Vidíte niečo na teste?
Ahojte dievčence, myslite, že by toto mohli byť dušíci?Mam 5dni do ms,ale ovu som mala asi o čosi skôr.Dufam,že nemám len vidiny🙈Ten clearblue nieje uplne ranny,ale ten mamtest z ranneho je-uz je zaschnuty.Ďakujem
podľa mňa sa tam niečo črtá, vyskúšaj spraviť o 2 dni z ranného moču 😊 držím palce 🍀
Držím palce ja som takto začínala tiež 😊dnes som 6+3tt drž sa
@sofinka1301 dakujem a prajem krasne tehulkovanie😊
gratulujeeeem 🙂 je pozitivny
@akani ďakujem pekne 😊daj vedieť ako si dopadla 😊silno držím palčeky
@sofinka1301 dakujem a urcite pridam foto ci silnie😊tebe kedy ukazal test dusika?
@akani clearblue som skúšala tiež (pri takýchto testoch) a poobede som skúsila a vyšlo 😊tiež som sa bála ze bude negatívny
@sofinka1301 juuuj dufam,ze aj mne ukaze taketo plusko konečne.Skoro mi oci vybehli ked sa mi tam zacala crtat ciarka🙂
@akani vieš čo test mi ukázal že je pozitívny na asi 8-9den od vynechania ms... Zistila som ze som tehu ccao 3 ráno keď som dostala kŕč do brucha ako pri prvom... Veľmi držím palce
@sofinka1301 no to ja mam este ca 5dni do MS.Dufam,ze sa nedostavy.Bo po tych mojich prognozach som ani nedufala😕
@akani tak to máš teda pekný test keď máš ešte 5dni...a podla mňa nepríde 9mesiacov 😊
Áno, je to pozitívne, ja som tiež mala slabulinku čiarku aj na 4 den meškania a momentálne som v 18 týždni. Postupne ti bude silnie
@akani presne jak keby vidim moj teat ktory som si robila 5 dni pred menzesom gratulujem
@terezka288 dufam,ze uz je z toho fazulka😊

@akani ano. Gratulujem a vela zdravia obom 😊