Vidíte niečo na teste?

ano, jednu ciarku
@mima1991 ok ďakujem za odpoveď, tu sa mi síce niečo zdalo ale asi fakt len zdalo 🙂
okrj, teraz tam vidim aj ja naznak, drzim palce
@mima1991 ďakujem pekne 🙂
@mima1991 takto keď uschol
Ja tam nevidím nič ☹️
Ak ms mešká počkaj dva dni a skus znova
@sense áno mešká ale mám nepravdelny cyklus
A vieš kedy bola ovulácia?
Je tam náznak , ty ho isto vidíš lepšie ako mi . zväčša tieto 👻 sa zle fotia .v pondelok si urob druhý test ako bude vyzerať
To druhe je testovaci kanalik,sedy. Nie je tam ani naznak ruzovej.Mozno neskor.
Negativny
ahoj, potvrdilo sa tehotenstvo?
@mima1991 ahoj nie 😔
jaj to ma mrzi, som si spomenula na teba, ze som ti nic nevidela najprv na teste a teraz mam ja taky podobny, ze vidim nieco, len neviem co. Ty si si v akom obdobi cyklu robila ten test? potom prisla ms?
@mima1991 no ja som robila keď mala prísť MS, už sa snažíme rok a nič 😔 modlím sa každý mesiac aby to vyšlo, už chodíme aj do Heliosu do poradne a ty máš aký test? Pridaj foto 🙂
fuha tak silno drzim palce, my sa nesnazime, len som si uvedomila ze minuly stvrtok, piatok sme mali sex (podla kalendara ovulacia) a teraz od stvrtka mi zacal slaby vytok ruzovkasty, potom hnedy, potom troska krvi, boli ma brucho a ms mam dostat az buduci stvrtok, tak som si urobila test, ale je to velmi slabo viditelne, ak to vobec nieco je, nevyznam sa v tom
@mima1991 no niečo veru vidím, to si dnes robila test? Ak by bol pozitívny bude tak čiarka aj zajtra, vyskúšaj 🙂
ano dnes, ale nebolo to z ranneho mocu, tak skusim zajtra zopakovat, som zvedava teda