icon

Vidíte niečo na teste?

31. júl 2022

Ahojte vidíte niečo na teste? Keď som ho urobila tak bol snehobiele. Následne som si ho pozrela asi po 2 hodinách a objavil sa kanálik alebo čo to je. Na živo to nie je takmer vôbec vidieť tak som skúsila dať do negatívu. Mám prvý deň pauzy pri HAK

ikonica
•
31. júl 2022

Negativny

gabyyygabriela
•
31. júl 2022

Negativny

bluemoon24
•
31. júl 2022

Negativny. Vseobecne, kdyz je potreba davat foto do negativu, tak je negatiny, ale snazilky hledaji carky vsude. Predpokladam, ze ty tehotna byt nechces, kdyz aktualne beres HAK a jenom ses zlekla 🙂. Jinak je tam i odecitaci limit, do kdy se mas divat. 2h je uz moc pozde.

autor
•
31. júl 2022

@bluemoon24 áno práve, nechcem byť tehotná čiže ja dávam stále testy do negatívu. Občas sa stane že v negatíve vidno kanalik a zľaknem sa

autor
•
31. júl 2022

@bluemoon24 tu kde som zakrúžkovala v negatíve vidím čiarku

jjanulienka
•
31. júl 2022

Prečítaj si návod do akého casu sa ma test odčítať. Je negatívny

jaskolka
•
31. júl 2022

Absolútne negatívny test, nevidím nič ani v negatíve, ani pozitíve, po 2 hodinách ma test aj tak úplne nulovú výpovednú hodnotu

xena0
•
31. júl 2022

Je negatívny 😁 žasnem fakt kde už všade hľadáte čiarky aj keď tam nie sú

autor
•
31. júl 2022

Ďakujem za odpovede. Tu čiarku respektíve kanálik vidím na každom teste v negatíve. Netuším prečo to robím🤦‍♀️ každopádne počkám na ms a keď by neprišla tak až vtedy otestujem

lenik98
•
31. júl 2022

Absolutne negativny test.

autor
•
31. júl 2022

Ďakujem za názory, ešte jedna otázka. Ak by to boli čierky (20 citlivosť) ukázal by mi to aj digitálny clearblue test?