Vidíte niečo na tehotenských testoch?
Ahojte,horný test je z rána 5:00 a ten druhý som si robila o 13:30 nedalo mi to pokoja..čo myslíte ? Vidíte tam niečo ?

@anonym_autor áno
Ked sa veeelmi snazim tak na spodnom sa nieco nenapadne crta
@anonym_autor daj foto do samostatnej správy. Takto sa nedá zväčšiť.
@anonym_autor nič a mamatest hoď rovno do koša pretože robý čiarky aj z vody. Kúp si kvalitný test
@anonym_autor nič a mamatest hoď rovno do koša pretože robý čiarky aj z vody. Kúp si kvalitný test
@anonym_d5f0f7 práve že mamatest mi nikdy nerobil duchov ,používam ich už 3 roky a ukázali čiarky len ak som bola naozaj tehu, ja mám dobré skúsenosti 🙂
@anonym_d5f0f7 práve že mamatest mi nikdy nerobil duchov ,používam ich už 3 roky a ukázali čiarky len ak som bola naozaj tehu, ja mám dobré skúsenosti 🙂
@anonym_autor kedysi možno boli teraz sú nanič. Pozri diskusie tu ze falošné čiarky aj to mali ze ozaj viditeľných duchov .ty mas negatívne. Skús iný znacku
Suhlasim ,ze tieto testy nie su dobre . Skusit inu znacku .
Tak ktoré odporúčate ?
skus Livsane testy, mne tie nikdy nerobili falošne čiarky
Ahojte žienky prosim Vás viete mi poradit dnes som si robila test mam 24den cyklu a mrsku mam dostat az 1.decembra vidite tam slabucku ciarku ako ja? Alebo si to uz len namyslam? s priatelom sa snazime takze by som bola velmi stastna ak by sa zadarilo
Ďakujem že ste mi napísali k mojej téme to fakt súvisí s mojou otázkou 😀
@erikag123
Ahojte žienky prosim Vás viete mi poradit dnes som si robila test mam 24den cyklu a mrsku mam dostat az 1.decembra vidite tam slabucku ciarku ako ja? Alebo si to uz len namyslam? s priatelom sa snazime takze by som bola velmi stastna ak by sa zadarilo
@erikag123 niečo tam vidím ale nechápem načo testujete 6 dni pred ms to je podľa mňa strašne skoro 😀možno keby počkáte 2-3 dni tak by ste už mali jasnú peknú čiarku

na spodnom sa črtá čiarka.