by to chcelo🙂

2reperka55
autor
Dnes o 10:49
@motylik2559

@2reperka55 o moc svetlejsie nie su a teda mozu skreslovat. Normalne na dennom svetle by to chcelo🙂

@motylik2559 skúsim urobiť keď mi bude meškať ms