icon

Vidíte niečo na teste?

15. máj 2021

Ahojte prosím vás vidíte niečo na Tom teste ? Na živo tam niečo trochu vidno ale nedá sa mi to odfoťit tak som skúsila do negatívu. Ďakujem

Vidíte niečo na teste?
Strana
z2
summersunny94
17. máj 2021

A budeš testovať ráno?

autor
17. máj 2021

@summersunny94 nemam už doma testy tak zajtra skočím kúpiť a asi až v stredu ráno , neviem či tam nieco bude ked to už nebude z ranného moču . Ale určite dám vedieť ako to vyzerá 🙂

summersunny94
17. máj 2021

Jasné daj vedieť budem čakať ale isto to bude silnejšia čiarka aj keď ráno aj keď poobede otestujes. Hlavne si kúp test rovnakej značky 😊

autor
17. máj 2021

@summersunny94 áno to mám v pláne len dúfam že ho naskladnili v drmax lebo keď som tam bola naposledy tak mi už dávala posledný :D

autor
19. máj 2021

@summersunny94 ahojte tak som dnes testovala ešte ráno a zdá sa mi že je zase o čosi tmavšia 🙂

summersunny94
19. máj 2021

To je vážne super aký už máš krásny test škoda že mne to včera dopadlo zle všetko s testom. U teba čiarka silnie čo je super tak ešte raz gratulujem 😊

maminkadeticiek
19. máj 2021

No toto je uz seriozne pozitivny test.Mas to iste,tehotna si,uz len aby sa to udrzalo aj po prvej ocakavanej MS a bolo v maternici tak ako treba a uz len spokojne ocakavat 😊

autor
19. máj 2021

@summersunny94 joooj to ma mrzí veľmi moja ☹️ ja sa bojím tiež ešte tešiť uvidím čo povie dr. Maťo už som po dvoch neúspešných tehu takže asi budem tŕpnuť či bude všetko OK

sense
19. máj 2021

Tak to je už pekná čiarka...

autor
19. máj 2021

@maminkadeticiek ďakujem moc mne už mešká ms 9 dní tak hádam to bude OK 🙂

maminkadeticiek
19. máj 2021

Tak to si mala asi posunutu ovulaciu lebo na 9 den od meskajucej ms by mala byt ciarka brutalne silna a viditelna silno uz v prvej sekunde,ale kludne mozes mat fakt posunutu ovulku.

autor
19. máj 2021

@maminkadeticiek môže byť lebo toto je na 35DC a niečo na teste fakt že to bolo minimálne vidno musela som skulit na test, objavilo na 31dc, na 33dc už bolo vidno nejakú čiarku a teraz toto, otestujem ešte v piatok a uvidím , na budúci týždeň vo štvrtok má už objednala gyn. Keďže cyklus mám 27dnovy tak som musela otehotnieť teste niekedy teste pred MS . Ja len dúfam že bude v maternici lebo pred 7 mesiacmi som mala mimomaternicové odobrali vajcovod tak som mala stres že čo a ako bude a aha ho neplánovane prekvapenie lebo sme rátali že minimálne sa to podarí možno až tak za polroka :D

dana1231
19. máj 2021

Dievčence už sa mi to krásne rysuje 😍😍

Strana
z2